Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 324
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 405
Интересно ми, колко от осъждащите решението на АЖ са ЗА секциото по желание.  newsm78

Аз съм ЗА. Но не виждам никаква връзка между двете.

Сериозно? Хайде помисли пак!

# 406
Фри,
твоята приятелка ако си е била махнала гърдите, сега е можело да развие рак на друго място. Не се ли замисли в тази насока?

# 407
Аз не разбрах-ще махне ли и яйчниците си заради риска от развитие на карцином и при тях?

# 408
  • В царството на игрите:)
Аз не разбрах-ще махне ли и яйчниците си заради риска от развитие на карцином и при тях?
Дума не се обелва по въпроса ,ама не вярвах, че толкова народ се занимава с органите на Анджелина Thinking
А и там риска е "само" 50 %  Mr. Green Явно този риск може да си го позволи Peace

# 409
  • На земята, която е всъщност звезда.

Хм, значи всички хора с махнати сливици или апендикс са с осакатени тяло, личност и душа?

Ми не, аз съм с махнати сливици. И не можеш да сравняваш болни сливици със здрави гърди.

Апендикс много често се маха превантивно на околосветските пътешественици. Когато се махне болен орган или превантивно здрав такъв, резултатът за човека е един и същ: органът го няма. И по твоята логика всички хора без орган са с осакатени духовно.  ooooh! Но пък при доброволно секцио много удобно проблемът с личността и душата го няма.  Laughing

# 410
  • София
- не виждам къде е проблема, освен физическото осакатяване и психическите емоции, които би изпитала...

Няма проблем във физическото и психическото осакатяване, така ли?
Щом го е приела и щом е превъзмогнала себе си, не виждам проблем, да. Аз не бих могла.
Е, веднага се е подложила на реконструкция, като това си остава огромен проблем за хиляди жени в България Confused

# 411
Camino, не не съм мислила за това, хал хабер нямам от такива неща. Но ракът на гърдата е много често срещан при жените, така ли е?

# 412
Дума не се обелва по въпроса ,ама не вярвах, че толкова народ се занимава с органите на Анджелина Thinking
А и там риска е "само" 50 %  Mr. Green Явно този риск може да си го позволи Peace
Доколкото съм чела, карцином на яйчниците се диагностицира много по-трудно и е с по-висок процент смъртност от този на гърдите.Странен избор е направила.Хората "нямат" грам основание да се усъмнят в козметичните мотиви на претърпените операции.

# 413
  • София
Camino, не не съм мислила за това, хал хабер нямам от такива неща. Но ракът на гърдата е много често срещан при жените, така ли е?
И при това с повишен риск при роднина с подобна диагноза.

Доколкото съм чела, карцином на яйчниците се диагностицира много по-трудно и е с по-висок процент смъртност от този на гърдите.Странен избор е направила.Хората "нямат" грам основание да се усъмнят в козметичните мотиви на претърпените операции.
Гърдите при жената са " основно огнище" за развиване на последвали прояви на рака.

# 414
За мен е от огромна важност посланието, което една противоречива личност, с колосално публично влияние и тотален секс-символ отправи. Че здравето стои над суетата.
Ако здравето стоеше над суетата и, тя просто щеше да махне гърдите си както е решила и да не слага на тяхно място импланти.

А и там риска е "само" 50 %  Mr. Green Явно този риск може да си го позволи Peace
Laughing  bouquet

Гърдите при жената са " основно огнище" за развиване на последвали прояви на рака.
Може ли да ми посочиш източник, от който да се информирам, че това е медицински обосновано?

# 415
Замисли се, Фри. Има причина да се образуват повече туморни клетки в едно тяло. Къде ще изби е друг въпрос. Желая успех на твоята приятелка. Ако бях на нейно място бих търсила алтернативни терапии и методи. Peace

# 416
Не мога да коментирам решението й да се подложи на манипулацията, а решението й да го оповести, което, вярвам, ме засяга лично, бидейки част от таргет групата й. Ами, съжалявам, но Анджелина не ми съобщи нищо ново, не ме образова никак и не ме трогна никак. С тази информация съм запозната от години, с рисковете, вероятностите, изследванията, предразположеността.

Не разбирам целта й, честно. Тя съобщи факти широкоизвестни на заинтересованата аудитория.

# 417
Може ли да избягвате медицинските коментари, защото в повечето случаи са абсурдни и неверни.

Бижу, в Канада опцията за реконструктивна хирургия на операционната маса е достъпна за всяка жена, подложена на мастектомия. Не е въпроса на пари и слава.

# 418
Бижу, в Канада опцията за реконструктивна хирургия на операционната маса е достъпна за всяка жена, подложена на мастектомия. Не е въпроса на пари и слава.
Знам. И не само в Канада. Но понеже се се споменава възвишеността на това, че здравето стои над суетата... Нали е пожелание реконструктивното възстановяване на формата на гърдите при мастектомия? Не е задължително? Или е?

Не разбирам целта й, честно.
И аз не я разбирам! Добре - решила, изследвала се, изрязала се, реконструирала се, заживяла вечно. Кому беше нужно да ни информира и какво постига с това? Понеже знаем какъв виден филантроп е, КАК помогна на хората с това инфо?

# 419
Ще взема да си извадя мозъка... Така вероятността да заболея от рак на мозъка, пък дори от менингит, енцефалит и прочее ще намалее неимоверно...

А "утре" Анджелинка ще я "бутне" кола... Какво ще си изреже за да намали риска?
Joy О, stelt77, ти си чудесна! Не мога да спра да се смея! Hug Joy

Общи условия

Активация на акаунт