Мързеливи красавици - 24

• 38 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо гледах в един магазин бански Feba (така като се напише и излиза фб-страницата).
Иначе в Спортдирект и разни др. сайтове има много модели, но аз се притеснявам за размера и как ще ми стои. Малко ме е страх да купувам без да съм пробвала.

# 76
  • в Кошера
Феба-та са железни. Имам два такива от преди 5 години (да не са и повече) и още са здрави и годни за носене. Нито ластиците загинаха, нито избеляха. За разлика от миналогодишните ми 3 горнища (долнищата им са огромни, та се наложи да си купувам от други места) от H&M - еб@ти боклуците, честно! И един сезон не успяха да издържат.

# 77
  • София
Да се включа и аз за Феба банските Simple Smile имам такива носени 3 лета  Grinning не са мръднали като не са видяли само море ами и басейни ....абе носени са си и съм много доволна  Peace

Tyra Hug
Банския е много готин и аз си падам по черното но пък аз вече от няколко години ходя с цели защото коремчето ми е нацепенко и си ми е суета Rolling Eyes сега е още по гадно Crazy
За H M аз от много неща не съм доволна добре,че пазарувам от сайта не бг и ми излизат евтини и не ме е яд Mr. Green

Сега ще ходим с децата на очен..... то като се почне по лекари спирка няма ooooh! но беше планувано,а часа е много чакан близо 2 месеца Rolling Eyes
Няма им нищо де ... ама нали са родени много раничко и ги следим Praynig

# 78
Айде да си говорим на ти: ЗдравейТИИИИИИИИИИ, как сТИИИИИИИИ?

След 2 дни бъхтология се прибрах, имам нет, наядох се, ЖИВА СЪМ - УРА! Дори БДЖто не можа да ме затрие от лицето на земята, като хлебарките съм. Twisted Evil

Изпит - 1:0 за мен. Заверих си административно семестъра и няма поне да се занимавам с глупости това лято.

В някакъв си радостен ред на мисли, че пак имам нет, скивайте логика (и с моята практическа инжИнерна мисла да ви кажа, много вярна логика!!!):
Както е известно, 1 калория е количеството топлинна енергия, необходима за повишаване на температурата на 1 грам вода с една степен нагоре по Целзий. Следователно, ако изпиете литър студена бира, вашият организъм ще изгори за затоплянето ѝ до телесната температура следната енергия:
1000 грама Х (37С-4С) = 1000 Х 33 = 33000 калории.
Ако вземем предвид, че енергийната стойност на бирата е приблизително 10 000 калории, получаваме 23 000 калории чисто отслабване, което се равнява на 30 минути джогинг.
Извод: Пийте бира и не се занимавайте с глупости!

Сега шИ видиТИ вий, като аз и Kiss-чето свалим по 20 кила от бирите, дето ги пием вечер!

Вметка: Димяни, редно е да се каже, че си уникално силен и смел човек, бъди желязна опора за дечицата си! Стискам палци и се надявам всичко това, през което преминаваш, да приключи скоро! (и също така смятам, че е добър знак, че се лакираш и имаш желание да се поглезиш Hug) Вярвам, че когато много хора пращат добри мисли, това е силно кондензирана добра енергия, която противно на всичко изговорено досега, помага и лекува! Дано нашата добра енергия ти помогне през всичко това и дано се усмихваш всеки ден оттук насам.

Четох си форума през телефона и имам спомен, че някой питаше за оцетените ми премеждия (май Естел). Да, само със затоплен оцет си намазах косата и търках доста в корените, както и облях обилно останалата част от косата. Само че трябва да е намокрена с топла вода преди това да се отворят порите на скалпа. Много ми живна косата. Ама мириша на кацата с туршия. Покъртително е. ooooh!

Момичета, нахраних душата си. За пръв път от 2-3 месеца четох книга, и не само я четох, но я и прочетох на един дъх само за някакви си 3 часа и половина. Беше... великолепно. Зареждащо и вдъхновяващо. Книгата се казва "Ръкописът, намерен в Акра" на Паулу Коелю и за пръв път от много време ме накара да осъзная, че не съм някакъв загубен последен мохикан, задето съм такъв абсолютен оптимист и че вярвам в любовта безкрайно много. Получих прости отговори на много въпроси, които толкова много се припокриват с моята гледна точка, че все едно се чух самата аз как изговарям на глас поне половината абзаци от книгата. Реших да цитирам всяка сутрин малки пасажи от нея, за да получавате парченце любов, щастие и себеутвърждаване с кафето.

... Отплеснах се, нета го има и злоупотребявам с писането на фермани. hahaha Довечера ще се включа пак.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 18:03 от Vanilla Nights

# 79
  • София
Оп,аз щях да се разкрасявам,ама вместо в банята отидох в леглото и така блаженно се наспах мммм.Сега ще пийна кафе сега.

И както казват хората - Господ праща изпитания на силните, защото знае, че ще ги преодолеят.  Praynig  Peace
Така е!Кали,не искам да си представям какъв ужас си изживяла,дано си успяла вече да го преодолееш.

♥ Димяни ♥ ,всичко ще е наред със сладуранките малки!Те еднояйчни или разнояйчни са ти?
Tyra ,така е с колите и повредите за съжаление.Дано поне бързо ти я оправят.
 Ти трите стъпки пак ли си ги взе,или още ползваш предните?
При Феба явно си зависи от модела,аз имам два от тези с чашки,като на сутиен където са и много ми се разтегнаха. Tired
Ето тук може да видите моделите за 2013,ако не сте.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.524228894287795.123559 … 543061&type=3
 А за моделите,аз също гледам да съм в комплект с другите неща Laughing Oще не съм се насочила към модел,но определено повече никакви с чашки! В Етам си бях харесала една много готина рокличка за плаж в черно и бяло и на всеки бански би отивало,но естествено М ките ги бяха разграбили  Crossing Arms Надявам се да заредят отново,ако не го направят ще е срамота!
  Къде планувате да е морето?

polito_87 ,браво на Ели,първи клас ще си го изкара с песен на уста,няма да има затруднения.Каква спирала си взе?
Вилли ,бързо да се оправя Бузанчо!
dior.84 ,пробвала ли си да пиеш масло от вечерна иглика?Ако не ти помогне,то поне няма да навреди.Това са едни капсулки,които поне на мен много добре ми действат на ПМС-то.Моят цикъл тази пролет също пощуря  Crazy.
http://apteka.framar.bg/30017871/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE … 0-%D0%BC%D0%B3-60
Vanilla Nights,добре дошла!
Разсмя ме с това БДЖ  Joy Браво за добре свършените задачки!
 Ах как ми се четат и на мен книжки,само да ми мине сесията,ах колко съм си набелязала  smile3508

# 80
Vanilla nights, ооооообичам да те чета!  Laughing И както не обичам бира, ДВечера ши измахам 2-3 в чест на твоята теория!  Laughing

# 81
  • варна
Добър вечер  Hug Днес най накрая си направих почистването на лицето - доволна съм Crazy
За бански си говорите - аз въпреки , че съм от Варна не съм ходила на плаж от 5 години - срам ме е да се съблека, ще видим тази година дали ще си престраша Embarassed

# 82
Ванилаааа, ооообичам тееее, обичам те с бииираааа  smile3521 Уникален образ си, признавам те  Sunglasses  Mr. Green Имайки предвид и завършената ми математическа специалност мога само да кажа като Ники Кънчев " има логика, има логикааа"  Thinking  Joy
Тайра, банския е уникален  Heart Eyes и аз съм имала Феба, и аз съм от доволните !
Искам и аз някаква хубава книжка да си взема  Rolling Eyes
Димяни, мини да кажеш, че са добре дребните след прегледа  Hug
Абе, що не намирам душ гелове Арома Грийн лайн  newsm78 Да не са ги спрели?
Айде после пак ще пиша, че тъкмо се прибрах и се лепнах на форумО  Laughing

# 83
  • Велико Търново
Привет,банда Mr. Green Аз нагласих вечерята,но детето още зяпа детско филмче,та използвам времето да ви драсна някой друг ред Wink
*Bubble* ,сигурна съм,че Хрома термик-а е по-лек от Нектар-а Wink имах проби и от двата,та затова-купих си първия,както писах,за тънка коса е по-подходящ,а и тя не е толкова суха,преса не ползвам....Следващата ми покупка май ще е от цимент серията Wink И аз като теб,обичам кораловия цвят,но на грим никак не ми отива Confused взех си едно червило на Пупа в коралово,стои страхотно Heart Eyes

Kiss My *** ,не са спрели Арома-та-тази вечер ги гледах по стелажите  в нашия магазин newsm78 Да ти пратя някой... Wink
Vanilla Nights,гоооолям си сладур Heart Eyes Hug чакам с нетърпение абзаците от книгата-сигурна съм,че ще ми действат толкова зареждащо,както и постовете ти Hug Напоследък не намирам много време за четене,което е жалко.... Confused а толкова обичам да чета Simple Smile
polito_87 ,и моята София е първокласничка тази есен Wink но посещава дет.градина,че и спи там дори Wink засега се справя добре с четенето,задачките я мъчат,но пък в училище ще има предостатъчно време да ги научи.
Tyra ,аз моята кола я взех оня ден от майстор,изръсих се,ама.....само аз съм шофьор у дома,водя детето на градина...няма как Confused Къде ще ходите на море? Simple Smile Банските ги гледах,но без да пробвам е абсурд да си купя-най-вече заради горнището,трудно го пълня там Blush и задължително меря доста модели,докато се харесам Confused
Хриспа, добре дошла!    bouquet
Оставям ви,защото ме чака едно гладно момиченце Simple Smile
После ще гледам Евровизия,макар да съм скептична по отношение на нашата песен Confused Дано се класира все пак Praynig
много гуш Hug на всички!

# 84
Прибирам се от отслабване с бира.. Crazy
След работа с една приятелка седнахме и пийнахме по една биричка. Сега, като съм смъкнала толкова много, викам да си и хапна.

Разкрасително си отрязах ноктите до дъно и съм само със заздравител. Вечер ги мажа с бадемово масло, уж за заздравяване, но ще видя дали има ефект.Утре си взех час за боядисване и мисля някаква терапия на лицето да си направя.

Напоследък не мога да насмогна да ви чета.
И ааз съм с главоболие. Казаха ми, че имало слънчеви изригвания и можело от това да е.
Та си вземам един горещ душ и лягам.

Бисквитка - на Феба, гледах в магазин Лейди Ди на триъгълника. Има ги и снимани на ФБ страницата на магазина.

# 85
Biskvitka, аз също напоследък рядко намирам време за книги, което е жалко... Тая книга ми е подарък от най-близката ми приятелка още от ноември миналата година, а чак сега я прочетох. Но това го отдавам донякъде на това, че тогава бях на една много интересна и забавна поредица на Удхаус и предпочетох да си я дочета. Но се радвам, че днес най-накрая прочетох тази книга. Прекрасна!

Tyra, за коли... тоя месец се изръсихме 400 лв. да оправяме нашата и сега събираме други 400, които трябва да се хвърлят идните месеци... Направо се разболях, бях си набелязала няколко, добре де - 10 чифта обувки и сандали, които умирах да си купя, ама... Бирникът си иска своето.

Аз сега забърках някакво кексообразно подобие с нарязани череши вътре, чудя се дали ще стане нещо... Предполагам да, понеже съм слагала в кексовия бъркоч и други плодове, та ще видим докъде ще я докарам. Дано мъжо да го яде, че ще играе точилката.

Разкрасително... Имах преди едно нещо-си за отпушване на пори и противо-черни точки на Гарние със салицилова киселина, ама последния път се обринах от него и го изхвърлих. Искам нещо в тая област. Ама какво?! Thinking Кожата ми е капризна, даже крем за лице не мога да си намеря. Водните бани с лайка и сода ми помагат, но много краткотрайно и нямам време всякога да вися зачулена с хавлията над някоя паница на котлона. Искам нещо да си го сложа, докато се къпя и така. Препоръки?

Проблема с банския и аз го имам! Горнищата са ми М, долнищата задължително трябва да са с връзки, че диференциалът ми нещо не е толкова скромен, даже хич... Абе изобщо голями мъки и трябва да си купувам, че последният ми го заприлича на парцал вече. Иначе да ви кажа, на Н&М е, а ми е от 5 години и до миналата си изглеждаше много добре. Сега не става, но 5 години са си много време. А помня, че преди имах един бански куча марка, взех си го от едно магазинче тука в Ямбол и мноооооооооооооооооооооооооого време го имах, трябва да ида пак там да видя какво са наизкарали.

# 86
 Grinning

Боби, надявам се че резултатите ще са добри.

КалиHug ! Браво за силата!

Сантра, снимката е хубава. Защо не си доволна?

Поли, защо края да е страхотен?  Shocked Rolling Eyes Според мен е тъп.  Crossing Arms Точно Селим ли? И Мустафа, и Баязид бяха по-достойни.

Хриспа76, добре дошла!
За ноктите - пила ли си добавки/витамини?

Ох, Вилли  Crossing Arms Тъкмо тръгнах да пиша "хайде на кафе и ако може да ми я дадеш за четене"  а то ...
Искам и аз четец, но кой знае кога ще имам.  Sad

Авенрех - доникъде.  Tired Сутринта на масата имаше бележка "има мравки", сложена под празна чаша.  Laughing Поглеждам аз, полузаспала и ги виждам как се катерят по чашата.
Да бе, и аз знам че има, ама не знам как да ги премахна.  Rolling Eyes
Ако зависеше от мен - Айкън ама язък за котето.  Twisted Evil  Innocent Innocent Innocent
За Великолепния век - той сигурно е поне 50 серии а нямам нерви да го гледам на компа.

И аз чакам цикъл ама  finger

Кали, тръпки ме побиха. Само ти си знаеш какъв ужас си изживяла. Но съм сигурна, че си станала много по-силна във всяко отношение.  Hug
Аз вярвам, че след всяко лошо нещо идва добро. И колкото по-лошо е било, толкова по-хубаво предстои. Живота е низ от върхове и падения. Трябва да сме достатъчно силни, за да продължим напред.
И както казват хората - Господ праща изпитания на силните, защото знае, че ще ги преодолеят.  Praynig  Peace
Иска ми се да вярвам че е така.

Вчера се разправих с окосмението. Да живеят самобръсначките!  Mr. Green
Ръцете са ми в много готино тъмнозелено - Avon Midnight green
снимката е от нета
Скрит текст:
От много време исках точно такова зелено. На два слоя го мацнах, а отгоре с топ лак на Перфект.
Как блестиии!  Heart Eyes
Краката са в неоново зелено на Перфект.

# 87
  • Велико Търново
Кали,благодаря ти за насоките Hug аз последните си бански все от този магазин съм купувала Wink трябва да се разходя тия дни нататък Thinking
Ванила,за свиване на порите и премахване на черни точки успешно се справям с тоалетни трици-има пшенични,кестенови,седефени,кафеени.... Wink около 2лв. и нещо са,но правят кожата чиста и мекичка Wink отделно ползвам и това - http://apteka.framar.bg/30017860/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -30-%D0%BC%D0%BB-  Hug

# 88
Добра вечер  Hug

Димяни, от здраве от сега нататък да не се отървате всички вкъщи  Hug няма да те съветвам да си силна, защото си  Hug

Кали  Hug

Да се похваля, много съм горда, свалих си 2та килограма. Леко ми е и хубаво  Sunglasses
Махнах си връхчетата на косата миналата седмица и много живна. Снощи бях с детокс маската.
Днес колежка ме изчетка, че съм много хубава - заради Идеалията е, казвам ви  Heart Eyes

По въпроса на Тайра - по фейсбук списък сме 41 броя, бива а  Mr. Green

Само мен ли четенето така лесно ме приспива. Лягам да чета и на около 3тата страница съм заспала. От няколко седмици чета "Да се обичаме с отворени очи". Много ми е интересна, но мн бавно напредвам с тези темпове  Laughing

Планове за морето - имаме. Тази година сме с приятели. деца и куче на бунгала. Преди тях искаме да направим и 1 Джулай морнинг, ама да видим...

Лека нощ bouquet

# 89
Естелче, сега се върнах назад и видях, че автора, който си посочила не е същия. Аз съм чела друг вариант, който завършва със смъртта на Сюлейман и последните думи, които му казва тя преди той да умре. Книгата свършва така. Затова идва и разликата в мнението ни относно края на книгата  Peace

Мравче, не си само ти. Аз, когато чета вечер, заспивам на втората страница. През деня нямам проблем, но вечер заспивам директно.

Аз приключих и със стандартните вечерни процедурки - душ, хидратиращ крем за тяло, околоочния и нощния на Нукс и сега отивам да спя  smile3524

Vanilla, утре сутринта чакам откъс от книгата с кафето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт