Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 47

• 39 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, при мен нещата пак тръгнаха добре след като спрях бананите, днес ми е ден 17 и съм минус 600гр. Мисля да изкарам минимум 25 дни, до сега съм правила максимум 18 дневно гладуване , но се чувствам много добре като изключим липсата на сила да си нося торбите от магазина... Laughing

# 691
Здравейте ден 11 съм аз и кантара се е  заковал на 68,5 и това си е въобще не смъквам повече а не се храня и чай по-малко пия.Как да ги докарам до 55кг силно съм мотивирана прителя ми изневери и ме заряза това е моя стимул

# 692
  • Балчик
6matkata, не се отчайвай, нормално е да има застой.Не може да сваляш всеки ден по кило. Има период на застой, има даже дни, когато има +.  Изкарай си курса нормално и след това дълго захранване, след което спорт и друга диета, нискокалорична например.  
Аз също като теб съм силно мотивирана. Имам 4 месеца на разположение да се приведа във форма. Simple Smile
Прави го не на пук на приятеля ти, а за себе си. Ще се чувстваш добре, ще имаш друг приятел, всичко е пред теб. Hug

# 693
6matkata, не се отчайвай, нормално е да има застой.Не може да сваляш всеки ден по кило. Има период на застой, има даже дни, когато има +.  Изкарай си курса нормално и след това дълго захранване, след което спорт и друга диета, нискокалорична например.  
Аз също като теб съм силно мотивирана. Имам 4 месеца на разположение да се приведа във форма. Simple Smile
Прави го не на пук на приятеля ти, а за себе си. Ще се чувстваш добре, ще имаш друг приятел, всичко е пред теб. Hug

Благодаря за утехата Джемма  Hug

# 694
  • Балчик
 Hug Пак заповядай, ако започнеш да се колебаеш, аз съм насреща. Няма да се даваме.  bouquet

Ден пети. Кантарът отчете минус 800 гр. Качих се втори път минус 600. Абе там някъде, важното е, че е минус. Ентусиазмът ми е толкова, колкото и първия ден, а това ми е много важно за лекото протичане на гладуването. newsm44
И още нещо, към което се стремя- кръвна захар 4.9. newsm18 От една година и половина не съм виждала такава стойност.

# 695
  • у дома
Привет момичета! Тук съм. Вчера след цялата лошотия - само течности пих и то не много, вечерта изядох 2 мандарини. Днес засега съм ок, ще се следя все пак. Страх ме е да ям любимите си ябълки обаче, да не ми стане нещо. Да видим...
Doli, SoFarSoGood, мерси за подкрепата.
Juliama23, много добри резултати! Браво.
6matkata, наистина го прави за себе си. И пий повече чай и течности като цяло (вода), щото иначе няма как от клетките да се изхвърлят токсините и мазнините, които се топят - това става единствено чрез отделянето на течности от организма.
Джемма, и аз имам цел да си регулирам кръвната захар - не че имам някакви проблеми, но когато килата са много има огромен риск от диабет..., а няма смисъл да си го причинявам сама заради едното пусто ядене. Само ме е яд още как се изпуснах след раждането, но това е. Здраве да е, ще ги свалям постепенно.
Стискам си палци да не ми става лошо занапред!

# 696
Като ви чета коментарите и страхотните резултати отново започвам да се мотивирам да стартирам плодуване. Приключих с моето на 17.01 и чакам да минат поне два месеца, смятам, че много добре ще се съчетае с Великденските пости, ама лошото е, че точно в този период няма почти никакъв избор на плодове Simple Smile

# 697
Здравей те момичета,
Аз съм ден 4,но се чувстам доста зле.Не спира да ми се вие свят ConfusedТа се чудя какво да правя,да спирам или да продължавам?Правя го с цел пречистване,не за сваляне на кг.За това си мисля,дали да спирам и да направя дълго захранване,или да продължа въпреки че не се чувствам добре.Тези от вас с опит какво ще ме посъветват?Мерси предварително за съвета  bouquet
Попринцип съм с ниско кръвно,може и това да е причината за световъртежа newsm78

# 698
  • София
Здравей те момичета,
Аз съм ден 4,но се чувстам доста зле.Не спира да ми се вие свят ConfusedТа се чудя какво да правя,да спирам или да продължавам?Правя го с цел пречистване,не за сваляне на кг.За това си мисля,дали да спирам и да направя дълго захранване,или да продължа въпреки че не се чувствам добре.Тези от вас с опит какво ще ме посъветват?Мерси предварително за съвета  bouquet

И аз бях в същата ситуация ден 4-6, даже вечер като си лягах и си казвах, че от утре почвам захранването, но сутрините се чувствах по-добре и си казвах "хайде и днес, пък ще видя", радвам се, че не се отказах, защото от ден 6 вече се чувствах много по-добре. Аз също го направих за прочистване, затова и не следях да ям по 800 гр плодове на ден (ядях повече), също като ми прилошееше хапвах лъжичка мед (имаше мнения, че е добре да е разтворен във вода или чай, аз го хапвах чист и после пийвах малко вода).
Все пак ти прецени дали за теб е по-добре продължиш, ако ежедневието ти е динамично и изисква повече усилия (физически и психически) може да го направиш и когато ти е по-спокойно и можеш да си почиваш, както и в период с повече пресни плодове (череши, диня). Другия вариант е да изчакаш ден два и ако няма подобрение да започнеш захранването. Моите трудности бяха няколко страници по-напред, Doli тогава ми даде сили и виртуална подкрепа и изкарах 11 дена (толкова бях запланувала).

# 699
Здравей те момичета,

По-добре започни със захранването. Щом имаш ниско кръвно опитай с малко повече мед

# 700
момичета колко трябва да изкарам та да стана 55кг с този застой на 68,5кг ден 12ти ми е

# 701
Някъде бях чела по дни кои органи се чистят, някой има ли подобна информация, питам защото от вчера ме болят бъбреците и незнам за добро или за лошо е, остават ми още 2 дни и почвам захранване, Успех на всички със свалянето на килограмите и не забравяйте, че не трябва да има насилие върху тялото обичайте се, ако сега не стане с другото гладуване още някой друг килограм и така, по-важното е да сме здрави.

# 702
  • Балчик
момичета колко трябва да изкарам та да стана 55кг с този застой на 68,5кг ден 12ти ми е

Подходът ти е неправилен. Повече от 20 дни не трябва да плодуваш. Правиш захранване и продължаваш с друг режим. Иначе сериозно ще навредиш на здравето си.

Да, много отдавна, в предните теми четох и аз за дните, ако съм запомнила добре след 8-мия ден започва чистенето на вътрешните органи.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 17:58 от Джемма

# 703
  • Балчик
Добро утро. Ден шести и невиждан резултат- минус 1.9 кг от вчера. Shocked Може би, защото правих много коремни преси и дъъъъълга разходка с кучето.Много съм доволна, защото резултатът е и видим вече. Общо за шест дена съм минус 5.8 кг. Естествено моите са доста за сваляне, така че не се чудете на добрия резултат.

# 704
Добро утро. Ден шести и невиждан резултат- минус 1.9 кг от вчера. Shocked Може би, защото правих много коремни преси и дъъъъълга разходка с кучето.Много съм доволна, защото резултатът е и видим вече. Общо за шест дена съм минус 5.8 кг. Естествено моите са доста за сваляне, така че не се чудете на добрия резултат.

Браво Джемма , колко дни ще изкараш?

Общи условия

Активация на акаунт