Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Кралева ,благодаря!

До петък ще ги разнищим ,че ми е неудобно ,толкова си заета ,натоварена ,изморена.... почивай си...
Hug Hug Hug

Спокойна нощ!!!!

# 481

Кралева ,благодаря!

До петък ще ги разнищим ,че ми е неудобно ,толкова си заета ,натоварена ,изморена.... почивай си...
Hug Hug Hug

Спокойна нощ!!!!
...до утре, ще продължим..трябва! newsm78
..спокойна и на теб...на вас! Hug  Hug  Hug

# 482
...май, почивам по график..което е ..хубавото....за утре!  Naughty Mr. Green Heart Eyes

# 483

....лекааааааааа..! newsm46

# 484
От Рукие  Peace

# 485
# 486
# 487

Добро утро  

Пожелавам ви прекрасен ден и щастлива и успешна седмица  Peace

# 488
Днес би трябвало да имаме снимки и озет за 33 епизод. Надявам се от тях да научим повече за това което предстои да видим в петък  Praynig
Селчук и Арзу май ще надминат Мелике.....Единственото, което ми дава някаква надежда е, че Сердар не на шега е влюбен във Фатма. Може би той ще издъни откачения си брат.....Очаквам изненади и от Азер....В опита си двамата мъже за спечелят любовта на Фатма, да помогнат на Дила да разкрие заговора срещу Ръза....Арзу я оставям на Мелике, а Султан на Хайрие.....

# 489
# 490
# 491
# 492
Мамче, благодарим   bouquet...за кафенцето, хубав е сценарият ти...днешншят...разпределила си ги...
хареса ми...а, дано...така да стане... newsm78
..и на тебе...

# 493
ERKAN PETEKKAYA'NIN SAHTECİLİKLE BAŞI DERTTE

19 Mayıs 2013 Pazar 08:44:17

Star TV'de ekrana gelen Dila Hanım dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, sosyal medyadan uzak duran oyuncular arasında yer alıyor.

Petekkaya, "Twitter ve Facebook kullanmam. Sosyal medyada hiçbir hesabım yok. Sahte hesaplarımı takip eden çok kişi var" açıklamasını yaptı.

Petekkaya, kendisi adına sosyal medyada 50 tane sahte hesab bulunduğunu ancak bunlardan hiçbiri ile bağlantısı olmadığını belirterek, hayranlarını uyardı.

"Туитър и Фейсбук...не  ползвам, в тези социални групи...нямам..регистрация, но има много..дето се представят за мен!"
Петеккайа..от негово име, представящи се...50 ника, намерил....преброил...точно, затова..че няма никаква връзка..с нито един от тях, се ангажира да поясни.... newsm78

# 494

Добро утро!!! Слънчев ,усмихнат и спокоен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт