Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 324
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 300
Чудно ми е дали, ако носи ген за рак на мозъка, ще си махне главата? Thinking

Сравнението е супер нелепо.Както и шегата.

# 301
За втори път се споменава тъпченето със силикон - защо? Никой в тази тема не е издумал и дума за това, хеле да го сравнява с превантивната хирургия. Да не говорим за запазването на пълен комплект цици. Недейте така по инерция.

Само в Б-я е непростим грях да си болен и трябва това да се крие....

И от това взе да ми писва - в случая не говорим за болна жена, а за риск от развитие на болестта. Всичко е въпрос на личен избор, ама не изопачавайте темата.

# 302
  • София
За втори път се споменава тъпченето със силикон - защо? Никой в тази тема не е издумал и дума за това, хеле да го сравнява с превантивната хирургия. Да не говорим за запазването на пълен комплект цици. Недейте така по инерция.

Защото никой не се потриса от поставянето на импланти. Бащи купуват на дъщерите си за пълнолетие и тн, с това сме ок, чисто принципно.

# 303
Нямам време да чета цялата тема, лично аз за себе си клоня към не при подобен избор, въпреки че човек никога не знае, когато му дойде на главата.
Има един много хубав филм "Червило" - точно по темата, главната героиня се подлага на мастектомия при вече установен рак, а една от второстепенните е със същия сценарий като Джоли.

# 304
Само в Б-я е непростим грях да си болен и трябва това да се крие....

И от това взе да ми писва - в случая не говорим за болна жена, а за риск от развитие на болестта. Всичко е въпрос на личен избор, ама не изопачавайте темата.
Не изопачавам темата. Нали дискутираме, че Джоли е заявила нещо, което повечето тук смятат за много лично и би било по-добре да го беше запазила за себе си. Защото видите ли утре масово фенките и може да се затичат да си махат гърдите. Да, прочетох цялата тема и видях подобни безумия.
Аз мисля, че щом си станала майка си отговорна освен към себе си и към децата си. Ако има начин да предпазиш децата си от това да растат сираци, си длъжен да го направиш. Затова за мен постъпкта и е отговорна и у мен буди възхищение

# 305

Защото никой не се потриса от поставянето на импланти. Бащи купуват на дъщерите си за пълнолетие и тн, с това сме ок, чисто принципно.

Аз лично се потрисам, не съм окей и силно подозирам, че не съм само аз.

# 306
  • В заешката дупка
Добре де, правите ли си цитонамазка?  И защо?

# 307

И аз Thinking
---------------------------------------
То е хубаво да се прегледат повече жени. А когато прегледите не са безплатни?
Безплатни за мен означава-претупани,защото безплатно НЯМА!
Не се заблуждавам,че ще ми обърнат достатъчното внимание ако няма кинти.
Платени понякога значи - непосилни.
Жена,която взема 400 лв,а мъжа й 600лв./примерно/ как да отдели 1000 лв?
А,да! Ще й ги опростят от сметката за ток.
И колкото е нормално да се натъпчеш със силикон след подобно нещо или заболяване,толкова и когато ти е увиснал бюста.Суета. Въпрос на избор.И пари естествено Laughing

# 308
не разбирам защо казвате на това смелост  newsm78
при риск само 13% да не се случи, режа всичко до кокал.
въпрос на време е да се случи явно при нея.

# 309
не разбирам защо казвате на това смелост  newsm78
при риск само 13% да не се случи, режа всичко до кокал.
въпрос на време е да се случи явно при нея.

Защото го е направила Джоли,а не Вики Терзийска например.

# 310
Сравнението е супер нелепо.Както и шегата.
Въобще не ми е нелепо! Всеки човек е потенциално застрашен от развитието на каква ли не болест в днешно време. Благодарение на това, с какво се храним и как живеем. И как точно да вземем превантивни мерки срещу това? Или да започна да вярвам, че "Гатака" ще стане реалност някога...

# 311
За втори път се споменава тъпченето със силикон - защо?

Защото на практика точно това се е случило.
Изрязали са част от или целите млечни жлези (не разбрах, а и не ме вълнува) и в същото време са ѝ вкарали имплантите. В резултат имаме Анджелина Джоли със силикон.
Е, и?
Защо това води до такива драми, потрес и припадъци?
Златка може, Анджелина - не, така ли?
И ако до нея не беше Брад Пит, дали ССФ щеше да е толкова озлобена и настървена?
Не вярвам. Тук се мрази по презумпция всяка жена, която е по-красива, по-успяла и по-богата. А присъствието на Брад Пит в схемата е просто непростимо!
Или същината на драмата е, че ССФ трябва да изкара руса главица от пясъка, да вдигне телефона и да си запази час за мамолог. Пък там... Кой знае какво ще ѝ кажат!
Е, как да не мразим Анджелина, как???

# 312
пухи, ако ще и пенка от горно нанадолнище да го е направила все тая. говоря за себе си.
недай си боже, да трябва да правя такъв избор хич не бих се поколебала.
предпочитам жива с малко изкуственяк по мен, отколкото ...

# 313
Да започна да вярвам, че "Гатака" ще стане реалност някога...

Да, напълно реална възможност въпрос на 20-30 години.  Препоръчвам и "Ген" на Майкъл Крайтън

# 314
За първи път чувам,че "на Брад Пит брат му" е обект на злоба и завист?

Общи условия

Активация на акаунт