Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за директно качване на изображения с помощта на BB код?
Как постигат плавното преливане на цветовете в своите декуппажни проекти?
Как да поправя грешки в проектите за декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за директно качване на изображения с помощта на BB код?
-
Как постигат плавното преливане на цветовете в своите декуппажни проекти?
-
Как да поправя грешки в проектите за декупаж?
-
Как мога да лакирам ноктите си скоро?
-
Можете ли да ми посочите източници, където мога да намеря изображения на музите с ангелчета или музите с арфи?
благодаря! Ще взема да замижа и да пробвам с лака наобратно... примерно точно върху бутилката с ябълките
/ Двете малки ведра са се получили много добре
Когато работя върху пластмаса, предварително си я зашкурвам с по една шкурка да стане грапава. После си е традиционното- грунд, бяла акрилна с С200 и т.н...

След няколко дни пак, а вие продължавайте с творенето за да има за какво да ви одумвам 
За да ти се поручи ефекта и върху плоската част светлия слой ще е добре да си го поставила с четка , защото ако е с гъба се получава равномерен слои и при триенето не става на такива нежни черти, а на по кръгли петна. Когато си го нанасяла с четка, боята стои на "ръбчета " и при шкуренето точно те се протриват. Дано съм го обяснила сносно, че ми е по лесно с показването, но поради идиотската техника с която разполагам.... трудно мога да го направя
Страшно добре си го казала, това си е чиста носталгия по миналите епохи, толкова романтични и различни...