Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 468
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дилянка Grinning розова,синя,все ще я изклепаш...аз моята още първия път я изклепах-тая коластра като засъхне няма изпиране,ходех с жълти петна по циците и ме беше мн срам Grinning
Мимсон,да,там съм израснала и родителите ми живеят там:)
Роси,Да,нормално е, моите са такива от месец поне,и все още не съм родила...в 8-9 мес вече всичко е нормално Tired ти си добре-секунди...моите продължават мин 2 мин

# 616
Гуд морнинг тумбс  Hug ! Аз се ошетах, че ще имаме гости и сега седнах да ви попрочета че имама малко време докато се появят!
 Искам и аз да се включа по темата със суеверията, изписването и почерпката! Смятам живот и здраве след 20я ден да сме с малката по разходки, като преди това ще я позакалявам предварително малко по малко на терасата вкъщи. За изписването смятам да поръчам торта на бебка с надпис "добре дошла", дребни сладки, ядки и обяд под формата на кетъринг или мама ще приготви нещо още не съм го доизмислила и ще се съберем след болницата само родителите и сестрите ни. След това - всеки откъдето е дошъл, изпращаме ги след обядът и аз ММ и майчето започваме да къпем бебето, както тя се изрази веднъж  Joy baby_neutral за почерпката на докторите -всичко зависи от това какво ще е отношението им към нас в болницата.   bouquet за погачата обмислям такава, но ще е по нататък под формата на бейби шауър и само с приятелки.
пеперудка тая твоята акушерка да не би да е изтървана по глава като малка, че те кара да раждаш нормално при това положение? Ами да вземе да ти го роди тя като толкова настоява. Според мен слушай само твоя док и никакви акушерки,  Naughty че като вземат да се правят на много компетентни откачам  #2gunfire и моята е същата. А за това кога да е секциото, аз лично ще съм по спокойна ако си го планирам.
За сутиениете бях споменала че съм взела от х&м за мен няма помудобни.
И последно да ви попитам, какво мислите за този термометър на чико, и за стая и за вода е http://babycity.bg/index.php?route=product/product&filter_na … p;product_id=1524

# 617
Поръчах си 2 нощници от сайта , който даде dove. Шаренки, по 11лв са.

http://bstyle.bg/bg/product.php?id=3

Ivvangeline -  fingerscrossed

# 618
За халатите и аз доста се чудех и май няма да си пълня чантата,че халата ще ми я заеме цялата(моя е дебел).Взела съм си една голяма хавлиена кърпа,две малки и няколко тензухени пеленки да си имам под ръка и смятам на средата на престоя ММ да ми донесе чисти такива,че се очератва да си поседя 7 дни поне.Иначе си купих и аз две големи нощници с копчета,но те ми приличат по-скоро на големи тениски с разни картинки,една розова и една сива.Дилянка знам че идваш към младост ,та на пазара зад Уго ако се сещаш можеш да си намериш розовка Peace.Струват 18 лв.

Иначе и аз може да се дотътря тоя път на срещата ако всичко е наред.
Иванджелинче късмет ти пожелавам и леко възстановяване на теб и бебчо и да ни се похвалиш когато ти е удобно Hug

# 619
Дилянка Grinning розова,синя,все ще я изклепаш...аз моята още първия път я изклепах-тая коластра като засъхне няма изпиране,ходех с жълти петна по циците и ме беше мн срам Grinning
Мимсон,да,там съм израснала и родителите ми живеят там:)
Роси,Да,нормално е, моите са такива от месец поне,и все още не съм родила...в 8-9 мес вече всичко е нормално Tired ти си добре-секунди...моите продължават мин 2 мин

Мерси Канари... аз нали др седмица влизам в 9ти ии вече всичко ме шашка... най- малката болка ии съм във филма вече хах .. а за това че твоите са по 2 мин... те и мойте са дълги, ама самата болка придружена с горещите вълни е секунди... ии добре че не са през някакъв определен интервал, че тогава гледай шоу хах .. каквато съм си паника... ии както почти постоянно съм сама в къщи поне до 15-16 часа.. ще е много забавно хах

# 620
Момичета, благодаря за куража и пожеланията! Ще гледам да пиша още от болницата - има нет, като лежах в края на март, писах от там във форума. Онзи ден и аз си взех двойка сутиени от H&M, така че сега имам общо 4. Относно термометри, аспиратори - взех си комплект несесер на Toми Типи с всички хигиенни уредчета вътре. Отделно за вода ми дадоха термометър, а за стаята имаме някаква електронна джаджа, дето мери и влажност, с дата и час, ала.бала.
Kanari, точно пък днес хич не мога да се поглезя - само търча по етажите и пускам перални, простирам, май няма да мога да изгладя, може би само дрешките за изписване, а останалите ще помоля свеки да изглади. Тя горката вече две нощи въобще не ляга, а по цяла нощ лепи стикери и чисти в детската стая. То в сряда се разбра, че нещата се форсират за неделя.

# 621
  • София
Юхууууу тумбаци  Hug

Ида за бърз отчет, че ме хвана алергията и мисля да полегна малко и да притворя очи Simple Smile

Значи бебо е вече целииии 3 кг и незнам тия от МД какво разкритие са видяли, ама нямам грам такова, шийката е на 30% готова и доки каза активно разходки и секс и аз естествено изпортих ММ, че го е шубе та се посмяхме в кабинета. Бебо ми изкара ъкъла с някаква тахикардия на тоновете, че ни пратиха да хапна и после втори тур тонове, които слава на Бога бяха ок,  но  аз така се разциврих, че не е истина ...

marinels хич не мисля да спазвам такива врели некипели, даже с риск да се скарам снякой домашен  hahaha да не споменавам имена  hahaha
Даже вчера имахме лек спор как ще бъде изписан бебочко и че тази пелена която аз съм подготвила била тънка... ми че то на вън е 30 градуса, а за бебо съм предвидила 2 ката дрешки - боди с късо ръкавче и комплект блузка с копчета /дълъг ръкав/ и панталонче + въпросната пеленка, ооо и шапка съм приготвила.. та на детето щяло студено да му е... а то реално в нас е по-хлад от навън... значи като го прибера  у дома дикертно един космонафт му слагам и да се приключва  #Cussing out направо много се нервирах...

Ivvangeline  успех утре мила и бързо да се възтановиш и да идваш да разказваш  Praynig  Heart Eyes

# 622
  • София
Иванджелин,точно затова аз бях готива още от 7 мес,като бях оставила чистенето на стаята докато сум в болница-пране и гладене също,но при тива положение си изпрах и сега оставих само чист и гладенето;) но при теб е добре че нямаш време да го мислиш...
Роси,кофти си е-не ьнаеш кое е нормално и кое не.ей сега имах такава-засякох я с каккулатор за контракции-2 м и 39 сек... Място не можеш да си намериш...моите са на час,но док е казал докато не станат регукярно ба 15 мин,всичко е ок..и аз си трайкам,само си пъшкам тихичко.днес мъжа като ми влезе в стаята за добро утро и ме видя усукана в кабела на мп3-ката и с телефона до главата и вика...яснооооо пак не си спала Simple Smile
Алекс,на мен едната ми е с тахикардия,а другата с брадикардия...тива е положението-така щели да са и като се родят-луда и ларж...

# 623
Ами аз съм в Драгалевци и тук няма никакви квартални магазинчета или и да има не ги знам къде са. Магазините, които знам са МОЛ-овете. За това не знам от къде да си купя Sad

# 624
Поредният тъп въпрос - дрешките от външната или вътрешната страна се гладят?

А вчера на тоновете се появи първата и единствена контракция, която естествено, не усетих - ама доки й се израдва ...... Демек, може пък да си му идва времето на бебчо, въпреки изкуственото предизвикване утре.

# 625
оле , Канари... много кофти така... почти 3 мин... ужас... а за неспането вечер и аз съм така... будя се на всеки час.. ако не е от жегата, ще е от някой ритник хах .. и през деня съм като блъснат самолет, ама гледам да не спя, че иначе вечер полудявам... а така може да се будя, ама после поне заспивам...

# 626
  • София
Май от вътрешната, но аз с ръка на сърцето си признавам, че ги тръкнах от външната  Rolling Eyes

А да кажа за погачата - аз такова нещо не възнамерявам да правя /колкото и свеки да не е съгласна/... направих си бебешко парти, събрах се с близки и приятелки стига толкова. с бебе на ръце не ми се правят сбирки чесно казано...

А за изписването
- пфф то мойто като ромско изписване ще бъде, че родата е голяма и няма как да кажа на бъдешите баби и дядовци, лели и чичовци, че не ги ща  hahaha само се надвяма да няма обидени като след това им посоча външнната врата и ги помоля УЧТИВО да си вървят, за да си се гледкаме с бебока... то ако има сърдити, аз знам кой ще е ама да не споменавам имена  hahaha

# 627
Ivvangeline и аз ти стискам палци, всичко да е наред и те чакаме после тук Wink
От външната ги гладя аз дрешките, то при тази пара каквото има ще измре и от вътре Wink

# 628
Хахахахаха, Алекс, и аз имах подобна случка с дрехите и пелената за изписването. Дори свекърва ми извади снимка от изписването на другата внучка от преди десет години да ми покаже с какво хубаво дебело плюшено одеяло е била завита (родена е декември месец) и ме води в магазина, от който е купено да видим дали има същото да вземе и за нас   #Crazy  Имаме си страхтен комплект за изписване на Бебетто от около 20 части, но тя нещо не го хареса и сега като види някоя нова дрешка и само подмята - "Не може ли с това да изпишем бебо?" Та ми е познато  Peace Но аз съм приготвила комплекта за изписване и съм инструктирала мъжа ми друго да не взима!!! Иначе свекърва ми е много гогтина, не мога да се оплача от нея, много ни помага, но от време на време я избиват някакви такива състояния   #Crazy
Роси, и аз съм с контракции като Каначето, но моите са само когато съм в движение. Когато съм в покой нямам такива. Не се притеснявай - това са нормални неща за срока на бременността ти  Hug
Аз се будя само за тоалетната и после пак заспивам като пън, толкова много гледам да се изморявам през деня, че спя сладко сладко Simple Smile

За нощниците - в бизнеса с белъо и пижами съм от години. По принцип две - три фирми правят нощници за кърмачки, но най-разпространени са едни сиви нощници с копчета опред за всяка гърда. Само картинките им сменят - мечета, жирафи и т.н. Има два склада в София, в които се продават, но за съжаление трябва да имате магазин за белъо за да си купите и се купуват на цели серии, т.е. не може да отидете да си купите една нощница, а минимум три размера - S, M, L. Ако искате мога да снимам моята да я видите и да организирам взимане на колкото мами проявят желание. Мисля, че цената им на едро беше около 12-13 лева, което си е перфектно при положение, че повечето от нас ще ползват този вид нощница само в болницата.

# 629
Шмокси, ти се изморяваш, ама аз ако реша да се наведа, или да правя нещо по-дълго време права и не мога да ти опуиша за какви болки в корема и кръста става въпрос ии ест контракции ...  ама аз сама съм си виновна... тука преди около месец, когато ММ махна камината от стаята ии трябваше да се изчисти ии аз самичка си изместих шкафовете и бюрото на Пц иии от тогава се започнаха всекиденвните болежки ...  Cry

а задължително ли е ютията да е с парА ?

Общи условия

Активация на акаунт