Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
SEN NASIL BİR ADAMSIN LAN AZER ..

видео тук

# 16
NAPICAM LAN BEN DÜŞÜN AZAR DÜŞÜN ...

видео тук

# 17
DİLA HANIM 31. BÖLÜM SON SAHNE ...

видео тук

Срещата на Дила с Хайдар и до края.....Доста е дълго...11 минути....

# 18
Мамче,

Скрит текст:
ако решиш да прехвърляш клиповете/части от епизода по ред /дано съм ги подредила правилно/

стр.32 пост466      стр.43 п. 638    стр.44  п.654 ;657     стр.45  п. 660;662 ; 664; 668; 670;672

Софи благодаря за съдействието. Оказа се, че във фейса има качени още моменти и сега сложих всички. Малко им обърках реда - заблудих се, /все пак аз последователно съм гледала само в петък, след това заради снимките ходих напред назад/ но ако можеш да ми помогнеш да ги подредя, все още мога да редактирам и ще ги разместя. Ще оставя така тези, които са преведени.

# 19
 lovekiss Kissing Heart newsm81
много хубава тема
Благодаря за колажи   bouquet

# 20
ЗДРАВЕЙТЕ, ЗДРАВЕЙТЕ, ЗДРАВЕЙТЕ,

Какви чудеса сте сътворили.....неуморни сте.

Свалям ви шапка на всичките.   Чак ме е срам като си помисля, аз каква калпазанка съм.
И......новата тема,
МАМЧЕ, аз я виждам синя, синя и пак синя, но с сивозелен оттенък и някъде леко клони към електриково.  Много е хубава,...както и всичките останали......много.
 ПОЗДРАВИ .....НАЙ-СЪРДЕЧНИ ОТ МЕН.

КРАЛИЦЕ ЕЛИЗАБЕТ, много ти благодаря за преводите. Превела си всичките ми въпросителни - още веднаж.....покорно БЛАГОДАРЯ!!!......

Момичета аз като чета КРАЛИЦАТА, се замислих за 2 неща, които и вие сте разбрали, и така и аз.

1. За МЕЛИКЕ.....
Когато се прибраха у тях Хайдар , Ръза , Мелике и змията Арзу беше там. Мелике към Ръза: "Ти....ако влезеш в затвора...ние какво ще правим?...какво ще стане с нас?..... ПОМИСЛИ ЛИ.....А????......
Хайдар, моля те кажи нещо???......"

Тази мисъл много ми са наби в мозъка.....

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 22:31 от sisi55

# 21
  Тази майка /да й прималее, дано - простете ми/ как така въобще не помисли за сина си????Как не помисли, че този младеж....този млад живот....този благороден нейн син ще изгние в затвора.....ами само за себе си мисли.....  Този егоизъм го е показвала много пъти в сериалите, но......сега е върхът на айзберга..

Това не може да бъде майка.....не може......няма такова майчино сърце, което да не мисли за съдбата на чедото си, а мисли само за собственото си спокойствие....

Все сме писали за Мелике негативно...но сега тя прекали......

Такъв изрод не се нарича майка.......Такъв изрод се нарича егоистично животно....

Значи.....не я интересува живота на сина й, а нейния живот....тя да е добре.....Боже опази.......

Има още една майка такава - Хасефето....тя простреля сина си,...без изобщо да помисли....аджеба този син има ли някакво оправдание....има ли някакво решение.....има ли някакво мислене......тя изслушала ли го е???.....Помислила ли е????......  Тази му майка говорила ли е със сина си????....

# 22
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ани  Hug както винаги и сега намирам една прекрасна нова тема! Браво!   bouquet

И сега да ви благодаря за загриженността към здравето ми  Ани, Софи bouquet - няма място за притеснение  Wink често ми се случва /  ooooh! глава, какво да я правя - не мога да я сменя  Laughing/.

А и понеже някой спомена терлички и още нещо,  Wink ами готови са...  Laughing

Скрит текст:

За момченце, за момиченце,  Wink пък дори двете заедно да са - пак ще има!  Peace

# 23
Доколкото ми се видя Wink Joy,щъркелите са два ...защото  само на единия много ще му тежи family

# 24
Дилаханъм  Hug

Сиси  Hug

Момичета, днес имах възможност да видя темата на 3 компютъра. На моя комп на работа е много тъмна.....Там където я пусках беше много светла - светлия цвят беше почти бял...У дома където я правих е най-истинска - електриково тъмно и светло. Така, че при вас не зная как се вижда, но у дома е най-добре. Ако искате да видите истинския цвят заповядайте у дома - ще ми бъде приятно  Hug Hug Hug Hug

Сиси, егоист е Мелике. Не помисли, че сина й млада младинка може да остарее в затвора - дори не се е оженил, няма дете.....но Мелике мисли за себе си....Е как да я нарека освен егоист....Ако намерите по-подходяща дума кажете....

# 25
  Още веднаж тази Мелике -/ няма да я наричам вече "МАЙКА" / каза по-късно, когато той тръгна с колата...: СИНКО,.....КОГАТО...НЯМА ДА ТЕ ИМАМ.....НИЕ КАКВО БИХМЕ ПРАВИЛИ.....А???...
  Същата работа - и пак използва  този съюз, който в момента играе ролята на въпросителна дума "А" и въпросителен знак....

БРАВО НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ,.....ЗАЩОТО ТЯ МИ ОТВОРИ ОЧИТЕ....

2.  Хайдар към Ръза: "Дай ми този пистолет,....а....дай го.....ВИЖ.....АЗ ВЕЧЕ....ЖИВОТЪТ МИ МИНА....ГРЕХОВЕ....ИМАМ....МНОГО...КЪМ ТОВА СЕМЕЙСТВО, ДЪЛГ ГОЛЯМ....СЪЩО....ОСТАВИ МЕ....ТАКА ДА ГИ ИЗКУПЯ, СИНКО,.....ЕДНО ДОБРО ДА СТОРЯ ПО ТОЗИ НАЧИН...А???................,

Някое момиче от вас беше писало.....пък и друг път сме писали..... но сега е друго.....Хайдар открито говори за това и то пред Ръза....Как мислите вие, момичета,....защо Хайдар каза пред Ръза, че има грехове  много към това семейство...дълг голям има??? И иска да си изкупи вината и то пред Ръза....

Мислите ли, че Ръза знае за миналото на Хайдар, за да му го казва в прав текст????

Спаред мен, логично е да се мисли, че Ръза знае...защото в противен случай ще започне да го разпитва,......а той си пална колата и тръгна да се предава в полицията????

НЯМА ДА СПРА ДА БЛАГОДАРЯ НА НАШАТА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ....

ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА ТИ, СКЪПА, ОТ ДУШИТЕ НИ РОМАНТИЧНИ!!!!.........................................

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 22:37 от sisi55

# 26
На  всеки10-15 мин ми изключва НЕТ-а

....еееййййй,няма оправия с тези доставчици, ЕРП-тата били монополи ,ами тези ,ВиК и кой ли още не......

# 27
Цвети мерси за жълтите китки...Запомнила си, че са ми любимите.
За бебетата - вече ти направих реклама  Peace Не посмях да кажа, че вече са готови само чакат да се появят бебенцата - Явуз и Мелике може би  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Тогава дано вещицата да миряса  Praynig
То нашата работа стана малко като "неродения Гъргалчо"....

# 28
Скрит текст:
  Простете ми ,както  каза нашата МАМА-АН  вероятно в лаптопа ми има нещо с този големия, правоъгълния клавиш, който играе ролята на мишка.....но в сервиза ми казаха - ти си имаш такъв хардуерен специалист у вас,...а търсиш от нас помощ.  Така, че другата седмица когато отида в София може би ще го занеса да го види синът ми.  Моля до тогава да ме изтърпите...защото когато се публикува без мен......имам и грешки, които не съм коригирала.  Със служебния компютър нямам грешка, а непрекъснато пиша какви ли не документи за търгове, Бюрото по труда. Общината и т.н. Така, че простете ми.

# 29
Скрит текст:
  Простете ми ,както  каза нашата МАМА-АН  вероятно в лаптопа ми има нещо с този големия, правоъгълния клавиш, който играе ролята на мишка.....но в сервиза ми казаха - ти си имаш такъв хардуерен специалист у вас,...а търсиш от нас помощ.  Така, че другата седмица когато отида в София може би ще го занеса да го види синът ми.  Моля до тогава да ме изтърпите...защото когато се публикува без мен......имам и грешки, които не съм коригирала.  Със служебния компютър нямам грешка, а непрекъснато пиша какви ли не документи за търгове, Бюрото по труда. Общината и т.н. Така, че простете ми.

Сиси да продължим с курсовете за възможностите на форума.

Скрит текст:
Когато публикуваш без да искаш и искаш да направиш корекция над поста в дясно има 3 възможности - "цитат" "редактирай" "изтрой" редактирай и изтрий го има само на твоите постове, останалите можеш само да цитираш. За да си коригираш поста кликваш върху "редактирай" и същия пост ти излиза в нов прозорец. Можеш да правиш корекции или да добавяш. След това кликваш върху "запази" това е  на мястото на публикувай и поста е така както си го коригирала. Редакцията може да се прави до 24 часа след публикуването, а за да изтриеш поста си, след твоя пост не трябва да има публикуван друг.
Дано да съм ти била полезна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт