Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 415
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

..привет! newsm51 newsm51 newsm51

# 91
DİLA HANIM 32. BÖLÜM 2 FRAGMANI

видео тук

# 92
Тататаааааа, /както казват комшиите/ и горещ шоколад и "парещ " трей.....Отварям го!

# 93
Снимки и озет все още няма, но се надявам скоро да ги пуснат.

Предчувствах, че Азер и Ръза ще бъдат в една килия..... Grinning но се гледат през преградата. Да знаете, че Азер си представя сватбата с Фатма, защото дават как говори нещо на Ръза и Фатма като булка....

# 94
Пак ни промушват през иглено ухо.....   ама  кой ме кара да зяпам.....

# 95
Те направо като в клетка за зверове , да не са ги изолирали заради сбиването...Беим май хванал Азерджим за гърлото  и го " отлепи" от земята....

# 96
Тъжен ..фрагман....говорят си...ако, евентуално..осъдят Ръза, с тях какво ще става..
Азер и Ръза..пък, най-после...смислено...разговарят..за любовтта и отмъщението...Азер, казва...за Фатма, че я обича.. Blush Blush Blush
Дила, ми се стори ..че ..се е светнала за Селчук....нещо му говори, показвайки..някаква снимка..че и за това, ще пита ..съдията... newsm10
Мелике, първа май....ще разгадае.. Арзу..за показанията... newsm78
Пита я у фрагмана..ти ли..предаде Ръза, а??? hahaha hahaha
Така, че..сватбата, може и да не е сън... bowuu

# 97
Дила май "засече" депутата с някаква снимка или публикация ,той май се притесни...

# 98
Дано започнат един по един да ги елиминират...стига психонавлеци.......

# 99
Къде го хваща за гърлото..Ръза, Азерчо..аз, защо нямах..такива кадри????????????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 hahaha

# 100
Да не излизат по вестниците, компроматите...далаверите на партията, респективно и на...депутатина ..наш Селчук!?

# 101
Папуняците от стар тв направо ми лазят като....хлебарка по нервите....Тръгвам си, пък дано да пуснат снимките и озета.....

# 102
Гледайте за ...преразказа на Айдън...че, зависими от него...вече, станахме... Thinking
Почти, не им чувам...говора.. newsm78

# 103
НА  00:18

# 104
 Joy Joy Joy Joy Joy....видяхте ли????

Баш Кехая Джанипджим и неговия" мозъчен тръст"....Хайрие- Баш Карън ......на "КЪМПИНГ" в

СЪРЪГЬОЛ....до конака БАРАЗООЛУ.....Вах ,вах.... rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт