Мързеливи красавици - 24

• 38 595
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Добра вечер, скъпи ми красавици,

Тези дни доста емоционално в темичката, дано в случая да важи максимата, че на положителните хора им се случват хубави неща. В тази връзка Димяни - искрено ти пожелавам всичко лошо да е вече зад гърба ти, сигурна съм, че сега те очакват много хубави неща, трябвало е да преминеш през това, бързо възстановяване и дано всичко е наред!
Сантра, дано да има повече млади хора като тебе, естествени и нормално мислещи, много късмет и успехи за напред!
Biskvitka, всичите ми познати до един, също като теб са много очаровани от концерта на Бон Джоуви.
avenrech - хайде, дано ти да бъдеш следващото ново мами тука в темата

По разкрасителна линия, в борбата с черните точки, за моята госпожичка, купихме Volkanic Clay, резултат 0, на Нивеа повече вършат работа. Сега сме поръчали едни, които според дъщеря ми, много доволни имало из разни ревюта, казват се Biore, ако има ефект ще ги похваля.
Иначе пълен мързел ме е обзел, ходя си така натюр, що така незнам, трябва ми мотивация.
Спокойна нощ!

# 61
Здравейте  Grinning

Отчет до тази част от деня - направих една ранна разходка с Чара навън, направих упражненията за стягане, взех си душ, хидратирах тялото, измих лицето с мицеларната вода, сложих си крем, спирала... С две думи - стандартните ежедневни процедурки.

Вчера си взех една много секси рокличка и къси дънки. Много са сладки. Като се снимам с тях, ще кача снимчици във Фейса.

И пак да похваля хидратиращия крем на Рефан. Много траен, мирише страхотно и ароматът не изчезва през целия ден. Сутринта го свърших и днес, като взимам детето от училище, ще си взема пак, но ще сменя аромата.

И ние сме на сватба на 8 юни. Трябва да си взема някоя по-официална рокличка за събитието. На Ели взехме много сладурска шаферска рокличка, бяла чантичка, бели цветенца за косата и сега остава само бели обувчици да й купим. И малкия о снабдихме с ризка за случая  Simple Smile

Димяни, много  Hug Само ти си знаеш през какво си преминала и как си се справила. Желая ти оттук насетне всички проблеми да те заобикалят и единствено щастието да върви редом до теб  Hug

Естелче, и аз съм чела същата книжка. Много увлекателна беше. И краят й беше страхотен.

Bubble,
вчера видях една мацка, облечена в кораловата гама. Изглеждаше супер свежо и пръскаше страхотно настроение около себе си.

Сега ви оставям, допивам кафето и се захващам с маникюра и педикюра си.

# 62
  • София
Добро утроооо Simple Smile
Кали,много съжалявам Hug важно е,че си здрава Praynig
Много ви благодяря,че ми вдъхвате кураж Heart Eyes Hug

# 63
  • варна
Добро утро Hug
Днес най после ще отида на почистване на лицето Crazy
Момичета да ми предложите някакъв термичен крем за косата преди изправяне с преса Thinking

# 64
  • Велико Търново
Добро утро и от мен  bouquet Вече отпочинала,и...неготова за работа Crazy
Мими,бих ти препоръчала Нектар термик на Керастаз Peace Аз ползвам Хрома термик,който е по-лек,но моята коса е тънка и по препоръка на момичетата в темата за проф.продукти си взех него-а и не ползвам преса,а само сешоар Wink
♥ Димяни ♥,имаш и моята голяма Hug Гледай напред,мисли позитивно и се радвай на слънчицата,които имаш Hug
polito_87,покажи снимка на този хидратиращ крем на Рефан Praynig За лице или тяло е? Аз ползвам в момента анти-ейдж крема за 35+ на Фитокод-много съм доволна Peace Мисля,по ваша препоръка,да си взема детокс маската на Биофреш и захарния ексфолиант на Рефан Peace
Утре и аз съм на козметик-след едномесечно отлагане и нагаждане между моят,и този на козметичката график ooooh!
Хубав и усмихнат ден от мен Hug

# 65
  • варна
Biskvitka, аз имам цимента - ама не ми харесва нещо Blush Ще погледна Нектара щом казваш Hug

# 66
  • Велико Търново
Мими,цимента на Керастаз втърдява малко косата Confused, а нектар и хрома термиците -омекотяват Hug

# 67
  • При децата ми
Здравейте момичета!
Надявам се да приемате нови попълнения в темата!:) Отчасти и аз спадам към мързеливите красавици, защото и на мен времето все ми е кът и все нямам време за себе си.
Скоро трябва да си боядисам косата ама нещо не ми се ще да е пак с къната на "Хербал тайм". Толкова много са се показали белите коси! Crossing Arms Сега се чудя с какво да се боядисам? Thinking
Здравейте  Grinning
И пак да похваля хидратиращия крем на Рефан. Много траен, мирише страхотно и ароматът не изчезва през целия ден. Сутринта го свърших и днес, като взимам детето от училище, ще си взема пак, но ще сменя аромата.

