Мързеливи красавици - 24

• 38 582
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Благодаря ви!  Hug

Аз съм само с основа оставих си за утре декорациите,че не смогнах ,а сега ще оправям дечурлята да лягат Grinning

Аз също вече съм с по стар телефон Rolling Eyes Нямам избор,а не мога постоянно да го крия за 8 месеца имам счупени 2 смартфона и един Айфон 3 ка ама си струват пари....... сега телефона ми  е безплатен с картата за 1 лв Simple Smile

Вилли,кюфтета от тиквички не съм правила от толкова отдавна..... тенкс за идейката  Hug

Бабълче,пожелавам ти го от сърце  Heart Eyes

Мими, 27 лау  Grinning ще се справите  Party

На мен ми се вика наздраве ма нЕма с кво  Mr. Green на АБ съм докторО не Дава  Joy

# 721
  • при моите деца .....
Добър вечер!
Само да се разпиша - уморена..... безкрайно.....
Димяни, страхотни деца!
На новите красавици, добре дошли!
Хубава вечер!

# 722
Ехеей, отишли сме на втора страница...  Naughty

Добро утро!

Отивам да се лакирам, после мисля да посетя "Библиотека между листата" и да оставя някои книжки, които няма да прочета отново.  Simple Smile

Пожелавам ви динамичен, прекрасен и стремителен ден именно днес!  Laughing
 Hug

# 723
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  Hug Hug Hug
Хубав ден!   bouquet Heart Eyes

# 724
  • варна
Добро утро Hug
След малко отивам на кола маска и на маникюр и вече съм готова за сватбата в събота Laughing
Прекрасен ден  Heart Eyes

# 725
  • София
Добро утро, красТавички!

Димяни, прекрасни съкровища си имаш! Да са живи и здрави и само да те радват!  Hug

Бабъл, то няма да е точно почивка, смисъл приятелят ми е от Бургас и всяко лято прекарваме заедно с него там. Той обаче като местен казва, че не е хубав плажът в самия Бургас и винаги ходим или на къмпинг Градина , или на Смокиня през деня на плаж, а за вечерни разходки - обожавам Созопол и Несебър, старите градове с калдъръм и тесни улички ...  Heart Eyes Вече ми се ходи там, не ми се виси над учебниците, ама стискам зъби още малко, няма начин. Аз четох, че и ти в Созопол обичаш да почиваш, нали не бъркам? Единственото лошо е, както ти си писала, че в края на юли и до средата на август се пълни с хора и става лудница, но пък всеки иска на хубавото море, така е  Laughing

Хубав ден и от мен на всички!  Hug  bouquet

# 726
Здравейте момичета,

Големи сладурчета си имаш Димяни, много радости да ви носят!

Охх момиченцаа, и аз така го чакам това моренцее, ние пък си резервирахме на Царево, не сме ходили там от детството ни и сега с брат ми решихме да заведем там половинките, само ме е страх какво ще заварим след почти 15 години, но от друга страна се радвам, че пак ще се върнем по местата, където прекарвахме почти всяка година, вече пораснали и с деца.
Бабълче, пристигна ми твоята спирала фаворит - Опулаша, преди минути, прясна, прясна, едното очо ми е гримирано - много ми харесва!

Разкрасително събирам тен на терасата, че тука с това нямане на слънце сме едни бледолики, малко да заприличам на човек, особено в краката, че не мога да си нося бежовите сандали, без тен стоят много грозно. И другото разкрасително е, че след като постигнах добри резултати след 90 дневната, се отпуснах и пак качих 2-3 кг, т. е това което свалих, та сега от 4 дни съм на японското чудо, верно ега ти и японското чудо - няма ми ги вече излишните кила за 4 дена - 2 кг, дано само да устискам и да ги задържа, това ми е най-трудното.

За всички,които са в кофти настроение -  винаги има за какво да се хванеш:

Скрит текст:
Класация на малките радости в живота

1. Да намериш банкнота в стари джинси.

2. Да отидеш на почивка.

3. Да си легнеш в изпрани чаршафи.

4. Да плуваш в морето.

5. Да се събудиш в слънчев ден.

6. Да седиш на слънце.

7. Да бъдеш изненадан с подарък или цветя.

8. Да ти направи масаж човек, който обичаш.

9. Да те прегърне някой.

10. Да получиш картичка с благодарности по пощата.

11. Да видиш двойка възрастни хора, които се държат за ръце.

12. Да караш автомобил с отворен прозорец в слънчев ден.

13. Да спечелиш малка сума от тотото.

14. Да си резервираш почивка.

15. Да чуеш любимата си песен.

16. Да намериш добра сделка.

17. Да видиш стар приятел.

18. Пикник в парка.

19. Да получиш повишение.

20. Романтична нощ навън.

21. Песен, която ти напомня за миналото.

22. Да разглеждаш стари снимки.

23. Да се сприятелиш с още един човек.

24. За кратко да останеш сам със себе си.

25. Да се разходиш в останалата част на страната.

26. Да чуеш как бебе се смее.

27. Да излезеш с момчетата/ момичетата, т.е. приятелите.

28. Да се събудиш в събота и да осъзнаеш, че е уикенд.

29. Шоколад.

30. Торта.

Хубав ден, красиви!

# 727
Здравейте мацки!!!

Много капнала се чувствам тези дни и нямам паУър за нищо Tired

Малчо е в края на Варицелата,остава да му паднат коричките.В очакване съм каката да се изпъпчи...или пък не Thinking
Иначе са в ужасен период и направо ми стопяват лагерите.Постоянно се карат,бият,дърпат.Малкият е див за 3-ма,аз си говоря, той си прави каквото си иска.....Направо полудявам,а за капак и ми се спи зверски с това скапано време Crazy
Оплаках се Mr. Green

Юленце,стискаммпалци скоро всичко да е зад гърбът ви Hug

Разкрасително не съм правила нищо.Едвам събирам сили да вляза да се изкъпя вечер.Утре ги изпращам на Сандански малките и мисля да се поглезя с масла,маски и ..........такива разни работи Party

Взех си резултатите от цитонамзката-1-ва фрупа ПАП Party

Това е май.Отивам да си сваря едно жито с орехи и бисквитки,нищо,че не е диетично Mr. Green

# 728
  • варна
Скрит текст:
Ужасен ден - иска ми се да убия ММ, само споделям, че след толкова приготовления от моя страна за сватбата се оказва, че няма да ходим Cry

# 729
  • Варна
Привет от мен  Peace

Днес деня наистина е ужасен,записах си час за боядисване,подстригване и педикюр отивам то пак спряла водата  ooooh! Направо ми призля,трябваше да съм на плодове обаче чакам МЦ и изядох един сладолед ...прибирам сега и ние вода нямаме не мога и да се изкъпя ...абе направо ми се реве  Rolling Eyes
Вчера си направих ШЛ на ръцете ама не ми харесва нещо ми циганее  #Crazy С две думи иде ми да се гръмна и само на рев мв избива,вчера ревах като магаре понеже обух едни дънки и като се наведах им спрасках ципа  Laughing Laughing и така при мен .

Единственото хубаво нещо е че майчето ми има рожден ден  Heart Eyes И ужасно много ми липсва понеже за поредна година не си е в БГ за РД-то  Cry

Майката на Боби също има рожден ден ,да и жива и здрава и да е още дълги години до нея   bouquet
Мимка това е много гадно ,твоя ММ е за убиване  ooooh! Hug Hug Hug

# 730
  • София
Здравейте милички!Колежките ми са се изпонатръшкали болни и карам адските смени  ooooh! Ох,дано скоро оздравеят и се завърнат че ми идва множко.
 Разкрасително съм на стандартния минимум.Влизам след малко за душ,после мисля да включа епилатора и да се мина.
 Диетата ми замина на кино,след като замезих в KFC,ама нищо,това да ми е!
Мимка,много неприятно,ех този твоя мъж! Crossing Arms
***Ади*** ,перфектна намазка,браво!А за децата,няма как да не минат и през този период,бъди търпелива с тях.
Беки.Б. ,радвам се за Опулаш-а Simple SmileПоноси я и после очаквам да изкажеш възхищението си   Sunglasses Шегувам се,дано ти хареса  Simple Smile
*Мария* ,от 4-5 години почиваме в Созопол и то все в разгара на сезона,края на Юли,началото на Август,пълно е с народ,но на мен много си ми харесва.
 Между къмпинг Градина и Златната рибка има много хубави плажове,но има едно голямо НО,неохраняеми са!
Вилли ,страхотни неща си свършила днес за себе си Simple Smile

# 731
Вилли, много добър резултат. Аз съм втора, пък съм нераждала.

Само се лакирах днес, много ме мързи.  Mr. Green Whistling Щях маска на муцуната да правя, ама ще е друг път.  Mr. Green

# 732
  • GYM
Момичета, кураж, всичко минава и всичко е временно Hug
Мими, погледни го от хубавата страна - разкрасила си се, обади се на приятелки, излезте и пийнете нещо - струва си Hug
Естел - и мен така Mr. Green ПП. Много хубави аватар и подпис Simple Smile
Бабъл, бързо да свършват адските смени Hug Не съм ли ви казвала, че животът е много кратък за ядосване, диети и стиснати мъже Mr. Green
Деси, горе главата, има такива дни. Пусни си някой хубав филм или разпусни навън с приятели... Да ти е живо и здраво майчето Hug Моето е саво на 136 км от мен, ама пак много рядко се виждаме Wink
Ади - само период е. Ще мине, знаеш, децата минават през свои периоди  Hug Браво за резултата  bouquet
Беки - и моите крака стоят бели, чек светло сини. Ама им замислям автобронзант Wink
Вили, как е оченцето? А лаковете ги видях!!! УАУ!!!
Димяни - прекрасни дечковци, здрави да се ти! Hug
Днес преяждам с плодове Sunglasses Пия и бяло вино - това ми е разкрасяването Laughing Ако има пиещи - Наздраве!! Hug
Полито - по иврит е курса Crazy ВърнАх се в първи клас hahaha
Момиченца сладки, отдавам се на мързелива вечер пред компа - моят дразнител е на работа Laughing
Ще ви нагледам по-късно Hug

# 733
Вилли, много добър резултат. Аз съм втора, пък съм нераждала.

Естелчо, бъркаш сЪ. Резултатите не са мойте, а на Ади.  Peace Hug

Вили, как е оченцето? А лаковете ги видях!!! УАУ!!!

Велвет  Hug Очето... все така!! Понеделник отидох рано рано... Чаках 3 часа, за да ми кажат, че няма да ме прегледат, да отида в петък. Т.е. утре им давам последен шанс да направят нещо за мен иии... ако не, ще си търся нови лекари. Много съм разочарована от Александровска болница за съжаление. След няколко дни става месец от както не виждам и само "чакай, чакай, чакай..."
Лаковете... мммммда,  Embarassed Страст са ми, голяма.  Rolling Eyes Лошото е, че не винаги имам време да им се раддвам.. или както днес - лакирах се сутринта, следобед сготвих две манджи и половината лак го няма вече.
Нищо, поне ще се лакирам с пясъка на перфект, взех си ей тая красУтъ, снимката е на съфоромка:
Скрит текст:

# 734
Ами аз спЪ с отворени очи.  Blush

На мен този прасковения няма да ми отива, ще приличам на циганче.

Общи условия

Активация на акаунт