Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за директно качване на изображения с помощта на BB код?
Как постигат плавното преливане на цветовете в своите декуппажни проекти?
Как да поправя грешки в проектите за декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за директно качване на изображения с помощта на BB код?
-
Как постигат плавното преливане на цветовете в своите декуппажни проекти?
-
Как да поправя грешки в проектите за декупаж?
-
Как мога да лакирам ноктите си скоро?
-
Можете ли да ми посочите източници, където мога да намеря изображения на музите с ангелчета или музите с арфи?
радвам се че ти харесва колкото до красотите те не са нищо в сравнение с тези на другите все още се уча 
Аз в размяна бих се включила.....

и.... малко се чувствам пренебрегната.... пускаш състарени неща - красиви разбира се, но най прекрасното го няма
другия път като показваш състаряване, да пуснеш любимите ми готвачи иначе ще ги снимам как ми красят кръчмето
благодаря за споделеното откритие
)изобщо нещо като томбола в 4-ти клас
Организатора каза кой на кого е "другарче"т. е ти си мойто-птращам ти предмет в техниката и на зададената тема.В пачуърка имаше тема "острови"-и пращаш нещо шито на тема "остров" на някой а получаваш от друг.В гобленарския пращат и подаръче-сладкиш.предмет,материал -такива неща.Иначе "предизвикателствата" са си вид конкурси с гласуване и наградки.(но може и с разни техники)