Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 324
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 485
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не от постъпката, а от пропагандния и рекламен елемент в разгласяването и. Иначе не виждам с какво нейната операция застрашава мен, освен че постоянният ми сблъсък със заглавия "Анджелина..." ми докарва прозявки.

# 1 486
И обратното при "Не бих."  Wink Всъщност мнозинството в темата е за подобен тип операции, не ти е вярно съотношението.  hahaha

# 1 487
  • София
Изключително ми е интересно тогава как тема, засягаща 1% от жените навъртя за няколко дни 100 страници. Явно е прочутия Анджелина ефект това Laughing
п.п изяжте ме, че съм повторила линк, вие виете като латерни, ама никой нищо не може да ви каже ooooh!
Нали това е ползата, да има дискусия. Лично аз не виждам нищо лошо в това. Само съжалявам, че няма подобна дискусия за заболяването на Катрин Зита Джоунс, защото хората, които страдат от психични и психиатрични проблеми у нас са оставени без всякаква грижа и подкрепа.

# 1 488
Работодателя плаща за частно здравеопазване
Joy ooooh!
Не разбра ли пък ти, Бояна! Ееее, колко пъти да ти обяснява Трой, че нейният работодател й плаща и очилата, и частното здравеопазване, и забърсания прах под подметките даже.. Плаща човекът!
Колко пъти да казвам че работодателя ми не плаща нищо! Плащам си сама осигуровките!
Софи ви е обяснила много добре но май не искате да разберете!

# 1 489
Изключително ми е интересно тогава как тема, засягаща 1% от жените навъртя за няколко дни 100 страници. Явно е прочутия Анджелина ефект това Laughing
п.п изяжте ме, че съм повторила линк, вие виете като латерни, ама никой нищо не може да ви каже ooooh!
Нали това е ползата, да има дискусия. Лично аз не виждам нищо лошо в това. Само съжалявам, че няма подобна дискусия за заболяването на Катрин Зита Джоунс, защото хората, които страдат от психични и психиатрични проблеми у нас са оставени без всякаква грижа и подкрепа.

Защото imo все още в обществото ни има табу по тези въпроси.
И мога да кажа за себе си, защото майка ми е имала РМЖ.

# 1 490
  • София
И обратното при "Не бих."  Wink Всъщност мнозинството в темата е за подобен тип операции, не ти е вярно съотношението.  hahaha
Не е вярно. Ако се върнете на първа страница на темата, в случай че ви е къса паметта, може да проследите кое е категоризирано като безумие, последвано от съмнения за психичното здраве, интелект и прочее на одобряващите и склонните да прибегнат до подобна мярка. Е, в един момент се стигна до средното образование, боравенето със статистика, проценти и прочее, ама на доста по-късен етап. Flutter

# 1 491
Първа страница колко мнения побира? Горещо ми е, издребнявам. При добро желание, някой може да направи анкета, примерно.

# 1 492
  • София
Ох, бих - не бих.
Преди малко прочетох една статия от лекар, че такъв ген и такъв риск имат едва 1% от жените.
Останалото, признавам, е погрешен ПР.
Няма какво да се разсъждава повече.

# 1 493
  • София
"Ефектът Джоли" явно набира скорост. Новата мода се разпространява и сред мъжете:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5783131

# 1 494
Ох, бих - не бих.
Преди малко прочетох една статия от лекар, че такъв ген и такъв риск имат едва 1% от жените.
Останалото, признавам, е погрешен ПР.
Няма какво да се разсъждава повече.
Такъв ген имат всички жени и мъже по света. Мутациите  и полиморфизмите в него са различно разпределени в популациите.

Тук наистина се коментира "ан гро", без  изобщо да се отчита спецификата на материята.

# 1 495
Не от постъпката, а от пропагандния и рекламен елемент в разгласяването и. Иначе не виждам с какво нейната операция застрашава мен, освен че постоянният ми сблъсък със заглавия "Анджелина..." ми докарва прозявки.

Аз в последните 5 дни, нямам нито един сблъсък със заглавие с нейното име. Не е трудно да го спестиш, друг е въпроса, дали искаш.  Simple Smile

# 1 496
  • До хладилника, който обичам
"Ефектът Джоли" явно набира скорост. Новата мода се разпространява и сред мъжете:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5783131

Абсолютно! Мода е да имаш злокачествени мутации.

"при биопсията били изолирани мискроскопични злокачествени мутации, които убедили хирурга Роджър Кирби да отстрани превантивно простата на бизнесмена."
Пак там, 1 от 8 мъже се разболява от рак на простатата (не знаех, че толкова много!), като при носителите на мутиралия ген рискът е три пъти по-висок.

# 1 497
  • София
Мода е да се "предпазваш" чрез ампутации.

# 1 498
Сравняваме круши с портокали.
Просто казвам откъде идват най- скъпото в цената на здравеопазването, не заплатите са най- голямото перо, а за страни като нашата цените на апаратурата и консумативите, които са едни и същи за целия свят. През известно време се събират тук пари за ковьози, защото и това нямаме в много от родилните домове. Независимо от ниската цена на лекарския труд няма как с микровноските, които правим да имаме дори нормално здравеопазване, да не говорим за безплатни лекарства и тн.

Off - не навсякъде апаратурата за болниците се осигурява от държавния бюджет. Не може да се сравняват така. Отказвам се да споря, защото не съм специалист, нито ти си, става точно ЕЖК.

# 1 499
  • София
Сравняваме круши с портокали.
Просто казвам откъде идват най- скъпото в цената на здравеопазването, не заплатите са най- голямото перо, а за страни като нашата цените на апаратурата и консумативите, които са едни и същи за целия свят. През известно време се събират тук пари за ковьози, защото и това нямаме в много от родилните домове. Независимо от ниската цена на лекарския труд няма как с микровноските, които правим да имаме дори нормално здравеопазване, да не говорим за безплатни лекарства и тн.

Off - не навсякъде апаратурата за болниците се осигурява от държавния бюджет. Не може да се сравняват така. Отказвам се да споря, защото не съм специалист, нито ти си, става точно ЕЖК.
То не е и ясно за какво спорим изначално, напълно съм съгласна с останалото, което си написала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт