Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 326
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 275

пп Ако трябва да предположа, онколозите там правят прогнози, на база статистики развитие на РМЖ при тези 1 млн. изследвани жени от 1994та насам

А свързаността на даден ген или мутацията му с определено заболяване как се доказва?Точно никак-само и единствено със статистики.Тоест, дори това не е 100% сигурно и като нищо след 5 години да се докаже, че всъщност носителството му няма нищо общо с развитието на карцином.

# 1 276
  • София

пп Ако трябва да предположа, онколозите там правят прогнози, на база статистики развитие на РМЖ при тези 1 млн. изследвани жени от 1994та насам

А свързаността на даден ген или мутацията му с определено заболяване как се доказва?Точно никак-само и единствено със статистики.Тоест, дори това не е 100% сигурно и като нищо след 5 години да се докаже, че всъщност носителството му няма нищо общо с развитието на карцином.
Как да ти се обясни нещо, за което нямаш познанията да разбереш? Някой е изкара 10 и повече години, за да се научи да разбира как се доказва връзката ген и рак, а тук във форум някой на теб ще ти докаже как за два поста време, еми няма как да стане. Приемаме, че Земята не се върти, науката е занимание на самозванци, които не знаят нищо и си гледаме кефа, толкова.

# 1 277
Да видим, когато някой реши, че му е по-изгодно рака на гърдата да се причинява от вирус къде ще го дянат тоя "повреден" ген...  Whistling

# 1 278
  • София
Да видим, когато някой реши, че му е по-изгодно рака на гърдата да се причинява от вирус къде ще го дянат тоя "повреден" ген...  Whistling
А Някой, това са тези анонимни ТЕ, които никой не знае кои са, но ни правят луди за пари.  Laughing

# 1 279
Да бе Стелт как не сме се сетили,  doh
че е вирус, може пък да е бактерия... от Космоса

# 1 280
  • София
Споко бе, вирусната теория винаги е на дневен ред, има взаимодействие на много нива между различни фактори. Никой няма да си фърли далаверата, не ги мислете. Те са учени, не бг-мамми.

# 1 281
А Някой, това са тези анонимни ТЕ, които никой не знае кои са, но ни правят луди за пари.  Laughing

Аааа, не ги зная аз кои са... Ти, ако ги знаеш, сподели...  Laughing

Да бе Стелт как не сме се сетили,  doh
че е вирус, може пък да е бактерия... от Космоса

Това, че не си се сетила е, щото не си учЕн.... и как беше - поради ограничената ти мисъл...  Laughing

Пишете си....  Whistling

# 1 282
  • София

Аз не допускам, че съществуват, но ти казваш, че някой ще реши, че му е по- изгодно да е вирус. Как се решава подобно нещо ако няма конспирация? Бегъл досег имам с научните среди, много бегъл, но все пак досег и съм с впечатлението, че нещата там се случват по коренно различен начин от "някой ще реши".

# 1 283
Всъщност, става дума за паразити. smile3520 smile3520 smile3520

# 1 284
  • София

Аз не допускам, че съществуват, но ти казваш, че някой ще реши, че му е по- изгодно да е вирус. Как се решава подобно нещо ако няма конспирация?

Това не е конспирация, а безсилие. Просто науката е безсилна срещу една голяма част от болестите, вкл. рак. Нито знаят от какво се причинява, нито как се лекува. И често предлаганото "лечение" наврежда повече от самата болест и убива по-бързо и мъчително. А междувременно, "лечението" е доходоносно, да. И се предлага, въпреки че не води до излекуване.

# 1 285
Ще си позволя да пусна тук линк от интервю на български специалист по темата. Жената се е постарала да обясни като за неспециалисти.
http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/05/18/2061818_radka_kuneva_d … rna_biologiia_ne/

# 1 286
  • София

Аз не допускам, че съществуват, но ти казваш, че някой ще реши, че му е по- изгодно да е вирус. Как се решава подобно нещо ако няма конспирация?

Това не е конспирация, а безсилие. Просто науката е безсилна срещу една голяма част от болестите, вкл. рак. Нито знаят от какво се причинява, нито как се лекува. И често предлаганото "лечение" наврежда повече от самата болест и убива по-бързо и мъчително. А междувременно, "лечението" е доходоносно, да. И се предлага, въпреки че не води до излекуване.
Ще ме прощаваш, но това са глупости. Трудно ще ми е да ти обясня защо, само мога да констатирам, че свободният достъп до информация не прави хората по информирани. Иначе, да, изворът на живота не е открит и всички ще умрем това науката не може да го спре, а и освен някакви псевдоучени на момрмоните не съм и чувала някой да е опитвал.

# 1 287
Бегъл досег имам с научните среди, много бегъл, но все пак досег и съм с впечатлението, че нещата там се случват по коренно различен начин от "някой ще реши".

Бегъл, но все пак досег казваш ти... Досег, но все пак бегъл мога да кажа аз...

"Науката лети с крилата на въображението" - Фарадей го е казал, не аз...

# 1 288
Ще си позволя да пусна тук линк от интервю на български специалист по темата. Жената се е постарала да обясни като за неспециалисти.
http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/05/18/2061818_radka_kuneva_d … rna_biologiia_ne/

Благодаря, че сподели,  Hug
част от тази информация доц.Кънева я сподели в репортажа по Нова, но тук е по-подробно!

# 1 289
  • София
Бегъл досег имам с научните среди, много бегъл, но все пак досег и съм с впечатлението, че нещата там се случват по коренно различен начин от "някой ще реши".

Бегъл, но все пак досег казваш ти... Досег, но все пак бегъл мога да кажа аз...

"Науката лети с крилата на въображението" - Фарадей го е казал, не аз...
Ако ти работиш в научна лаборатория и ТЕ ти казват какво да "решиш" осветли ни. Иначе аз твърдя, че Земята се върти, че има сериозни критерии за валидност на онова, което науката смята за факти. Но пък не държа да убеждавам никого в това, всеки е свободен да смята, че всички останали хора не знаят също толкова, колкото той не знае.

Хеликаза, мерси, наистина на много разбираем език обяснено.

Общи условия

Активация на акаунт