ДЕКУПАЖ_46

• 74 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Супер. Близо съм до София. А и другата седмица ще водим децата в Джъмбо. Даже ако се сетиш къде горе-долу да го търся това лепило ще съм ти много благодарна. Да не се лутам много, че и без това съпруга не е много съгласен с посещението на "този обект". Laughing
Сигурно от там мога да се снабдя с доста интересни неща за декорация? Скоро не съм ходила. Rolling Eyes

# 661
  • Варна
Лепилото стой при стоките за декориране - има разни брокати, лепила, хартии, връзки, мъниста, ножички ... По-късно ще направя снимка и ще го покажа, защото в момента нямам възможност.

# 662
  • Варна
MAMA POLI  http://audace.snimka.bg/arts/p-rvi-opiti.788361.32204031 това е лепилото Simple Smile Дано ти свърши работа Simple Smile

# 663
Еее много благодаря!   bouquet

# 664
Нещо не съм доволна от постигнатите резултати. Да покажа:
Със свещ
Скрит текст:
със силикон
Скрит текст:
Със силикона ми трябват доста упражнения. Като ги слагах една до друга капките те се сливаха, а като са разделени нещо не ми хареса.
И да покажа от новите си неща, някои от които много си ги харесвам и съм доволна от постигнатото.
Скрит текст:

# 665
MAMA POLI, прекрасни са! Поздравления! Може ли да ми обясниш, как точно постигаш този ефект със свещ? Много ми харесва. Някак по-естествено ми стои. А тези ивици на бутилката с морската звезда и мидичките от хартия ли са?
Аз да се оплача, миналата седмица се борих с една бутилка, с която от самото начало всичко тръгна накриво и върхът беше, когато накрая реших да сложа малко сух пастел. След лакирането единият цвят вместо да остане като фон, като че ли се "събра" и стана на петна. Сега като я гледам, ми идва .... #2gunfire

# 666
Да това върху "морската бутилка" е хартия, която купих от цветарски магазин, тя си е такава набрана /незнам как се казва, има си наименование/. Намазах я хубаво с С200, намазах и бутилката и започнах да я увивам. Като се втвърди хубаво лакирах. Преди това бях си боядисала бутилката, а хартията си е такъв цвят.
А за свещта, реших да експериментирам и просто започнах да накапвам, като държах бутилката вертикално и леко наклонено, за да се получат капки /а не точки/ и леко завъртах. После нямах проблем с боядисването и лакирането. Всъщност исках да получа друг ефект, но и този стана добре.
Радвам се че нещата ми ви харесват, това е голямо признание за мен като новак в това изкуство.

# 667
MAMA POLI, нещата ми изглеждат много интересни Simple Smile Следваща задача - светли снимки Grinning, че много трудно се разглеждат сега.

# 668
Честита Коледа момичета ! Бъдете здрави,създавайте красота около вас и раздавайте с пълни шепи позититвизъм и добро настроение !

# 669
  • пловдив
Честита Коледа и от мен! Да сте живи и здрави, обичани и щастливи, творческото вдъхновение никога да не ви напуска и неспирно да създавате красота! Весели празници!  santa2  madnoel Nature Snowman

# 670
 Честита Коледа на всички:) Много здраве и уникални проекти ви желая:)
И нещо коледно от мен, едни къщички, които боядисах и напудрих, и макар и не точно декупаж са идеални за случая:
 http://martinel-art.blogspot.com/2013/12/my-white-christmas.html

# 671
Здравейте! На тази тема съм пак....
За много години, живи , здрави и креативни!

Запис, с една дума....
Но и да питам - икона за декупаж-от къде е най-добре да разпечатам? И какъв принт да се ползва....С лакиране на горен слой и изтъняване на обратната страна ще да е....
Поздрави!

bouquet  bouquet

# 672
  • пловдив
За много години и от мен! Да сте живи и здрави, успещна и щастлива година!

Хеййй харесваш си икона като изображение в Гугъл, сваляш си снимката, редактираш и големината според предмета и разпечатваш на лазарен принтер. Твой избор си е дали ще лакираш лицето и ще белиш гърба или директно ще лепиш / при този случай просто е видим края на изображението, но ако около него ще слагаш рамка с някаква труктурна паста, контери, дантели... това може да се скрие/

martinel къщичките са прекрасни!

# 673
Здравейте момичета Simple Smile
Много красиви еща сте сътворили Simple Smile Аз още не съм правила опити, но много ми се иска да пробвам. Надявам се с ваша помощ да успея Simple Smile
Най напред искам да попитам за някакъв сайт, от който мога да поръчам материали и най - вече качествни салфетки.

Ще съм много благодарна да ми посочите сайт Simple Smile
 Лек ден! Hug

# 674
  • Варна
http://armstrongcentre.com/
наборсата.ком, но на латиница, не ми дава да го напиша иначе
http://ideahobby.bg/index.html

Общи условия

Активация на акаунт