Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 47

• 39 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Балчик
Ден четвърти. Минус 400 грама. Сутринта леко ми беше лошо, но след чая се оправих.
Получих даже комплимент от колегата. Laughing

Аз минах сравнително без главоболие този път, но това е защото прдишната седмица направих два разтоварващи дни преди режима.

# 676
Дали главоболието показва наличие на много токсини за чистене или е от нещо друго? newsm78

# 677
Здравейте:)Силнобсъм мотивирана от резултатите ви момичета и днес реших да се присъединя към вас.Стискайте ми палчета,защото волята ми от известно време е много слабо и съм пред големи житейски дилеми в момента,но съм решена да започна промяната от тялото и начина си на хранене!

# 678
  • Sofia
Дали главоболието показва наличие на много токсини за чистене или е от нещо друго? newsm78
да,но бързо отминава

# 679
Здравей те и от мен,
ден трети засега върви добре.Снощи имах изкушение,но се справих.Кантара показа -1кг  Joy Joy Joy  малко ми се замотава главата от време на време,иначе съм добре.Щом мога да спортувам и не се чувствам отпаднала,всичко върви по план.Все още не съм си поставила брой дни.Стремя се към 5,ако ги изкарам ще продължа до 10.Ако не колкото мога,захранване и след почивка ще направя нов опит.
Успешен ден на всички!

# 680
Може ли да се прави плодолечението от кърмачки?

# 681
  • Sofia
само един ден седмично или до обяд на плодове,чай и мед и останалото хранене да е балансирано и здравословно

# 682
Здравейте, момичета! Смятам от утре да се присъединя към групата ви, но се чидя кафето напълно ли го изключихте  newsm78
Успех на всички:)

# 683
  • Балчик
Аз не пия кафе по време на плодуване, но и през останалото време пия рядко, така че не ми липсва.

# 684
  • Sofia
ако не можеш без него си го пий,но след него и чаша чай

# 685
Напълно съм го изключила кафето - плодовият режим ми е добър повод да го спра.  Simple Smile
Планирала съм 7 дни, може да удължа и до 10, живот и здраве; + дълго захранване.

# 686
  • у дома
Привет, момичета. Ден 1 мина с леко главоболие към края на деня. Днес обаче се събуждам отново със силно главоболие, че и пъовръщане. И се притесних сега. Това никога не ми се е случвало. Или съм така задръстена, че тялото вече реагира, или пък да не се разболявам. Не съм нито яла, нито пила още днес, че и без това ми е много зле. Да му се не види, да не са ми ферментирали ябълките в корема?Simple Smile

# 687
  • Sofia
ако можеш днес изкарай само на течности и ще си по-добре

# 688
Привет, момичета. Ден 1 мина с леко главоболие към края на деня. Днес обаче се събуждам отново със силно главоболие, че и пъовръщане. И се притесних сега. Това никога не ми се е случвало. Или съм така задръстена, че тялото вече реагира, или пък да не се разболявам. Не съм нито яла, нито пила още днес, че и без това ми е много зле. Да му се не види, да не са ми ферментирали ябълките в корема?Simple Smile

И при мен беше така! Това е, защото изхвърляш токсини, но ако продължи повече от 2 дни трябва да де консултираш с лекар, защото може да е и нещо друго

# 689
Може ли да се прави плодолечението от кърмачки?

Не смятам, че е добра идея, все пак кърмата трябва да бъде хранителна....

Общи условия

Активация на акаунт