Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
...до края на сезона такива възли ще заплетат драгите сценаристи ,че ще ни отровят лятото ....

# 421
Мамче,добре се завърнала...Радвам се ,че си се поразведрила......
Скрит текст:
не се забравя ,но трябва да се живее ... Hug
Благодаря Софи  Hug Hug
Скрит текст:
Тръгнах много притеснена, но всичко мина много добре. Добри хора са. Жалко, че моя мъж не доживя да се запознае с тях  ooooh!

# 422

ВИДЯ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ СЛЕД 6 МЕСЕЧНА РАЗДЯЛА....
СЪРЦЕТО МУ СПРЯ ДА ТУПТИ.....
НЯМА ПО-ГОЛЯМ ВРАГ НА ЛЮБОВТА ОТ ГОРДОСТТА И ИНАТЪТ.....ГОРДОСТТА НЕ Е ОРЪЖИЕ, КОЕТО СЕ НОСИ В ЛЮБОВТА.....ТАМ, КЪДЕТО ИМА ГОРДОСТ - НЯМА ЛЮБОВ....
САБИХА Е СЪДБАТА НА ГАЛИП...
ЛЮБОВТА НА ГАЛИП Е ОТДАВАНЕ С ЦЯЛОТО СЪЩЕСТВО....С ЦЯЛАТА ДУША...
ГАЛИП КЪМ САБИХА - СЪРЦЕТО МИ СЕ ПРЕВЪРНА В ШЕПА ПЕПЕЛ...АДСКИЯТ КАМЪК НА ЛЮБОВТА ИЗПЕПЕЛИ СЪРЦЕТО МИ....УГАСНА ПЛАМЪКЪТ НА НАДЕЖДАТА...
ЕХ....ТИ....ЖЕСТОКА МОЯ ЛЮБОВ.... ТИ МЕ ОПУСТОШИ....НАКАРА МЕ ДА УМРА ОТ МЪКА....
ЖИВОТЪТ Е НЕСПРАВЕДЛИВ.....ЩЕ СПИШ В ЧУЖДИТЕ ОБЯТИЯ.....В ЧУЖД СЪН СИ, МОЯ ЛЮБОВ....САБИХА....
ТВОЕТО СЪРЦЕ СЪЩО ЩЕ ИЗПИТА ЖЕСТОКОСТТА, КОЯТО МЕН МЕ ОБХВАНА......
ВЯРВАМ, ЧЕ С МЕН И ТИ ГОРИШ....ГОРИШ.....ДОКАТО ИЗГОРИШ НАПЪЛНО.....
О.....ЛЮБИМА МОЯ, САБИХА, АЗ РОБ СЪМ НА ОМАЙНИТЕ ТИ ОЧИ....ПО-БОЖЕСТВЕНИ ОТ ЩАСТИЕТО НА НОЩТА....ПО-КРАСИВИ ОТ ОРХИДЕЯТА....ОТ МАГНОЛИЯТА.....
ОТ ТВОИТЕ ПОГЛЕДИ - СТРЕЛИ - ПРОНИЗАНА ДУШАТА МИ КЪРВИ.....АЛА....БЕЗКРАЙ ЩАСТИЕ Е, ЧЕ СЪМ ПЛЕННИК НА ЛЮБОВТА ТИ...ТОВА, МОЕТО СЪРЦЕ СТРАДА ЗАРАДИ ТВОИТЕ ДЯВОЛСКИ ОЧИ.....
САБИХА...В ЧУЖДИ ВОДИ СИ......ЕЛА ПРИ МЕН....ЕЛА.....ЕЛА......ЧАКАМ ТЕ...ЕЛА.....

# 423
Ако му е трудно да приеме ,че Фатма е сгелпила нещата и го е забила...или не иска да приеме любовта ѝ към Азер , ако тя е афиширала това ,или че Арзу е доносник на Селчук ..и всичко това Дила сега му казва....и аз много се чудя какво е предизвикало това поведение ...що ли се чудя.....
Дила направо опира пешкира....Другите си правят каквото им дойде на ума, Ръза с тях се държи коректно, но си изкарва всичко на Дила.....Това е любовта...понякога трябва да мине и през трънливия път, пък ако ще да е осеян с рози...но и те бодат....
Предполагам, че гнева на Ръза е заради показанията, които даде Фатма и за които за сега не знаем нищо....Едва ли е заради Арзу....най-малко заради Арзу може да се звери на Дила.

# 424
# 425
Много е инатичък Ерканчо, това не се постига само с роля...трябва да ти е и даденост...тогава ефекта е пълен  Naughty...същото го има и при Хюлия Дарджан...... newsm78

# 426
  МАМЧЕ, здравей, добре дошла.

Според мен : Азер излиза от кауша.....Ръза остава....

Фатма е направила признание, че Азер не е виновен....

Контрата остава в Ръза....

Затова си изкарва гнева върху Дила.......

Но....на делото Дила ще бъде адвокат на  Ръза....ще направи блестяща предоария и съда ще освободи Ръза......

Спомняте ли си, един филм - преди доста години - един млад адвокат - първото му дело в защита на една възрастна жена /не помня какво беше сбъркала..../...През време на разследването  този адвокат стигна до истината, че тази жена, която защитава и която е подсъдима е неговата рожденна майка....
   И в пледоарията си към съда и съдебните заседатели този адвокат - син завърши: МИЛОСТ ЗА ТАЗИ ЖЕНА.....МИЛОСТ ЗА МОЯТА МАЙКА......  И съдът я оправда....много беше трогателно..... Не си спомням филма, но думите помня от много години.

Сега същото ще стане с Дила и Ръза - ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ - ДИЛА С ЦЯЛОТО СИ КРАСНОРЕЧИЕ И ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ ЩЕ СПАСИ РЪЗА И СЪДЪТ ЩЕ ГО ПУСНЕ - КАТО "НЕВИНЕН"....
И ДИЛА ЩЕ ЗАВЪРШИ ТАКА: МИЛОСТ ЗА РЪЗА БЕЙ.....  МИЛОСТ ЗА МОЯ СЪПРУГ...../дано само географските ширини и манталитета им да попречат това да се случи.
       ТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ В 33-ТА СЕРИЯ......

# 427
......дано не го оставят цяло лято в кауша...Селчук няма да се откаже лесно...ако ще се заформя и интрига около депутата ..... newsm78 newsm78 newsm78

# 428
Здравей Сиси  wavey

Ако Фатма е дала показания в полза на Азер в смисъл, че Азер не я е отвлякъл, а тя доброволно е била с него там, то това ще оневини напълно Азер, но е предателство спрямо брат й.
Преди Фатма да даде показанията, тя видя се видя с Дила, но нищо не й каза. Дила нали беше в конака и каза на Мелике, че Арзу е дала показания против Ръза....
Защо Фатма реши да отиде в полицията....защо не сподели с Дила какво е решила да прави....Не си ли помисли, че като оневини Азер брат й става виновен....
Може би си задавам глупави въпроси незнаейки за какво иде реч, но интуицията ми подсказва, че Фатма сгафи нещо.....

# 429
......дано не го оставят цяло лято в кауша...Селчук няма да се откаже лесно...ако ще се заформя и интрига около депутата ..... newsm78 newsm78 newsm78
Това е напълно възможно. Ще видим в петък как ще протече делото....Азер подсъдим ли е, или свидетел.....Ще видим в какво обвиняват Ръза.....Наистина възлите станаха много и се затягат....Ако Ръза остане в затвора, то ще бъде по вина на Фатма....

# 430
Трябва да изгледам още веднъж епизода. Трудно ми е да пиша - първото гледане по принцип е емоционално....а пък и тогава ми беше много притеснено, бях нетърпелива да видя какво ще се случи и сигурно имам много пропуски.....
Малко ми е мътно, Ръза сам ли реши да се предаде....Струва ми се, че той искаше да го направи....На закуската сякаш убеждаваше Дила, че е длъжен да го направи....Вие как мислите  newsm78

# 431
в трея първата реплика е на Ръза и после Дила споменава.... Фатма е казала/каза ...но ........и на 0:12

Дила и.... Фатма  седнала на пейка ....Дила я пита какво направи или защо го направи ....

Отдавна писах ,че анне-то и къзкардеши-то  такива проблеми ще му създадат , че ще се чуди откъде му е дошло....Боже опази...дано не се случи #2gunfire #2gunfire

# 432
Да, сам реши ,но мисля ,че Дила го подкрепи ...защото вече няма накъде....с надеждата ,че ще излезе истината ....НО....НО...НО

# 433
...и аз го гледах доста внимателно ,но много неразбираемо остана ,нищо от диалозите не схванах....

# 434
в трея първата реплика е на Ръза и после Дила споменава.... Фатма е казала/каза ...но ........и на 0:12

Дила и.... Фатма  седнала на пейка ....Дила я пита какво направи или защо го направи ....

Отдавна писах ,че анне-то и къзкардеши-то  такива проблеми ще му създадат , че ще се чуди откъде му е дошло....Боже опази...дано не се случи #2gunfire #2gunfire

За съжаление така се получава...Най-близките му го "предават"....
Майка му и с дявола ще се съюзи, за да ги раздели с Дила....Съвсем съзнателно навираше Арзу между Ръза и Дила.....Беше готова да му припише и дъщерята на Арзу като негова, за да ги раздели с Дила...Сега Меликето май се светна, че Арзу играе и други игрички, но дано да не е късно.....
А Фатмето, колкото ми е хубава, май ще излезе и толкова глупава....За изнасилването и тя има вина....поделиха си я с Азер, а сега ако предаде брат си.....направо не ми се мисли.....

Общи условия

Активация на акаунт