Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е изчезването на лентичката?
Какво представлява 45-дневният болничен и кога трябва да се очаква да бъде изплатен?
Какво представлява шкафът за повиване с вана и как да организираме транспортирането на 2 деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е изчезването на лентичката?
-
Какво представлява 45-дневният болничен и кога трябва да се очаква да бъде изплатен?
-
Какво представлява шкафът за повиване с вана и как да организираме транспортирането на 2 деца?
Шкафът за повиване с вана е мултифункционална мебел, която съчетава маса за смяна на пелени и вана за къпане на бебето. Организирането на транспортирането с 2 деца може да включва използването на детско столче отзад и столчето на бебето, като родителите могат да се позиционират съответно за комфорт и безопасност.
-
Какво представлява избликването на лентички и защо се появява?
-
Кога са датите на болничния отпуск и какви са правилата за болничния?
розова,синя,все ще я изклепаш...аз моята още първия път я изклепах-тая коластра като засъхне няма изпиране,ходех с жълти петна по циците и ме беше мн срам
ти си добре-секунди...моите продължават мин 2 мин
! Аз се ошетах, че ще имаме гости и сега седнах да ви попрочета че имама малко време докато се появят!
за почерпката на докторите -всичко зависи от това какво ще е отношението им към нас в болницата.
за погачата обмислям такава, но ще е по нататък под формата на бейби шауър и само с приятелки.
че като вземат да се правят на много компетентни откачам
и моята е същата. А за това кога да е секциото, аз лично ще съм по спокойна ако си го планирам.
.Струват 18 лв.

да не споменавам имена
направо много се нервирах...
Имаме си страхтен комплект за изписване на Бебетто от около 20 части, но тя нещо не го хареса и сега като види някоя нова дрешка и само подмята - "Не може ли с това да изпишем бебо?" Та ми е познато