Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 451
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА ВСИЧКИ МАМИ , ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 706
Честити бебчета и успех на тези,  които предстоят Simple Smile
peoerudka1 как мина погачата, жалко, че не бяхме заедно Wink , аз умрях от жега, но беше много приятно. Simple Smile
 а за luvbed ... Мен много ме е страх, доста ме боля последния път, който беше отдавна, а отделно бебето така ми натиска черния дроб, че само други доминанти имам, вече се чудя дали ще дойде ден, в който ще стигна до това Wink  Tired

# 707
Днес юнските бебоци напират майчета да стават. Laughing
Честито на Ева,на Ива и Йоана успех и честито и на Диана!  Hug

Аз вече взех да завиждам-благородно разбира се... Grinning
Днес толкова да ме мързи,че чак сама не мога да се понасям.Цял ден от спалнята на дивана в хола и обратно...

Ехаааа,аз сега виждам,че има още майчета.....ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ„МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ МИЛИ МАЙЧИЦИ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ  Hug  Heart Eyes

Напълно подкрепям!  Hug
Алекс заглавието на сегашната тема си е точно на място !  Party

# 708
Честити бебчета на всички мами   bouquet Да растат здрави и щастливи и много да ви радват  Hug

# 709
Някой знае ли какво става със Zornica88?

# 710
Честито и тук на родилите мами само здрави и пухкави бебчета Hug то от юнски направо прескочихме в майските  Laughing

Боби направо си за заглавие на темата:)

Много скоро всички ще си ги гушкаме Hug какво стана с дениисе и зорница88?
Милисия и тя ми се губи нещо дано всичко е наред с бебка и да си расте на топло при мама Hug

# 711
Благодаря ви, за милите думи и пожелания! малкият се казва Ботьо, 3500 и 52 см!!! Наложи се секцио в 37-ма седмица заради ниски тонове. Избрах спинална упойка и беше мн весело, но и доста странно. Много съм щастлива!!!!!!

# 712
Благодаря ви, за милите думи и пожелания! малкият се казва Ботьо, 3500 и 52 см!!! Наложи се секцио в 37-ма седмица заради ниски тонове. Избрах спинална упойка и беше мн весело, но и доста странно. Много съм щастлива!!!!!!
Браво, Ева, героиня си! Бъдете здрави и много щастливи и бързо възстановяване!   bouquet

# 713
  • София
Е днес наистина много бебчета! Честито на всички мами. Да са ви живи и здрави, много послушни и засмяни.

И аз се питах какво стана със Zornica88, дано всичко е наред. А дениисе сигурно е в болницата и не може да ни пише.

Ади стискам ти палци бързо да се оправяш. Знам колко е неприятно, аз съм боледувала от варицела само че 1 месец след като родих и беше някакъв ужас, допълнително ми се запушваха и гърдите от болестта. Но мога да те успокоя, че всичко ще бъде наред с бебчо, защото имам колежка, която е била болна така като теб - съвсем накрая и всичко е завършило благополучно.

От петък вече съм и аз съм неработеща, а вчера бях и за първи път на мерене на тонове - идеални, нямам и помен от контракции. Но нещо съвсем не ми хареса какво ми каза лекаря - въобще не е готов да чака бебо да тръгва сам, а иска да определим дата за секцио около 15 дни преди термин. Направо не знам какво да правя, сега се опитвам да намеря резервен вариант.

# 714
  • София
Ева, честито! Да расте жив и здрав малкия мъж и много да Ви радва.   bouquet

# 715
Днес, в 18:05 се роди нормално нашият син Лъчезар, 2800 гр., 50 см, жив и здрав. Раждането мина прекрасно, бих родила още няколко пъти даже, под грижите на прекрасния екип на Вита!
Виждам, че има и други бебчета! ЧЕСТИТО! Ще прочета подробно!!
И най- накрая ще ям!;)

# 716
  • София
Eva_Beva ,Ivvangeline честити ви малки мъже  Heart Eyes да са ви  живички и здравички и много, много да ви радват  Hug
Ще очакваме подробни разкази за раждането Heart

# 717
  • София
Хахаха-голям майтап!честито на мамите!

И да се вредя и аз: моите героини също вече са на бял свят-петя- 2800 и гергана -2450. Simple Smile

# 718
Eva_Beva ,Ivvangeline, Kanari
честито и от мен! Simple Smile С най-добри пожелания за мъничетата и целите ви семейства! Simple Smile

# 719
  • София
Kanari честити принцеси, да са ви живи и здрави и да са на мама и тате гордостта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт