Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро в празничния ден!

Честит празник на всички!

Сема, честито за новото попълнение  Hug

И при мен и едно и също. На работа и в къщи. Пътувам от време на време. Подържам връзка с няколко от бившите мами тук. Дано пак възродим темата  Mr. Green

Да почерпя, че скоро имах рожден ден  Laughing

# 631
  • по пътеката
честит празник , малък аид на всички мюслим в темата! не вярвах, 4е някой ще пише пак тук! много се радвам за бебоците, сигурно има и други новинки в памперси ,но не са видяли темата!
при нас новинката е само ,4е малката кокетка е вече в среден курс , както тук им викат колеж , пребори конкуренцията и е постъпи където искахме! пубертет в пълна сила, но винаги може и по-зле да става, ще е трудно да надделем над средата и опасностите тук, особено агресията, криминалността и промиването на мозъци  е в прогресия, имам 4увството ,4е дрогата и по пазара я продават, но аз я мисля за  сапуни, толкова нормално явление е станала!за терористите и проблемите с либия няма какво да обяснявам, даашса се превърнали в октопод и се разрастват, 4е и нови групировки, като държава в държавата има!дано алжир устои и нашите  не  прецакат нещата, но не мога да свикна да се оглеждам и да дебна реакциите на подминаващите постоянно, иска ми се да е върне времето на спокойствието!
 любс ,4естито и тук !   bouquet  bouquet
тази темичка май гони рекорди по давност! Laughing

# 632
  • София
Момичетааа, най-после някой да се разпише тук!

Така и не разбрах защо спряха да пишат всички - вярно, има разногласия, но къде няма? Деси я няма откакто започна войната в Сирия, Амал - откакто почна вълната от бежанците, Ясмин - ти къде си?, Биби-то почна работа и ни забрави, Файма - кажи нещо за бебока ... за Шилото, Люспата, Олди и много други даже не знам дали са живи.

Нали затова е тази тема - да си поговорим, да споделим, да си разкажем. Толкова малко останаха истинските приятели, на които човек може да сподели.

И моето семейство е с 1 член повече - пак момченце. Сема, не ми стига смелост като на теб да пробвам с трето. Сигурно пак ще ми се падне мъж. Примирих се вече, че няма да имам дъжеря и това е.

Как върви лятото при вас?

# 633
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Дано да тръгне темичката!

Искам да честитя рождения ден на една наша обичана приятелка и да й пожелая всичко най- хубаво, много здраве и късмет. Нейните дъщери да са все така умни и талантливи и да ни очерпо в най-скоро време за студентката.

Любс, честит рожден ден със закъснение.
Да си жива и здрава и много щастие. Да имаш все хубави поводи за поздравления и да се сбъднат всички твои мечти.
За сега толкова, че ще ми изгорят патладжаните.
Целувки за всички!

# 634
Алверке, благодария за пожеланията и добре, 4е ни подсети ти нас... Дааа, честито на Деси и й пожелавам много здраве, усмивки и радостни поводи.  Hug  bouquet

# 635
Всъщност днес Теди има рожден ден. Тази година тя имаше абитуриентка и съм съвсем сигурна, че голямата кака е приета там, където иска да учи.
Но и Деси много ми липсва, както и Дуа.  bouquet Бибито   bouquet, Амал   bouquet,Ясмин   bouquet, Катето   bouquet , Вили   bouquet и всички арабелки.

feel_the_rush, малкият стана вече на годинка и нещо, ако не се лъжа.
Времето минава бързо и не мога да повярвам, че нашата темичка толкова отдавна замря.
Аз нямам фейбук, но ако вие поддържате връзка с някои арабски мами им пратете искрените ми поздрави и скоро да се връщат тук  Hug Hug Hug

# 636
Здравейте и от мен, реших да се поразпиша тук понеже ме навя малко носталгия по арабските страни и
специалната атмосфера там...

В момента живеем в Швеция Simple Smile, но не съвсем отдавна живеехме със съпруга ми в слънчев Ирак, а съм посетила също така Йордания и Сирия.

# 637
Добро утро и от мен!

Много ще се радвам, ако всички започнат да пишат пак.

Свършиха празниците и сега пак по старому... Аз работя за този уикенд, че е последен от този месец, очакваме доста хора да дойдат, нали и заплати са взели някой от тях  Laughing

Отивам да си направя едно турско кайве, че заспивам  Shocked Rolling Eyes

# 638

Добър вечер на всички  Simple Smile

Малко е късно за кофеин, но какво да правя, релаксирам след дългия ден с децата, пиейки няколко от тези ...

и Lubs, не бих отказала няколко от тези локумчета  Blush

Не се представих, аз съм от София, съпругът ми е иракчанин. Живяхме известно време в Бг, после в Ирак, а от няколко години сме в Швеция, тъй че доста сме си попътували.
Майка съм на две принцеси и чакам трета Simple Smile
В Швеция уча, а моята половинка работи по въпроса да си намери работа  Banghead

Харесва ми вашият форум   bouquet

# 639
Как сте в тези горещи дни? Аз и днес съм на работа, ама да не се оплаквам, щом имам време и да надниквам във форума.

mama_novobranka   bouquet Да ти са живи и здрави красавиците и лека бременност.

Вярно е, че много арабски мами вече не влизат в бг-мама, но има и много,които пишат във други теми, а тук не  Crossing Arms Дано да четат понякога и да си вземат бележка. Сега ви примамвам с нещо разхладително  Simple Smile

# 640
Незнам какво да пиша затова ще пусна една новина. Повечето имена са ми непознати или съм ги забравила Sad

Турските авиолинии започнаха полети по направлението Кувейт – Бурса.
Първият самолет на Turkish airlines осъществил полет от Кувейт до Бурса бе посрещнат на летището в Йенишехир, Бурса от официални лица и представители на компанията.
Turkish airlines и компаниите Free Bird и Atlas Jet ще осъществяват седмично по 7 полета по направлението Кувейт-Бурса.

# 641
Сега видях, че темата е в Родители в Африка подфорум. Може и за това доста от форумките  Laughing да не я намират...

Моля модератор да я премести  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Повечето тук са свързани със Сирия, Ирак, Ливан, Гълфа, които не са в Африка  Shocked

# 642
Сега видях, че темата е в Родители в Африка подфорум. Може и за това доста от форумките  Laughing да не я намират...

Моля модератор да я премести  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Повечето тук са свързани със Сирия, Ирак, Ливан, Гълфа, които не са в Африка  Shocked

Абсолютно съм съгласна и се присъединявам към молбата !!!

# 643
Момичета, знам че някои от вас имат контакти с различни бежанци в София. Имам приятелско семейство със семеен бизнес (къщи за гости) в Родопите. Търсят свястно семейство (може и с деца), които да живеят там и да работят в техните къщи за гости: почистване, обща работа... За предпочитане е да са християнско семейство, но по важното е да са добри хора. Може и сама жена с дете/деца... Ще имат жилище и добро заплащане за труда си. Ако имате подобна информация пишете ми на лични. Благодаря предварително.

# 644
Аз също бих могла да предоставя жилище в близост до Трявна, може и на мен да пишете!

Общи условия

Активация на акаунт