Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога обикновено се прави втората фетална морфология по време на бременност?
Функционират ли лентичките в подписите на BGMAMMA?
Къде мога да намеря удобни клинове за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога обикновено се прави втората фетална морфология по време на бременност?
-
Функционират ли лентичките в подписите на BGMAMMA?
-
Къде мога да намеря удобни клинове за бременни?
-
Какви са препоръките за бански костюми за бременни?
-
Какви са препоръките за справяне със сърцебиене по време на бременност?
има и други колички, които също са доста добри и на по-подходяща цена. за мен това е щавене на бременната, както и някои излишни изследвания 

Аз съм си доволна от моята, достатъчно широка е, удобна и маневрена
Ами една приятелка за 1000 евро кола си купи, пежо 206, дизел, 2002.....ама всеки сам си решава за какво да си харчи парите. те разходите тепърва започват. Зимен кош, летен кош, столче за кола, даждобран, защита против вятър и чанта за повиване - много маневрена, удобна, дръжки и пр. се нагласят според височината, огромен кош за покупки. Бяхме много доволни от нея. Продадох я на една позната, която сега има момиченце и тя е супер доволна. Марката беше Baby Merc Q7 и понеже не знаехме пол до 8 месец я взехме в тъмно синьо и оранжево - унисекс, така да се каже - сега ме е яд, че я продадох, щеше да е супер за бебето. 2011 платихме за целия комплект 330 евро. Ако нещо ти хареса може да се запита няма ли да ти я пратят до България с ДПД (имат договор със Спиди). Аз купих от тук количка за приятели, която в БГ беше 800лв, а тук на оферта 190 евро и им я пратих така, а доста фирми пращат вече и в цяла Европа. Успех в търсенето!