Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • по пътеката
ronisum, има тема за дубай, там пишат вси4ки интересуващи се или живеещи там!
абет, ако не е в рияд ,едва ли ще има проблеми ,не е сам сигурно,ако е в командировка! редовните изисквания за  спазване на дрескод, предпазни мерки, умерено поведение! ще мине бързо месецът!
 имаме бг там, но в темата отдавна не пишат!

# 616
Темата за Дубай я знам и следя, аз самата също съм писала там, но предимно като туристка. Там пишат хора минаващи през Дубай с цел туризъм и командировка, постояннопребиваващи не съм срещала май  newsm78, пък аз нали там ще живея, та реших, че ще ми е приятно да се присъединя към Вас  Grinning.

На 1 април заминаваме тричките, като май месец ще сме си в БГ за да може каката да завърши училище и после да си доуредим някои неща. А живот и здраве лятото юли вероятно с еднопосочен билет, че се оказа, че вече две ученички ще подготвяме, там нали почват от рано, та малката и тя ще е ученичка  Mr. Green

# 617
  • по пътеката
мислех,4е там пишат и от резидентите или постоянноживущите! ина4е добре дошла в тази тема!тя яко отлежава! не знам няма ли група за дубай в фб! вси4ко ще е  ново и странно в на4алото, полека ще се наредят нещата!и компания ще си намерите!

# 618
Цитат
Само мога да кажа, че непознатото и различното винаги изглеждат по-страшни, отколкото са в действителност.

Много вярно!! newsm10
Все пак май е хубавичко да внимава в Саудитска Арабия. Да не снима непознати хора отблизо, в смисъл те някакви хора могат да си влезат като далечен фон. Да не заговаря жени на улицата (надали ще тръгне да го прави). Да не носи в багажа си алкохол. Може и да му проверят багажа на пристигане.

Ronisum По повод ранното тръгване на училище, мен много ме е яд на тая система, амЪ..  ooooh!
Имай предвид също така, че училищата имат и нещо като изпит за влизане. Можеш da започнеш полека-лека да я учиш на буквичките и цифрите на английски, цветовете, формите, някои прости думички като топка, слънце и т.н... Simple Smile

# 619
  • Пловдив
Момичета, може ли някой да ми каже има ли изискване в Дубай децата да се возят на детски столчета за кола и спазва ли се стриктно? Биха ли ни глобили, ако детето е вързано само с колан?
Не можах да се ориентирам в коя тема да попитам  Embarassed

# 620
Здравейте, арабски мами Simple Smile Бихте ли ми помогнали - дали някоя от вас знае има ли детска кухня в Абу Даби? Благодаря ви предварително!

# 621
Момичета, може ли някой да ми каже има ли изискване в Дубай децата да се возят на детски столчета за кола и спазва ли се стриктно? Биха ли ни глобили, ако детето е вързано само с колан?
Не можах да се ориентирам в коя тема да попитам  Embarassed
Може вече да е късно за отговор, но все пак да...
В Дубай няма закон за детските столчета и не се следи стриктно. При тези прави магистрали с ограничение между 100-140км/ч аз НИКОГА не бих си позволила да си возя детето без да е в столче..

# 622
Здравейте, арабски мами Simple Smile Бихте ли ми помогнали - дали някоя от вас знае има ли детска кухня в Абу Даби? Благодаря ви предварително!
Малко късно,но НЕ няма детска кухня никъде в ОАЕ.

# 623
# 624
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Пишете вече, липсвате ми всички!!!

# 625
Добро утро

Хайде да изписваме тази тема и да започваме нова

Как сте всички? Как я карате?

# 626
Любс,
да вземем ние да си я изпишем темичката. Какво са 8 страници...

При мен е сиво ежедневие. Големите деца са си с половинките на квартира, малкото порасна. Вече е на 12 години .Влече я рисуването, ходи на някакви курсове, занимава се в къщи. Ако и училището я влечеше така, цена нямаше да има  Simple Smile
Толкова отдавна не сме писали, че не се сещам какво съм ви казвала и какво не.

Гледам Айа качва такива красиви снимки, не е зле да намине и да ни разкаже за пътуванията и впечатленията си. Wink

# 627
Здравейте Simple Smile. Да поизтупаме темата от праха ли предлагате?
Аз тогава да се похваля с най-новия член на семейството ни - Лейла, сбъднатата ми мечта Heart Simple Smile. Другото при нас си е както преди. Страдаме  от новините от Ирак и Сирия, молим се да свърши този ужас там. Лично на мен всичко ми идва вече твърде много.

# 628
Сема, да ти е жива и здрава Лейла ! Толкова много се радвам за теб. Я разкажи, как са батковците? Ти имаше ли първокласник или на мен ми се губи една година някъде.

Имаме ли и други бебета, за които не знаем ?
Катето ( Шилан ) май имаше второ дете, но не знам  момче ли е или момиче.

Хайде наистина да я съживим арабската тема  Hug

# 629
Алверка, мерси Hug! Сега малкият ни син ще е първокласник, а батко му ще е в четвърти клас. Катето има момченце, но мисля че отдавна не влиза в БГ Мама. Всъщност май повечето момичета са спрели отдавна да влизат във форума Confused. Аз пък ще си призная, че с много от пишещите тук навремето, сме приятели във фейса, но не вдявам кой кой е Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт