Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 326
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 185

Мерси-аз тези неща ги знам.

Синтетичен окситоцин играе ли сьщата роля?

Има и самомасажна техника препоръчана.

Ведите съветват ежедневен маслен самомасаж с подходящо масло.

# 1 186
Излиза, че съм се прецакала с превенцията, тъй като цикълът ми дойде 4 месеца след раждането, въпреки кърменето, а и окситоцин не ми сложиха по време на раждането (второто), защото го исках естествено. Rolling Eyes
 Mr. Green

# 1 187
Темата става много приятна...дали ще стигне до някаква...кулминация...

# 1 188
Ако оставим настрана идеологическите си различия, за мен беше много полезна. Въпреки че съм се ровила и чела доста материали по въпроса, медицинската ми култура стана една идея по-изчистена от неясноти.

Надявам се така е било и за други жени, участвали в дискусията.

# 1 189
  • София - Рим и обратно

То по същата логика, жените с по-големи бюстове са по-застрашени поради наличието на мноооого място за заразяване... Има ли впрочем такава статистика - че по-цицестите боледуват повече от рак на гърдата (а по-главестите от рак на мозъка)?  Thinking
Не, няма такава логика, още по-малко такава статистика Laughing. По-големите гърди са повече мастна тъкан, а не повече млечни жлези. Има дори обратна пропорционалност - по-малките гърди за най-често с много повече гъстопоставени млечни жлези и мастна тъкан около тях почти няма.

# 1 190

Тц... Всичкото жени ще се разбягат от темата - оказа се, че самоопипването намалява риска от рак...  Laughing

# 1 191
Да допълня-след раждане, заедно с цитонамазката, е задължителен и мамологичния преглед. Той е задължителен и след спиране на хапчета, предпазващи от бременост. Доста от карциномите на гърдата са хормонозависими-това е обяснението.

# 1 192
Синтетичен окситоцин играе ли сьщата роля?

Не, всички знаем, че синтетичният окситоцин е пикнята на Сатаната:)

# 1 193
  • София
Някой като види повечето поддръжници на едната теза, може да си направи изводи и без да чете темата.

# 1 194
Но иначе за доста хора може да се стигне до научаване за скрининга,
последвано от години на паника и чудене. Предполагам, че статията ще
повиши търсенето на скрининг, а и на терапии, особено ако са представени
като смели.

Mоже и така да стане, но и без Анджелина, тези методи си имат широка реклама и набират популярност. Като пишех в отчените, масово започнваше да се прави БХС на всяка бременна, аз бях от тези, които не си направиха и естествено - безотговрна. После, разбира се, на някои момичета им излезе риск 1/40 от Даун и подобни страхотии. Родиха си нормални деца до една, ама със сигурност имат и бели коси от тогава. Плюс ненужни амниоентези при някои. Но масово хората просто не могат да тълкуват резултатите от подобни изследвания. Виждат едно число и полудяват.

# 1 195

Тц... Всичкото жени ще се разбягат от темата - оказа се, че самоопипването намалява риска от рак...  Laughing

И взаимоопипването също.А кулминации в темата има постоянно-все някой изпада в душевен оргазъм-не знам дали и това предпазва. Laughing

# 1 196

Направи един дъъъъъъъъъъълъг ... пост за ГНМ и да свършваме групово  tooth

# 1 197
Ти нямаш угодия-преди няколко стр. искаше дълго и продължително,сега вече говориш за свършване. Laughing

# 1 198
Никой от привържениците на ГНМ не я спомена тук за да доказва нещо си, но затова пък доста народ превантивно я отрекоха/отрязаха...  Mr. Green 

# 1 199
  • Варна

Направи един дъъъъъъъъъъълъг ... пост за ГНМ и да свършваме групово  tooth

Joy

Общи условия

Активация на акаунт