Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 394
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
къде да намеря тази песен бавно между Азер и Фатма в болницата, когато говоря? 1:35:24 & 0:52: 25 / Dila докато говорите по телефона с Хайдар  Heart Eyes Heart Eyes  Praynig Praynig Praynig
се поставя целия епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обичам тази песен

моля, къде да намеря? е на youtube?  Praynig Praynig Praynig

Praynig

Не мога да ти помогна миличка. Не зная как се казва песента. Трябва да попитаме Ети, но трябва да й дадем линк, за да чуе песента....

# 61
" Аллахъм, моля те...Ръза да не стане..убиец, да не стане....моля те..."

Оставиха я...Ръза, трябваше да бяга...да не го виждат, там...Хайдар, предлага...да бързат..бързат ...и вие Дила ханъм...не оставайте...тук, махнете се....
Вместо да го послуша..Дила, остава...объркана...се разплаква....

Дила: ....какво ще правя, аз.. сега...без теб..вече, Ръза??? Какво ще правя...

Въздишка от Азер, признак че е жив....достига до нея, спира....плача й, става и оглеждайки се..отива....до него...

* * *

Дила...вече с Азер в колата...пътува...
Дила: Не ..умирай, Азер..моля те..не умирай....
..гледа към него...гледа си..изцапаните..с кръвта му...ръце...
Дила: Не умирай....за бога, побъркан...негоднико....не умирай...
.../звъни, съвзела се е..по телефона...в болницата/...
Дила: Водя, тежко ранен....да, много тежко....със сериозно нараняване..да...огнестрелно...вие, пригответе...операционната...да, аз ви казвам....го водя.....да, близка съм....да, тежка..ви казвам, за операция се пригответе...незнам, за колко време..ще дойда...ще бъда, стигна до вас....незнам..няма престава...да, много е зле....тежко е ..ранен, с пистолет...е ранен...Нека, не стане..Ръза, да не стане убиец....моля се, аллахъм...нека, не стане..това!
...плачейки, карайки...се моли Дила!

* * *

Полицая: Близка ли сте на..ранения?
Дила:...даа, разбира се...близка съм му..
Полицая: Името на ранения...мога ли да..науча?
Дила:...Азер, Азер Баразоглу..
Полицая:..А вие...коя сте?
Дила: Аз...аз, съм Дила Баразоглу!
Полицая: Дила ханъм...как се случи..всичко..това?..Вас..питам, Дила ханъм...кой..простреля Азер Баразоглу???

# 62
Цитат
Дила: Не умирай....за бога, побъркан...негоднико....не умирай...

Азер е виновен за смъртта на Ихсан. Дила го знае. Но сега се моли Азер да не умира, за да не стане Ръза убиец.
Първото което ми идва на ума, е че Дила отдавна не обвинява Ръза, че той е убиеца на съпруга й. Повярвала е, че Ихсан е умрял от оръжието на Ръза, но той не е убиец....Този негодник Азер е виновен за тази смърт....
Второ - колко са различни Дила и Мелике. Мелике бързо взема решения. Ще плати, за да поеме някой бедняк вината и за нея проблема свършва. Няма угризения, няма да я спохождат мисли, че сина й е убил човек....Но Дила се моли, този побъркан негодник Азер да оживее, за да не е Ръза убиец.....
За съжаление в гнева си и Ръза не я разбра..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 63
# 64

...лека нощ! newsm46

# 65
# 66
# 67
# 68
# 69
# 70
# 71
# 72
# 73