Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 321
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 45
Остеосаркомът не се открива с туморни маркери като този на гърдата и се явява в млада възраст, за разлика от този. Сравнението е неуместно.

Визирах ампутацията като превантивно средство. Хайде да си представим, че някой ден се появи технология за изчисляване на риска от поява на остеосаркома. Ще предприемете ли ампутация?

И да се открие такъв маркер няма как да се приложи превантивно ампутация, защото остеосаркомът не се развива на точно определена кост. А тук говорим за точно определен орган.

Добре де, защо си такава буквалистка?!

Защото се пишат медицински нонсенси.

# 46
  • Ænima/Albuquerque
И какво от това, че n-броя жени ще останат без естествен бюст? Голяма драма. няма що!?  Stop

Абсолютно не ме вълнува, но е напълно вероятно и жени, които нямат нужда да го правят, да се подложат на такава операция. Щото, видиш ли, Джоли имала "смелостта".

Всъщност беше само екзампъл.

# 47
Кой знае колко болни Джоли-фенки ще се затичат към операционните.

Те може и да се затичат, но нали не си представяш, че ще им направят подобни операции ей така, само защото са поискали, без да има нужда. Тези, които си ампутират крайници преминават много дълга и сериозна психиатрична експертиза. Не става толкова лесно.  Peace

# 48
Мен ме издразни факта, че бяха сложили тази новина на първа страница в  сайта на 24 часа. Отварям да чета за изборите а виждам това, в първият момент помислих, че наистина е развила рак и си казах, леле ужас, но чак пък да ми я изкарват като главна новина.....  Confused После ми прозвуча едва ли не като реклама на пластичната хирургия Thinking

# 49
Аз не разбирам и целта на изявлението и. От една страна, може би, да се бори за някакви превенции срещу рака. Да подтиква момичетата да се изследват. Но от друга разкриването на толкова лични неща от живота и ми звучи по-скоро като "Елате, ме вижте". Нямам много вяра в богатите и известните.

# 50
Мен ме издразни факта, че бяха сложили тази новина на първа страница в  сайта на 24 часа. Отварям да чета за изборите а виждам това, в първият момент помислих, че наистина е развила рак и си казах, леле ужас, но чак пък да ми я изкарват като главна новина.....  Confused После ми прозвуча едва ли не като реклама на пластичната хирургия Thinking

Всъщност писмото на Анджелина е на 24 страница в Ню Йорк Таймс,
нали разбираш, че тя няма как да контролира цялата жълта преса в страни като нашата, която набляга на жълтината, а не на фактите, които тя е описала.

# 51
  • Варна
И какво от това, че n-броя жени ще останат без естествен бюст? Голяма драма. няма що!?  Stop

Абсолютно не ме вълнува, но е напълно вероятно и жени, които нямат нужда да го правят, да се подложат на такава операция. Щото, видиш ли, Джоли имала "смелостта".

Е, няма как Джоли да носи отговорност за цялата вселенска глупост.

# 52

Всъщност беше само екзампъл.

Пример, който може да подведе някого.

# 53
  • Ænima/Albuquerque

Предвид, че е толкова известна, можеше да кара жените да се изследват, вместо това. Иначе си права.

Пример, който може да подведе някого.

И някои да иде да си ампутира крака ли? Оххх...  smile3555

# 54
в твоя пример упражнението е безсмислено  Peace

В кой пример?

Четене с разбиране, Калифорния, четене с разбиране.  Stop

# 55
  • София
Аз не виждам как Джоли може да подведе някого, подобни интервенции се правят след сериозна преценка, а на не всеки, който е решил или е откачил.

# 56

Предвид, че е толкова известна, можеше да кара жените да се изследват, вместо това. Иначе си права.

Саркът прочетели писмото и?
Изрично пише за изследването, пише колко е скъпо, пише, че се надява да стане по-достъпно...

Ако само дрънкаше без да беше казала, ето аз си махнах гърдите, никой нямаше да и обърне внимание, колкото ще фондации да направи...

В кой пример?
Ампутацията на крайник.

# 57
  • Ænima/Albuquerque
Четох, Бум. Ама какво от това? Погледни как е отразено в нашата преса. Вероятно само в Ню Йорк Таймс може да се прочете цялата информация. Сигурно по цял свят е извадено само "Джоли, двойна масектомия".

# 58

В кой пример?

Четене с разбиране, Калифорния, четене с разбиране.  Stop

Ти много добре разбра, че сравнението ти беше не на място.

# 59
При така изложените факти, абсолютно подкрепям!!!
Мисля, че хората които не подкрепят просто нямат деца.

Общи условия

Активация на акаунт