И аз да попитам кой е крема на "Регал", че в момента и аз ползвам дневен крем на "Регал" против бръчки и съм доволна. Simple Smile
Mimi_28, аз бих ти препоръчала един продукт на "Алфапарф" за термозащита. Ползвам го в момента и съм доволна. Ползвам само сешоар. Ето го:
И да се оплача нещо: ноктите ми адски се делят и чупят и това продължава вече години.
Каквото и да ги правя все са си така.  Пиля ги с картонена пила, слагам заздравител, понякога, когато имам време ги и лакирвам даже. Simple Smile На моменти имам чувството, че точно от лаковете се делят и цепят толкова много. Rolling Eyes Обаче и преди, когато се лакирвах два пъти в годината пак беше същото. Съвети някакви?
Хубав ден на всички!

# 68
Естелче, и аз я прочетох Харем, почти на един дъх. Доста неща ме впечатлиха, изумиха... много ми хареса като цяло. Дребния като се оправи (проблемът се оказа друг, не зъби  Tired ) и като ми остава малко повече време, ще заредя на четеца Роксолана на Павло Загребелни.

И аз съм много доволна от маската на Биофреш.  Peace
ПоФалвам и ей това кремче на Хималая, по принцип не обичам да си мажа лицето, но това ухае приятно, леко е, усещам кожата достатъчно хидратирана и за момента ми върши чудесна работа:
Скрит текст:

Hrispa, някъде бях чела, че именно лакирването предпазва от цепене на ноктите, един вид като защитен слой върху плочката. В лаковата тема хвалят много минералния заздравител на Аvon. Аз предната седмица си направих бъркоч - смесих ампула витамин А, малко бадемово масло и зехтин в шишенце от лак, обаче нямам време (или забравям...) да се мажа редовно. При мен основният проблем е, че не мия съдове с ръкавици и от водата и препаратите много се изсушава нокътната плочка и се цепи. Иначе обожаааавам лакове за нокти, ама...  Tired Rolling Eyes

# 69
  • София
Здравейте мързеланки Simple Smile
Отвсякъде чувам добри думи за концерта на Бон Джови,със сигурно е било запомнящо се!Жалко че той е изпитал неразположения.
 Приключих със сутрешните задачки,сега мисля да си почина малко и да поработя над себе си  Laughing Ще направя една маска на лицето,ще се мина с епилатора и малко упражненица за стягане обмислям, май това са ми разкрасителните планове.Сега пия черен чай с надеждата малко да се освежа.

Hrispa76 ,добре дошла!  bouquet
santra_ ,много си хубава!
mimi_82 ,аз ползвам цимента и съм много доволна.Друг толкова добър термозащитен продукт не съм открила.Скъпичък е,но си заслужава.Сега чакам и шампоана от серията.
*Biskvitka* ,сигурна ли си че Хромата е по-лек?Ох,съвсем се обърках вече с тези професионални продукти  Tired За захарният лосион няма да сгрешиш,лошо мнение за него няма Wink А кожата си има нужда от ексфолиация,ако искаме хубав тен за лятото Wink
 Но в крайна сметка реално погледнато пресата си гори каквото и да се сложи,по тази тема съм сигурна че две мнения няма и колкото по-рядко се ползва преса,толкова по-добре,ама е много пристрастяващо!
 Поли,ще чакам снимчици на придобивките и от събитието като дойде разбира се!Ели ще е принцеса,малките момиченца в роклички са уникално сладки.Тя сега е предучилищна,нали?В училище ли я карате?
 Кораловата гама,много я обичам,приятен ми е цвета,само за сенки не го възприемам,изглеждам изморена с тях,а имам едно страхотно коралче на Флормар,но не е за мен.
Аз и през зимата все светли цветове нося,забелязала съм че ми влияе на отношението и настроението  Simple Smile

# 70
Добър ден прекрасни   bouquet

* Боби * радвам се, че всички резултати са добри  Hug ще чакаме и цитонамаската  Praynig, покажи между кои рокли се колебаеше и ние ще помогнем  Laughing

mimi_82 приятно почиства при козметика и да не се върнеш пак с празни ръце  Naughty Laughing
Термичен крем за косата аз не мога да предложа защото не ползвам  Laughing имам някакви шишенца в къщи... мисля, че беше за по-добро разресване и предпазване на косата.. но ми мирише на развалени яйца  Laughing и не го ползвам, а е нещо професионално , взех си го от фризьорката - при нея миришеше много хубаво  Mr. Green

Вилли че то можели човек, който веднъж е зърнал тези прекрасни бузи - да ги забрави  Heart Eyes Щом не е зъби - какво ви мъчи  Cry Hug Praynig

dior.84 smile3501 за добрите резултати. Аз по принцип имам лек цикъл, нооо винаги имам поне два пъти в годината когато да имам неспокоен и тежък цикъл, обикновено това е при промяната на сезона. На теб в какво ти се изразява "проблема с тежкия ПМС."  Hug

Кatence да покажеш снимчици с пробната прическа  Crazy

***Ади*** какво стана с Нова телевизия вчера, дойдоха ли? Извинявай, но не съм гледала вчера много тв  Rolling Eyes

Естел докъде стигна с борбата с мравките  Laughing Тази книга която четеш, и по книгата Роксолана - дават филм в момента - Великолепния век - страхотен е  Heart Eyes И аз мислех да прочета книгата, но не обичам книга и филм - едновременно  Mr. Green

♥ Димяни ♥  Hug Heart Eyes Hug какво му се кахъриш на един цикъл - една грижа месечно по-малко  Heart Eyes Hug

Десито-lorenka няма ли да ни покажеш косата  Mr. Green Стискам палци за изпита, сигурна съм, че щом си го почнала - значи и ще го свършиш, не му се шашкаи  много  Hug Grinning Ооооо и на мен как ми се ходи на сватба, ама няма такива будали около мен  Mr. Green А пък в крайна сметка, ако не можеш ти да се набуташ в роклята - ще набуташ роклята някъде и ще си вземеш нова с твоя размер  Mr. Green - това е моята стратегия за дрехите  Mr. Green

santra_ ами хубавото си е хубаво, колкото и да е некадърен фотографа - ти изглеждаш страхотно  Grinning Hug

kaly* Бог едно взима - две дава   bouquet  Hug

don domat  Hug Да ти призная честно, мисля, че не на всички много им се харесва моята "подробност" - примерно на мъжът ми  Mr. Green Като започна да му разказвам нещо стигам до някъде, виждам, че той не ме слуша и му казвам, май да не ти разказвам - и той - недей  Mr. Green и аз като го стрелна с един много  лош поглед - и той - добре де, ама дай по-кратно, че аз му загубих началото  ..... мъже  Mr. Green

polito_87 шапка ти свалям, на бодрост и добрата организация   bouquet Ще чакаме снимки  Laughing крем на Рефан моля те и аз искам снимки и подробности - за тяло ли е, за лице ли  Praynig
Хубаво изкарване на сватбата, обезателно ,после да покажеш снимка, особено на шаферката  Laughing

Hrispa76 добре дошла   bouquet Hug При мен историята с ноктите - е същата, дори в момента не съм ги лакирала, стоят си голи и на цепени, но понякога много ми писва от тях  Mr. Green Да ти кажа намирала съм решения - заздравите, крем за нокти... - но ефекта е временен. Аз също смятат, че лаковете много вредят, особено тези които струват по 1-2 лева  ooooh!, както и препаратите за почистване, миенето на чинии...

*Bubble*  smile3501 страхотна програма, и аз мисля като теб - колкото по-малко се ползва преса, сешоар - толкова по-добре Преди години когато беше на мода да си мачкаме косите с пияна и дефузре - аз разбира се на останах по назад от другите  Mr. Green След това година и нещо не мога да си спра пърхута и косопада, а как се късаше и омазняваше  #Crazy Та един ден си казах -Стига   Stop Mr. Green и вече не ползвам почти нещо. Преса имам - страхотна, скъпа... подарък за рожден ден... май само веднъж я ползвах, сешоар ползвам последно време, но гледам ад не прекалявам.. а освен шампоан и една маска която се досещам от време на време да си сложа - с нищо друго не си товаря и тормозя косата  Mr. Green За мен от живата и гъста коса - по убаво нема!  Mr. Green
Момичета
Скрит текст:
Благодаря на всички за пожеланията за две чертички, наистина се надявам да ги видя скоро  Laughing
Вчера май, прозвучах много тъжна  Mr. Green По принцип гледам да не мисля много за това, смятам, че когато ни е писано - тогава ще стане, а и тази работа не става само с ядене, трябва и ...  Mr. Green Та с една дума, само исках да ви кажа - При мен всичко е наред и благодаря за подкрепата  newsm51

Усмихнат и страхотен ден на всички   bouquet Hug

# 71
  • Варна
avenrech изразява се с много силно главоболие,което не минава от никакви обезболяващи и продължава около седмица,мн голяма нервност и напрежение,до такава степен,че чак немога да търпя хора около мен даже не ми се излиза сред хора,обливат ме топли вълни,загрявам се цялата....става ми лошо,прималявам и така... Simple Smile сигурно е от смяната на времето...

И аз се интересувам от добър термичен спрей или гел...аз ползвах този на Ейвън и съм мн доволна,но иска да го сменя малко,нали трябвало да се сменят продуктите.. :*

# 72
  • варна
avenrech , голямо удоволствие е за мене да ти чета постовете Hug А, ще ходя днес на козметика няма мърдане - 16 часа. Голямо гуш от мене Hug
Bubble, аз имам и шампоана и маската от серията - много съм доволна и като свършат пак ще си поръчам, ама с крема нещо не можем да се разберем - аз май слагам повече от колкото трябва Thinking
Hrispa76 , приемаме разбира се Hug Добре дошла Hug

Боби, Typa, губите ми се нещо newsm78

# 73
Това е кремчето на Рефан. За тяло е.
http://refan.net/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%BA%D1%83%D1%8F

Взимайки Елена от училище, влязох в едно магазинче и си накупих 5 лака, топ лак на Лореал и една спирала. Доволна съм  Simple Smile

Bubble, да, Елито ми е в предучилищна. Кара я в училище. Доволна съм - научи се да чете, като почти не срича, научи се да смята до 10. Не мога да се оплача  Simple Smile На есен с песен на уста започва първи клас.

# 74
  • в Кошера
Димяни, всичко ще бъде наред, ще видиш! Бъди силна, не се предавай, защото трите буболечки разчитат на теб и ще им трябваш ти, любовта и вниманието ти още дълги години!  Hug

Кали, тръпки ме побиха. Само ти си знаеш какъв ужас си изживяла. Но съм сигурна, че си станала много по-силна във всяко отношение.  Hug
Аз вярвам, че след всяко лошо нещо идва добро. И колкото по-лошо е било, толкова по-хубаво предстои. Живота е низ от върхове и падения. Трябва да сме достатъчно силни, за да продължим напред.
И както казват хората - Господ праща изпитания на силните, защото знае, че ще ги преодолеят.  Praynig  Peace

Мимка, тук съм. Два дена не успях да се разпиша, че много задачи са ме налегнали и направо издъхвам от умора. В 9 часа вечер съм труп, в 10 вече блажено спя.  Blush
Колата ме ядосва нещо, днес ходих да я видят. И май ще да трябва да се изважда една сума, т.е. СУМА  #2gunfire Joy ooooh!

Хриспа, добре дошла!  Hug
Ай ся нЕкой да се хване и да ни преброи, че много станахме май. Интересна ми е бройката.  Mr. Green

Сантра, сладурка си.  Wink Дай още фотки да видим.

Разкрасителното от мен е, че си поставих за цел да си рифрешна фейса преди лятото...та всяка вечер след 3-те стъпки на Клиник съм с маска на лицето, връткам ги (Йогурта, Термалията, Плодовата на Хималая, мед, сметанка, Витамините на Нивеа..).  Party
Имам мостри на новия крем на Нивеа с годжи бери (което си хапвам всеки ден бай дъ уей, току виж съм станала дълголетница  Laughing), като го пробвам ще дам отзиви.

Първото ни море се очертава да е ок. средата на юни, та трябва да си взема поне 1-2 чифта бански. Чудя се какъв цвят да са, за модела е ясно - консерва съм по темата и от години съм с такъв модел, като държа долнището да е бразилиана.  Mr. Green
Черен задължително, обмислям нещо в оранжевата гама...и може би нещо шаренко с преобладаващо жълто.  newsm78 Rolling Eyes
Ще трябва да сменям и кърпата, чантата и джапанките. Оффффф.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт