Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 367
  • 736
  •   1
Отговори

Резюме
Поради възникнал спор за земя, господин Ихсан Баразоглу е убит от Ръза Карадаглъ, в следствие на което Дила ханъм - съпруга на убития се заклева да убие убиеца му. По една случайност Дила се запознава с Ръза, който е непознат за нея. Тя се влюбва и привързва към Ръза бей. Ръза също изпитва голяма любов към Дила ханъм. Когато обаче научава, че Ръза бей е убиеца на съпруга й, Дила ханъм е изправена пред трудно решение.
Кое ще предпочете горделивата и силна Дила ханъм - любовта или обещанието, което е дала срещу горделивия и самоуверен Ръза Карадаглъ? Любовта, въпреки натиска на омразата и враждата, обичаите и традициите? Тази любов ще може ли да просъществува?

Всеки петък от 20.00 часа по STAR TV

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

Оригиналните епизоди може да гледате тук: 

Dila hanım с Руски Субтитри тук: 

Dila hanım с Руски Субтитри тук: 

С участието на    

Продукция на: Gold Film    
Режисьор: Nihat Durak    
Сценарист: Zülküf Yücel    
Музика: Mazlum Çimen    
Автор: Necati Cumalı   

Страницата на сериала на сайта на  Star TV тук: 

Теми за Dila hanım в Dizi film.com  ТУК:

Преводи на английски в сайта на Sinema Televizyon Lifestyle  ТУК:

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - SON BAHAR
сериите във vbox 7

Erkan Petekkaya  в: 

"ÖYLE BIR GEÇER ZAMAN KI" 
сериите в dizi.com

Официален сайт на сериала

"Sessiz Fırtına" 
сериите в diziizle.net

Официален сайт на сериала

"Beyaz Gelıncık" 
сериите в dizi.com

“Принцесса хлопковых полей”
сериите на руски език

“Колекция: Бялата невестулка - BEYAZ GELİNCİK”
сериите на руски език във VBOX7

Ayça  Varlıer  в 

"Kalbim 4 Mevsim"
сериите в dizi.com

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -   

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -    

Гласуването е възможно на всеки час!

Ayça  Varlıer   

Erkan Petekkaya   

Може би, искате да се върнете ... в предишните теми...

тема  1   тема  2   тема  3   тема  4   тема  5   тема  6   тема  7   тема  8   тема  9   тема 10   тема 11   тема 12   тема 13   тема 14   тема 15   тема 16   тема 17   тема 18   тема 19   тема 20   тема 21   тема 22   тема 23   тема 24   тема 25   тема 26   тема 27   тема 28   тема 29   тема 30   тема 31   тема 32  тема 33   тема 34   тема 35   тема 36   тема 37   тема 38   тема 39   тема 40   тема 41   тема 42   тема 43   тема 44   тема 45   тема 46   тема 47   тема 48   тема 49   тема 50   тема 51   тема 52   тема 53   тема 54   тема 55   тема 56   тема 57   тема 58   тема 59   тема 60   тема   61   тема 62   тема 63   тема 64   тема  65   тема 66   тема  67   тема 68   тема  69    тема 70

# 1
Синьо, синьо.....леко Ерканово СИНЬОоооооо.... Wink

Дай Боже ...терлички да плетем stork-boy  stork-girl

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 16:53 от sofia26

# 2

Dila Hanım 32. Bölüm Fragmanı (17 Mayıs Cuma)

DİLA HANIM 32.BÖLÜM FRAGMANININ AÇIKLAMASI:

DİLA VE RIZA BAĞ EVİNİN ARKASINDAN KAÇARLAR.JANDARMA EKİBİ BAĞ EVİNE GELİR MERDİVEN YARDIMIYLA ÇATIYA ÇIKAR.RIZA VE DİLA KAÇMAYA DEVAM EDER.RIZA VE DİLA ARABADALAR.RIZA ARABAYI KULLANIYOR DİLA YANINDA OTURUYOR.DİLA RIZA'YA''AZER'İN İFADESİ ALINMIŞ DEMEK Kİ O YÜZDEN BİZİ ARAMAYA ÇIKTILAR''DER.AZER HASTANEDE ODASININ KAPISININ ÖNÜNDE KOLUNDAN POLİS TUTUYOR.AZER'İN KARŞISINDA SAVCI AHMET VAR.AZER SAVCI AHMET'E''SİZ BENİ İÇERİ ATMAK İÇİN NE FİLİMLER ÇEVİRİYONUZ FATMA MI ŞİKAYETÇİ OLDU BENDEN?''DER.RIZA VE DİLA ARABAYLA GECE BİR EVE GELİRLER.DİLA RIZA'NIN KOLUNU OMZUNA ATMIŞ RIZA'YI EVE TAŞIYOR.DİLA RIZAYA''SENİ KAYBEDEMEM TUTUKLANIRSAN YAŞAYAMAM ANLAMIYORMUSUN?''DER.AZER RÜYA GÖRÜYOR.RÜYASINDA FATMA GELİNLİKLER İÇİNDE AZER DAMATLIKLAR İÇİNDE.AZER FATMA'YA ''AFFETTİN BENİ ÖYLE DEYİL Mİ?''DER VE FATMANIN DUVAĞINI AÇAR.RIZA VE DİLA ODADALAR.DİLA RIZANIN BACAĞINA YATMIŞ.RIZA DİLA'YI BELİNDEN TUTUYOR.DİLADA RIZANIN ELİNİ TUTUYOR.DİLA RIZA'YA''SEN BEN VE YARINIMIZ KAÇALIM MI?''DER.RIZA DA DİLA'YA''GERÇEKÇİ OLALIM YAPAMAYIZ BÖYLE BİRŞEYİ''DER.RIZA DİLA MASADA OTURUYORLAR.RIZA DİLA'YA''SENDEN BAŞKA BİR KADIN DÜŞÜNEMEM BİLE AŞIĞIM SANA'' DER.DİLA VE RIZA KARAKOLUN ÖNÜNDELER.DİLA RIZA'YA SIMSIKI SARILIR RIZADA DİLAYA SIMSIKI SARILIR.RIZA DİLA'YA''SEN BENİM HERŞEYİMSİN BİRTANEMSİN''DEYİP DİLAYLA VEDALAŞIR VE KARAKOLA GİRER.DİLA RIZA'NIN ARKASINDAN ÜZGÜN BAKAR.DİLA SELAMOĞLU KONAĞINA GELİR.ARZU VE MELİKE YAN YANA DURUYORLAR.DİLA ARZU'YA''O İFADEYİ NEDEN VERDİN?ARTIK İKİ ELİM YAKANDA''DER.DİLA GÖRÜNÜR FRAGMAN BURADA BİTER.

♥ AYDAN ♥

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 17:39 от MAMA-AN

# 3
Синьо, синьо.....леко Ерканово СИНЬОоооооо.... Wink

Дай Боже ...терлички да плетем stork-boy  stork-girl

Дано  Praynig Дори си имаме страхотна плетачка, не само терлички плете....Как ли ще се казва бебчо  newsm78 Явуз може би  Thinking

# 4
Мамче,

Скрит текст:
ако решиш да прехвърляш клиповете/части от епизода по ред /дано съм ги подредила правилно/

стр.32 пост466      стр.43 п. 638    стр.44  п.654 ;657     стр.45  п. 660;662 ; 664; 668; 670;672

# 5

CANIM SEN HAYAT BOYU BENİM HEP PRENSESİM OLACAKSIN ..

видео тук

"Джанъм, ти ..цял живот за мен..моята Принцеса ще останеш...ще бъдеш.."

Хайдар: Беим, Мелике ханъм ме накара..да мълча, обещах...накара ме да се закълна..че няма да узнаеш...неможех, после..другояче..
Ръза: Немога...не приемам, това..уста! Едно такова нещо, не биваше от мен..да криете, трябваше да знам..да ми кажете..отдавна, трябвало този проклетник..Азер, да си получи ...заслуженото..ако ми бяхте, казали..щеше..грешно, постъпихте...неправилно...
Хайдар: Ох, бе..беим, оф...лесно ли е ..кога, става въпрос за чест, достойнство..да го кажеш?
Ръза: Е, нали...все..тази е причината, да не ми кажете...
Хайдар: Ръза бей, Ръза...недей, синко...работата, другото..хайде, остави ги..тях..с Фатма, с Мелике ханъм..какво ще стане...а, какво??
Ръза: Аз съм Ръза Селямоглу, уста..ако нещо съм направил, трябва да стоя...зад, това...коскоджамити..бей съм, нали!
Хайдар: Не го прави..виж, ранен си...кръв и без това, губиш...за бога, обичаме те беим..не го прави, за бога..недей и аллах, без това вижда...какво би станало, дай ми този пистолет, а...дай го...виж, аз ..вече животът ми мина, грехове...имам, много.....към това семейство, дълг голям...също, остави ме...така да ги изкупя, синко...едно добро да сторя, по този начин..а??
Мелике: Ръза....какво става.../Фатма, притичва и тя, прегръща..брат си/..Ръза, да се предадеш ли, ще отиваш?
Ръза: Джанъм...цял живот, колкото и да е той...ти, за мен...все Принцесата ми..ще бъдеш, останеш...нищо, не се е променило..разбра ли!? Не се разстройвай, повече....не се притеснявай..става, нали!
Мелике: Синко, когато ..няма да те имам, ние какво бихме правили, а?..не отивай, синко..не тръгвай, Ръза..недей..ти си АА, бей....няма нищо да стане, ако не го направиш....недей, синко!
Моля те, синко...не го прави...не отивай...моля те..синко, моля те!Ръза, Ръза......Ръза, Ръза....синко....Ръза...

* * *

Телефона му звъни....Ръза, поглежда и вижда че е ..Дила..
Ръза: Свърши..Дила, всичко..свърши...
Дила е тъжна...че не й вдигна..да се обади...
Обажда се на Джанан....

Дила: Джанан, много лоши неща ...станаха, се случиха..много ..лоши!
Ръза и той...отпуска се...без малко да не види...отсреща, идващата кола..успява да отбие...спира! Припада...
Хайдар ..обаче, придвидливо..го е следвал, идва...
Хайдар: Ръза бей, Ръза бей...ясно, Ръза бей...трябва.....да видим, сега..ела, синко.../обажда се/ Селим бей, елате..спешно...ранен, имаме...да, да огнестрелна, от куршум...разбира се...у конака, направо елате...сам, моля ви..на никого..не казвайте..веднага, чакаме те..
Хайде, ела..да видим....
Стигат ....конака, Мелике ги вижда от терасата...понеже не е колата на Ръза..отночоло ..не разбира, после ...вижда Хайдар....той, слиза и се развика:
Хайдар: Джемил...всички врати..затворете, сложи...хора..отпред, ако дойдат....жандарми, веднага ..съобщете...Ела, беим...ела, ела...Хайде, беим...пристигнахме, дойдохме...леко, полека..
Мелике:...Ръза!
Хайдар:..полека, бавно..
Мелике: Синко...синко...сина ми...Хайдар, синко..какво ..стана?
Хайдар:... добре, добре...е..малко..припаднал, бешще...сега е по-добре..не се притеснявай...
Мелике: Казах ти...казах ти, синко...чакайте..потърсихте ли д-р Селим бей..казахте ли му..да дойде?
Арзу...гледа от ..терасата..
Хайдар: Пратих...му хабер, не се тревожи..Мелике, обадих му се...
Мелике: Какво..само, се случи..как безпомощно ..лежиш, синко..Хайдаааар, какво стана с този лекар..къде е?
Хайдар: Селим бей..къде, останахте...заповядайте..
Доктора:..ще позволите ли..не е никак добре..състоянието му, виждам..на пръв поглед! Куршумът е разкъсал...мускул..много кръв е загубил...

* * *

Хайдар: Донесох..каквото, бяхте ..поисали, поръчали..докторе!
Доктора: Ха, добре...и аз посвърших...нещо, спрях..кървенето...поне..Сега, трябва добре да почива..добре да го гледат, трябва..
Хайдар:...само, кима..
Доктора:..аз и без това, тука...до главата му, оставам..днес!
Хайдар: Всеотдайно...момче, остани..синко...седни.../усмихва се..доволен/...поглежда и Ръза, лежи си...спи!

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 18:29 от MAMA-AN

# 6

SENİN AŞKINDAN BENİM GÖZLERİM KÖR OLMUŞ DİLA...

"От твоята любов..моите очи...ослепял съм, Дила...."

Дила: С Ръза бей..трябва да се видя, много е спешно..отворете, тази врата!
Охраната: Заповед на Хайдар бей, не мога да отворя..
Дила: Много е важно, не ..чу ли, ти казвам...отвори я!
Охраната: Дила ханъм...
Дила: Търси...на Хайдар уста, на Ръза бей се обади, побързай...нещо...направи...
Охраната: Един момент...
Хайдар: Моля...
Охраната: Хайдар уста, Дила ханъм..дойде...
Хайдар: Дила ханъм ли?
Охраната: ..иска да се види с Ръза бей..
Дила:..дай, сега..вече... на мен...Хайдар уста, уста ..чуй ме, много е важно..
Хайдар: Дила ханъм, не му е времето...не е удобно, сега...в този момент...вижте, ако...
Мелике: Виж какво, Хайдар...тази жена..неможе да влиза ...в къщата ми...
Хайдар:...шшштт..
Дила: Ръза..при тебе ли е, вкъщи ли е?
Мелике:..безсрамница...
...../излиза, идва Ръза е станал..опитва се...обличайки си ризата, идва при тях/...
Хайдар:...без да й затвори..телефона към Ръза..Защо, сте станали ..Ръза бей, ще ви се отвори..раната?
...Дила, толкова й трябваше....вкъщи ..е...и влиза!
Охраната: Дила ханъм, Дила ханъм....
Мелике: Дай, аз да те облека, синко...Ръза, сакън ..не ми казвай, че отиваш да се предадеш...майко..
Ръза: Майко, сега му е времето...на мен, не би ми прилягало...друго да направя...немога да избягам!
Мелике: Ти..ако влезеш в затвора, ние...какво ..ще правим, какво ще стане с нас..помисли ли, а? Хайдар, моля те...кажи и ти нещо, моля те..синко!
Ръза: Не може...не става!
....Дила се качва по стълбите...
Дила: Ръза, Ръза...Азер, живее...не си убиец, не стана...такъв, спаси се...Азер е жив!
Ръза: Как, така...е жив, живее...как се е спасил?
Хайдар: ..как, така....какво, стана!
Дила: Ти, като си тръгна и замина, усетих...че е жив, станах...заведох го ..в болницата, какво значение има...спаси се!Не ..стана убиец!
Мелике: Виждаш, нали...един човек, който е на страната на Азер...най-големият ти враг...безсрамница, лъжкиня..махай се, изчезвай от дома ми...
Ръза: Майко, млъкни...влизай, вътре...
Мелике:...безсрамница, мислиш си..че кой знае какво си..направила, а?
Ръза:..майко, престани...прибирай се, остави ни...казах, яяя...влизай..вътре, майко...и ти, хайде Арзу, вътре....всички...влизайте ..
Дила: Какво би станало..моля те, позволи ми...да ти разкажа...
...сядат..
Ръза: Защо..го заведе в болницата?
Дила:..заради тебе.. го направих! За да не станеш...убиец!
Ръза:..заради мене го направи, значи...така ли?..след всичко, което този човек...направи, една минута дори....не заслужава да живее, когато...ти си го качила и завела....в болницата, така ли..Дила?!
Дила: Прав си...имаш право, каквото и да кажеш...имаш право...след случилото се...на Фатма, аз....
Ръза: Какво, чакай ..какво каза....знаеше, така ли...за случилото се...със Фатма? И..откъде?
Дила: Сеит бей, ми каза..Фатма е отишла, всичко му е разказала...когато, издъхваше...умираше...на мене ми каза..накара ме да обещая, неможех да ти кажа...
Ръза: Вай, бе....на всички ви, благодаря...всички...значи, знаехте...аз, значи като глупак..гледам ви и ..се обикалям, наоколо..така ли?..И ти не ми каза...ти, любимата ми....ти, Дила...така ли?...Аз, разбрах, Дила...разбрах...
Дила: Какво си...разбрал, кое?
Ръза: От...твоята любов, очите ми...нищо не са виждали...ослепял съм! Наоколо, нищо..от ставащото и случващото се...не съм виждал...майка ми, сестра ми...не съм разбрал, какво са преживели....и звете ми очи, ослепели са....от любовтта ти, твоята...!
Ще ме оставиш ли...сам, моля те.. ooooh! ooooh! ooooh!
Дила: Ръза, виж...
Ръза:...моля те...

* * *

Хайдар: ..Добре ли си, беим...
Ръза: Добре съм..
Хайдар:..всичко ще е добре, всичко ще се нареди...след като този Азер, не е умрял....ако искаш, известно време...остани във вилата....тъкмо ще  ..заздравее и раната ти...и да видим, почакаме...времето, какво ще ни покаже....какво ще кажеш?
Ръза: ..става, добре..тамам! На никого ..не казвай, нито на майка ми...нито на Дила, на никого....ти, можеш да се отбиваш....

# 7
ANNEMİN YAPAMADIĞINI ABİMİN YAPAMADIĞINI BENİM YAPMAM LAZIM ..

видео тук

# 8
FATMA AZER'İN TECAVÜZ ETTİĞİNİ RIZA'YA SÖYLEDİ ...

видео тек

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 18:48 от MAMA-AN

# 9
ALLAHIM NE OLUR RIZA KATİL OLMASIN NE OLUR !!!

видео тук

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 18:48 от MAMA-AN

# 10
İYİ Kİ SEN VARSIN YASEMİN ...

видео тук

# 11
UZAKLAŞSIN BENDEN DAHA İYİ KOPSUN ...

видео тук

# 12
MAYAM BOZUK BENİM MAYAM ...

видео тук

# 13
SEN AZERDEN DE BETERSİN DUYDUN MU SEN ONDAN BİLE KÖTÜSÜN MELİKE..

видео тук

# 14
BEN O PİSLİĞİN SANA TECAVÜZ ETTİĞİNİ BİLİYORUM ...

видео тук

Общи условия

Активация на акаунт