Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 467
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, който има предложение за заглавие на следващата тема, нека ми го прати на ЛС до довечера, за да сложа анкета. Вече има няколко идеи.

Ходих да се подстригвам, казах на фризьорката да ми остави 2см коса, та  да не се занимавам следващия месец да ходя пак  Laughing

# 631
  • София
Аз потвърждавам че комплекта за изписване на шмоксито е уникален:))) майка ми и тя само за дебели неща ми говори,а и пост пита приятелки и те нали и те са баби и иказват всякакви безумни неща и тя ми ги дрънка...ама аз я кастря.а свекито и тя си е взела отпуска сега,хем я помолих юни да е...та ще ми е малко нервно седмицата след изписването. Мъжа ми бе ще никой да присъства на него,но някви хора изявяват желание и засега ги отбивам. А родителите няма как да им кажем че не ги искаме,особено нашите...
Та аз бях приготвила поларени одеалца за изпис ама кто гледам ква жега е,май като стане деня ще инструктирам да вземат памучните

А за гладенето-според мен все тая-то няма кво да убиваш на изпрани дрехи-не сме в операционнА,това са същества,дето тр да привийват към света и тези подробности ми се виждат прекалени

# 632
  • гр. София
Ivvangeline, стискам палци и аз всичко да мине както трябва!  Praynig Hug Пиши при първа възможност!
Аделина, как си днес?
Моите свекита не се интересуват и пръста не си мърдат за мен. Живот и здраве чакам нашите да дойдат да ми помогнат с чистене и подреждане, че по гардеробите нямам никакво място. Явно наистина има разлика внуче от дъщеря и внуче от син... Относно бабините деветини, аз съм толкова наплашена, че гледам да спазвам, глупости не глупости, не искам да съм виновна за нещо. То е ясно, че са глупости, ама...  Grinning
Абе нали едната мама имаше секцио на 15-и? Никакви новини ли няма от нея?
Прекрасен ден на всички!  Hug

# 633
Иванджелин, стискам палци за утре! Hug

Мечо Пух, честита прическа! Вчера седях 4 часа във фризьорския салон. Д-то ме заболя, но ще съм красива за бебето!  Mr. Green
Относно суеверията: всеки има право да прави, каквото смята за добре при отглеждането на собственото си дете, но да ви кажа честно, ако чуя, че моя приятелка е стояла 40 дена вкъщи или е осолявала значително ще си променя мнението за нея! Whistling

Ритуалът погача ми беше непознат, но покрай момичетата от първата ми отчетна реших да направя. Беше мн.смешно, защото изобщо не знаех, кое, как. Примерно разчупиха питката над главата ми, но кърпата не я държаха, а ми я бяха сложили върху главата и всички трохи отидоха на пода. ММ щеше да получи удар! Mr. Green Беше много хубав повод да събера приятелките вкъщи.
Ще изляза при  първа възможност. Дано секциото да е успешно и да се възстановя бързо. Първия път бях на 8-ия ден от раждането в парка!  Crazy
На изписването ще бъдат само бабите и дядовците.

# 634
Ivvangeline, стискам палци!

# 635
  • София
Ivvangeline, стискам палци и аз за утре  Praynig Hug
За нощниците,мойта е такава :
http://www.vienettasecret.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B … amp;category_id=3
хубавка е,мекичка
vilito, гледам че може и онлайн да се поръчва,ако ти е по-лесно така пробвай:)))какво решихте с докторите за операцията, според мен ако споменават варианта 2 в 1 май най-добре, на мен на секциото (което ще е средата на юни в Надежда),ща ми отстранят живи и здрави една миома, която си отглеждам,и пак всичко зависи от деня на операцията и какво ще стане тогава.
 ето за канарчето една специално с котки Simple Smile))))))
http://www.vienettasecret.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B … amp;category_id=7

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 15:55 от demi_m

# 636
Момичета, тези дни като ходех всеки ден на тонове и осъзнавах, че наближава моментът, все си купувах по някоя дрешка или козметика за мен си, че послееее ... И онзи ден като си взех сутиените, викам на половинчо - ей тука съм си купила и едни сандалки за кърмене: много смешно му стана как оправдавам пред себе си шопинг манията си - все бебо е виновен (включително и за някои физиологични екстри откъм моя организъм понякога:)))
Нощници не нося и няма да си взимам - в болницата дават по колкото искаш. Аз ще се разкарвам в къщи или по пижамка - имам няколко нови, или с тениски и нещо долно. Едната ми пижамка е от Prenatal и горнотой се откопчава за кърмене.

# 637
Kанарче, не че е за смях, ама много ме разсмя с тези твоите луда и ларж  Laughing Голям позитивизъм струи от теб Simple Smile
Шмокси, аз бих се включила с една "S" нощничка с жирафчета или мечета или каквото там. Само че, незнам дали няма да се натовариш много точно преди раждането, a и доколкото разбрах трябва да ги направиш точен комплект от всички размери по 1 бр., та незнам...ако случайно пускаш поръчка без да се натоварваш излишно, брой ме Simple Smile Иначе за парички мога по всяко време да пусна по банков път - поне финансово да не те натоварвам.
Което ме подсеща и за Ади, че и тя напоръча едни бодита. Не че сега и е до това с тези пъпки и сърбежи, но все пак на мен вече ми е много неудобно. Не е важно дали и кога ще дойдат тези бодита, но да ти изпратим парички поне, Ади?

# 638
Деми моите нощници са точно такива,но с къс ръкав  Hug аз си харесах днес една рокля,за след раждането,но въобще не знам как ще изглеждам в нея та...май ще я купя по нататък.

Сега подлютих малко обяда и се надявам да не изтормозя бебка днес,че и себе си,че бях отказала лютото заради стомаха,но днес какво ми щукна newsm78 и се престарах  chef

# 639
  • София
Оййй Петроханче, да не тръгне бебка, че лютото помагало за таз работа  hahaha

А за нощниците- аз си взех от H&M много сладка /че даже малко секси ми иде/ за кърмачки - сега търсих в нета ама немога д анамеря снимки- много е удобна, само дето не съм свикнала с нощница и сега с тия денели баджаци доста ги позапотих в болницата като бях  hahaha

А иначе за покупките за мен - бях си решила да не купувам нищо преди да заслабна малко, че ако имам дрехи за дебелото си Д каде ще ми отиде стимула да слабея бързо... и онзи ден какво ми щукна че искам рокля - оле мале - кит не ... ми и отгоре - само където се депресирах, даже на ММ не се показах толкова зле беше работата.... та пак се върнах на старото си мнение, че няма да си взимам никакви дрехи докато не сваля поне 10 кг /ако може повече по-добре  Rolling Eyes /

# 640
Ами Алекс и да тръгне тъкмо отивам на преглед след малко та направо по поръчка Mr. Green
Разсмя ме с тази твоя еротика Laughing и аз имам една дето от нея всичко  ми прелива и викам на ММ с нея ще ходя да ми е хладно,и да гоня нахалните акушерки Crazy

Мечо честита ти прическа Hug

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 15:54 от *petrohanka*

# 641
  • София
Моята е точно тая с мечоците деъо са 4, ама с къс ръкав и червена.аз ще си я сложа след секциото-преди това с техните,там дават и халати,и чорапи съм приготвила за вс случай.
Петроханче,напоследък и аз си позволявам люто-от оня ибийствения сос с червените чушки...ма както виждате нищо не се ражда Grinning
Аз пък имам нечуван проблем с покупките-нищо не си харесвам...аз туники не нося и нося само тесни дрехи и особ рокли,но никога не си ги взимам на око,а сега няма как да пробвам и как да си купя....имам няколко на стендбай от интернет Mr. Green

# 642
Хейй, какви позитивни коментари се леят днес, супер!
Ivvangeline, и аз като теб си търся оправдания за пазаруване, не че някой ще ми направи забележка или ще ме спре. Ама така си купих чанта - да е лека и удобна за разходки, после си купих обувки - и те за разхождане на бебето.
Алекс, и аз бях решила нищо да не купувам, докато не вляза в приличен вид, ама онзи ден се замислих, че то отслабването не е и добре да стане драстично бързо, та аз като си гледам гардероба с тесните дрешки май ще трябва гола да изкарам лятото Grinning

# 643
Освен за всички нетърпеливи да раждат към качването на стълбите в блока, да предложа и едно меню от мексиканска люта манджа Laughing
Канарче те твоите много им харесва на топло и не ти се дават Mr. Green

# 644
Аз също Шмоксибих искала нощница ако стане де.... М размер ако ли не здраве да е ,просто ако се съберем да знаеш и мен ме имай предвид.
Аз също не знам с какво ще ходя цяло лято 15 кг съм качила  #Crazy с разни макси рокли,поли и т.н. Щом подносих на ММ тениските ..... работата е преносно и буквалоно ДЕБЕЛА,че и с цомбите ми е голям проблем,ММ вика "кво си изкарала тия балони"  hahaha като облека някой потник ....

Общи условия

Активация на акаунт