Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 326
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 200
ОоооооМммммммм що е то свършване и кулминация в конкретния контекст и има ли почва при теб оставям на Крисчънчо да ти обясни...
Крисчън, а ти, ако искаш да те наричам другояче напиши си името на кирилица... Поради що се срамиш Българино...

Стелт аз не виждам някой да се е чак юрнал да я отрича, повечето са/сме по-скоро скептични, аз лично не виждам дотук нито едно доказателство за да погледна сериозно на нея...
за разлика пък феновете на ГНМ, групово отричат, както постиженията на съвременната медицина, така и правото на всеки да се ползва от тях.

# 1 201
  • София
стига де, вие за мезе го взехте човека! Идеологическите различия не са оправдание да го ядете така!

# 1 202
Стелт аз не виждам някой да се е чак юрнал да я отрича, повечето са/сме по-скоро скептични, аз лично не виждам дотук нито едно доказателство за да погледна сериозно на нея...
за разлика пък феновете на ГНМ, групово отричат, както постиженията на съвременната медицина, така и правото на всеки да се ползва от тях.

А би ли ми посочила как, къде и защо изобщо ГНМ се намеси в тази тема и къде привържениците й отрекохме правото на всеки да се възползва от каквото намери и прецени за добре? После модераторите ходят по Кристиян (респективно по мен) и обясняват, че всички теми ги е обърнал на ГНМ (респективно ваксини)...   Laughing  Придържайте се към темата, ако обичате... Има си тема за ГНМ и който желае да обсъди А. Дж. от тази гледна точка е свободен да го направи там...  Peace

стига де, вие за мезе го взехте човека! Идеологическите различия не са оправдание да го ядете така!

Да... Защото тук иначе всички са идеологически еднакви, само Кристиян им е различен и съответно виновен...  Laughing   А на какво се смеят и те не знаят...  Whistling

# 1 203
Хубав въпрос!
Кой я замеси? Да си признае без бой, моля.

# 1 204
Да... Защото тук иначе всички са идеологически еднакви, само Кристиян им е различен и съответно виновен...  Laughing   А на какво се смеят и те не знаят...  Whistling

Ами... не е съвсем да не знаем, подфорумът ви все още е открит и за външни лица.  Laughing

# 1 205

Ами... не е съвсем да не знаем, подфорумът ви все още е открит и за външни лица.  Laughing

Ами... вероятно превантивно съм си изрязала чувството за хумор, но някак не видях нищо смешно в тези два поста:

Темата става много приятна...дали ще стигне до някаква...кулминация...
Направи един дъъъъъъъъъъълъг ... пост за ГНМ и да свършваме групово  tooth

Темата става много приятна...дали ще стигне до някаква...кулминация...
Направи един дъъъъъъъъъъълъг ... пост за ГНМ и да свършваме групово  tooth

Joy

# 1 206
Слагам мартини и маслини да се почерпим всички по повод отрязването на жлезите на Анджи Джоли.
Наздраве на всички!

# 1 207
Как ще видиш нещо смешно, когато това са пълни тъпотии, да беше идиот, да ти е смешно. А ГНМ се е намесила в темата, точно по същата причина, поради която непрестанно се намесват тортите на Краси в теми, които не са за торти.

# 1 208
  • Boston, MA
Така прегледно искам да ви ги изложа корифеите на мисълта.

... С една проста аритметика, 87-45=42. Което пак е високо, но не е почти 90 %. В такъв случай, вече идва въпросът - при такъв процент, ще предприемете ли превантивна мастектомия?

....... Просто методиката на изчисления им е такава - несигурна, хипотетична и хазартна.

При наличие на 5% вероятност все пак Джоли да развие рак на гърдата, то оставам с убеждение, че не всичката тъкан е изчистена... В тази връзка, наличието на "повреден" ген и необходимата тъкан, в която да се развие рак, вероятността да се развие би трябвало да остане същата... Ако в изчислените 87% влизат рискове
1....
2....
3....
то не виждам как някой от тези рискове е намален или отстранен... Опира се пак до "има орган, има проблем" или както е в случая "колкото повече цици, толкова по-голям проблем"...

... Точно тези каламбури с процентите са ми интересни... Не съм слушала репортажа, но изводът е точно горният - колкото повече цици, толкова по-голям проблем... А фактът, че все пак има някаква тъкан, не виждам как намаля риска до по-малко от 5%, а не например до 10%... Именно склонността на жените с "повреден" ген да развият рак на гърдата ме кара да мисля, че не наличието на много или малко тъкан е водещото, а изобщо наличието на тъкан, както е и при мъжете... Разсъждавам си, ще ме прощавате...

А защо са и сложили силикон,а не са и дръпнали малко мазнини от корема да запълнят празнините-така направиха при една позната,инак и тя е доста слаба.

...
От тази тема разбрах следното-гените се разполагат в различни части-като  изрежеш някой чаркалак  от себе си, изхвърляш и гените.
Интересно какво става обаче като заболeeш веднъж,оздравeeш по някакъв начин- изрешеш само туморите,а запазиш здрави части, и после къде отиват тези гени,та не правят повече проблеми?Или своевременно са преминали в болната тъкан и са ги махнали?  newsm78

Ако не разбирате защо цитатите са напълно смехотворни, няма смисъл.

# 1 209
Така прегледно искам да ви ги изложа корифеите на мисълта.

... С една проста аритметика, 87-45=42. Което пак е високо, но не е почти 90 %. В такъв случай, вече идва въпросът - при такъв процент, ще предприемете ли превантивна мастектомия?

....... Просто методиката на изчисления им е такава - несигурна, хипотетична и хазартна.

При наличие на 5% вероятност все пак Джоли да развие рак на гърдата, то оставам с убеждение, че не всичката тъкан е изчистена... В тази връзка, наличието на "повреден" ген и необходимата тъкан, в която да се развие рак, вероятността да се развие би трябвало да остане същата... Ако в изчислените 87% влизат рискове
1....
2....
3....
то не виждам как някой от тези рискове е намален или отстранен... Опира се пак до "има орган, има проблем" или както е в случая "колкото повече цици, толкова по-голям проблем"...

... Точно тези каламбури с процентите са ми интересни... Не съм слушала репортажа, но изводът е точно горният - колкото повече цици, толкова по-голям проблем... А фактът, че все пак има някаква тъкан, не виждам как намаля риска до по-малко от 5%, а не например до 10%... Именно склонността на жените с "повреден" ген да развият рак на гърдата ме кара да мисля, че не наличието на много или малко тъкан е водещото, а изобщо наличието на тъкан, както е и при мъжете... Разсъждавам си, ще ме прощавате...

А защо са и сложили силикон,а не са и дръпнали малко мазнини от корема да запълнят празнините-така направиха при една позната,инак и тя е доста слаба.

...
От тази тема разбрах следното-гените се разполагат в различни части-като  изрежеш някой чаркалак  от себе си, изхвърляш и гените.
Интересно какво става обаче като заболeeш веднъж,оздравeeш по някакъв начин- изрешеш само туморите,а запазиш здрави части, и после къде отиват тези гени,та не правят повече проблеми?Или своевременно са преминали в болната тъкан и са ги махнали?  newsm78

Ако не разбирате защо цитатите са напълно смехотворни, няма смисъл.

Работата е ясна... За разлика от мен, при теб е по-вероятно да се прояви рак на мозъка - просто пращиш от такъв и всичко, различно от твоето мнение е смехотворно...  Laughing

Иначе какво беше, не съдете А. Дж., само защото прави и мисли различно от някои тук...  Flutter

# 1 210
Каква точно мастектомия си е направила?
Тотална ли?С лимфните вьзли?

# 1 211
А, благодаря, Бубка, липсваше ми един.  Laughing

Ами... вероятно превантивно съм си изрязала чувството за хумор, но някак не видях нищо смешно в тези два поста:

А, не, то не подлежи на профилактична ампутация, даденост е.

Извън вече хумористичния тон в темата, тези дни ще си запиша час за мамолог, убедихте ме.

# 1 212
Крисчъне, защо ли не ни питаш директно за телефона на онколога и, че да ги обсъдите тия неща по така по нАучному, като вуду магьосник с наивен измамник

# 1 213
  • Canada
Естествено, че е смехотворно. Една главоблъсканица - кое в тялото е носител на гените и различно ли то за различните части на тялото?  Joy

# 1 214
  • София - Рим и обратно
Стелт води класацията с последния хит - по-големите цици имат ли мат'рЯл за повече рак или не? Laughing
Както и - всеки лекар ти казва различно, кой да слушаш Joy

Общи условия

Активация на акаунт