Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията за политическата ситуация?
Какви са мненията относно имиграцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват лични преживявания и размисли на участниците, споделяне на летни преживявания, здравни проблеми, пътувания, истории от почивки и лични емоции, рождени дни, грижи за домашни любимци , празници като Рамадан, здравословни проблеми, работа , училище , политика и световни събития.
-
Какви са мненията за политическата ситуация?
-
Какви са мненията относно имиграцията?
-
Какви са мненията за лични преживявания?
-
Какви са мненията на хората относно изборите?

За храненето
За следките незнам, ама Любчето я видях преди седмица, изненада ме, голяма радост.
Тук не се яде в общи чинии и не се ползват общи чаши,постила се мушама и върху нея покривка,повсеместно се ползва тоя модел когато са повече хора и не могат да се съберат на маса.Трапезарии има ако апартамента и бюджета позволява.Гарги,наште Ора сядат по турски,тъй че краката им влизат у други места,е току щръкне някое петопръстие ама то ще да е у неговата си чиния
Върнах се да прочета какво е писала Чарли,е не ми се видя да заслужава чак пък такава реакция.И кво като оплюя зълвата,свекъра и т.н. в 'Арабски мами',то тука си му е мястото,би трябвало най-добре да ме разбират и да ми ударят едно рамо,не съм тук да си мерим ореолите..може да съм се заблудила..пак
Както и да е,много се раздрънках,то всичко дето е имало да се каже,казано вече,няма кво да тъпчем на едно място,турайте миндера и някой да иде да вземе малко захар,така и не се научих да го пия туй арабско кафе горчиво 
с тая пуста работа си прецаках много любими виртуални контакти и разни други нет занимавки,Белбейката,Любсче
Ясминка
малко останало викаш,пази се де и дано всичко мине леко.Какво куче си взехте?Аз не знам дали се похвалих че имаме коте,сега ме подсети,хич не ми се щеше мислех,че Иването ще го одуши,смачка и все такива ужасии обаче не,взаимна любов и мир.Марси,дано всички сте добре
Успокой се и ти се върни назад да изчетеш дискусията, защото явно си много афектирана и въобще не четеш. Иначе ще родиш още много бисери като този: 
и все гадости!