Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема 59

• 45 252
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
_ilka_ и аз имах такава пръскачка и понякога пръскаше, понякога не. Накрая я изхвърлих и си ползвам от другите шишета с пулверизатор, които са за прозорци примерно.

# 151
  • Пловдив

Честито на празнуващите днес!

# 152
  • Варна - Черна гора
Благодаря за отговора Sea ligfhts, досега ползвах пръскачка от препарат за миене на прозорци. Мислех си, че тези са добри, та затова я купих, но ако и мъжа ми не успее да я накара да пръска ще я върна.

# 153
Илка, я погледнете дали гумичката и е на мястото. Бяхме купили една пръскачка по друг тип за село за лозето и ММ като я пробва, тя сам течеше и не пръскаше. Накрая установихме, че я няма гумичката (О-пръстен).
Иначе моята пръскачка май е такава  newsm78 но така и не успях да я ползвам за цветята, а я ползвах с отрова за бълхи, за ремонти разни из нас.... но не съм я оглеждала, понеже си работеше. ММ я ползва сега за ремонта. Отпред дюзата се регулира също за степента/струята на пръскане. Виж да не е затегната.

# 154
  • на североизток от Рая
 Hug Hug Hug
 Това виждам като се покажа на южната си тераса.  Heart Eyes

Скрит текст:

И бялата винка, която още не е засадена в градинката. Розовата вече има разцъфнал нов цвят, явно й хареса мястото. До нея ще сложа и тази.  Simple Smile

Денима, благодаря за предложението за листенца!  Hug Не ми пращай засега. Много е горещо вече. Не знам подходящо ли е за засаждане. Те ще саготови за засаждане в най-големите жеги.

А аз не мога да намеря шушулки със семена от Долихос лаблаб. А исках да ти пратя отново. Ех, тези Бг пощи.  ooooh!

В градинката са нацъфтели и двете ми червени рози. Има над 15 огромни цвята. Как искам да мога да ги снимам да видите цялата им хубост.

# 155
  • Schwarzwald

Можете ли да ми кажете как се работи с такава пръскачка. Следвам инструкциите от картинките, но не иска да пръска. Дали пък не е дефектна  ooooh! ?

_ilka_ , погледни тук, може пък да ти е от полза: http://www.youtube.com/watch?v=EUqaI0gP-kw  Simple Smile

# 156
Ето малко снимки и от мен

Скрит текст:
Калибрахое в умалелите ни ботушки

И пак калибрахое

сакъзчета

Петунии в две саксии по 1 коренче

Пораззеленения стол

И някакво мушкато. Купих си го 1.50 лв. от разсадника. Не знам какво е

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 19:37 от VK

# 157
  • Пловдив
Нели, много ти е хубава гледката! Аз ако бях на по-нисък етаж щях да имам една вишна за съседка и акация...Сега ги гледам от горе.
VK браво за изобретателността! Много е красиво при теб!

# 158
  • Бургас
Нели ,не се тормози за бобчетата Hug тези които сях от Девичка изникнаха.Догодина живот и здраве като съберем семена.Много е цветно при теб,поздравления PeaceСентполиите аз ги засаждам листенцата в почва под парник.Имам два,три опита във вода и не ми се получи,пускат корени и като ги засадя умират.От някой големи направо мога да отделя розетки.Ако не ги уморя на есен ще ви пращам.
VK ,много интересно при теб,явно имаш въображение.Мушкатото е кралско или английско,а дали си има име не знам.Много е красиво.
ilka,аз имам такава пръскачка.Помпиш и пръскаш,това което е на винт най-отпред може да се регулира,според това дали искаш да пръска като дъжд или на струя.Първоначално трябва повече да се напомпи за да се качи водата.То се усеща кога е готово,става по трудно да се помпи.Ако пък съвсем не тръгва провери вътре дали всичко е здраво.Може да има дефект.Аз моята скоро я разглобявах да я почистя защото се запушват и не пръскат както трябва.Като цяло съм доволна. 

# 159
  • SHOOT ME 10 $
Ето един малко по-комплексен поглед от моята градинка и черешата още неузряла, сега :

Е не е красива колкото вашите, но...ще стане

# 160
Благодаря ви  Hug
В твоята градина има ли място да си опъна една палатка. Много е красиво. Е, не е като моята...защото аз просто нямам  Mr. Green

# 161
  • София
midkoo, много красота има при теб! Simple Smile

# 162
midkoo, много подредено и чистичко! А колко красиво нацъфтяло...
При мен всичко е натрупано, претрупано-точно преди десет минути се заех да  я почиствам и пренареждам... Утре продължавам и ще я почистя градинката Crossing Arms

# 163
midkoo, много красота има при теб! Simple Smile
   smile3501
Ето обещаните снимки.И да се похваля имам вече цъфнала латинка и други напъпили.  newsm44
Имам си и две коренчета бели камбанки.

-юката  Heart Eyes

тук нещо много красиво-не е цвете. Heart Eyes

Скрит текст:

# 164
  • на североизток от Рая
Писенце, колко е красиво всичко!  Hug

А онзи ден забравих да пиша, че много ме грабна котката ти. А пък името...Имам сантиментално отношение към него.  Heart Eyes

А щъркелите във вашия двор ли са? Чувала съм, че е на хубаво, ако в къщата гнездят щъркели. На тях не навсякъде им харесва. При добрите хора ходят.

А от тези камбанки така и не можах да завъдя. Ръсих семена на село в градинката преди години, разсад ми бяха дали, пак не стана. А толкова ми харесват. И белите, и лилавите.

Рози, топ карамфил,....., прекрасно изглежда всичко у вас.

Митко
, ти отново заслужи похвалите ни!  smile3501 Намери правилното място в тази тема, видя ли?!  Wink

VK , много ми харесват нестандартните ти идеи. Винаги си оригинална.
 Много хубаво са нацъфтели калибрахоетата ти. Кога се отрупаха с толкова цвят?! Аз още не съм си купила. Казаха ми, че в края на май ще пуснат в продажба по магазините. И чакам. Че ми е много любимо цвете.

А си взех нещо, което за мен е петуния, но жената като разбра, че търся калибрахое, каза че дребната петуния била калибрахое, да вземам това. И аз го взех, не защото съм й повярвала, ами ей така, да имам и дребна петуния. Още не е цъфнала.

Дразнят ме понякога търговците с евтините си трикове. На стар краставичар....., нали го знаете?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт