Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 321
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз следя темата от известно време, и не доумявам какво се пени този чифт скротуми тука в тази деликатна и изцяло засягаща жените тема?
Хайде няма ли някъде алтернативни форуми, да си обсъждат определени потребители там своите изкривени разбирания?

Joy
Нали? Отивам в Белене на заточение..-.

# 1 606
  • Куциндрел
Аз следя темата от известно време, и не доумявам какво се пени този чифт скротуми тука в тази деликатна и изцяло засягаща жените тема?
Хайде няма ли някъде алтернативни форуми, да си обсъждат определени потребители там своите изкривени разбирания?

Joy
Нали? Отивам в Белене на заточение..-.
Не дей, има по-подходящи места. Mr. Green

# 1 607
  Некои хора доста ме изненадвате с коментарите си. Включително и Кристиан.

Има ли смисъл да си обясняваме, че и известните хора са също като другите, страхуват се от същото, уязвими са, умират им близките и се разболяват от същите ужасни болести, както и всички? Не всяко тяхно действие е насочено лично към нас и цели нещо на нас да ни направи, а хората просто си живеят техния живот и се справят както могат.
 Жената е преценила какво да предприеме, бори се да си спаси живота, вероятно и според медицински съвети и толкоз. Какво ви пречи, защо сте толкова безмилостни в някакви оценки, които нямат отношение към вас? Да не смятате, че една 30 и няколко годишна жена ще иде да си отреже гърдите  за да ви отправи някакво послание на вас - непознатите, или просто защото така и е скимнало, от нямане на друга работа? Нещо световните кибици доста се надценявате по отношение на личния живот на хората.

Напаво неестествена грубиянщина има в повечето коментари в тая тема, то бива, бива, но все пак малко човещина трябва да се проявява към всички, дори да са световно известни. Действително, че всяка световна звезда се излага на преценката на всеки простак доброволно, но в случая поне става въпрос за здраве, и за болест от която всички жестоко ни е бъз - за нас и за близките ни, та хайде... спрете се малко.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 11:47 от Iris04

# 1 608
Кристиян, ако поне веднъж си бил с жена, това доказва, че има жени, които харесват мъже без мозъци.

Няма смисъл, Имелда.

Не знам какъв трябва да си, за да направиш подобна забележка в случая - но предполагам, че граничи с някакво личностно разстройство. На някои не им стига да стигнат дъното, продължават да рият надолу.
Всички отиваме 2 метра под земята.

Да, физически. Човещината понякога си тръгва по-рано, ако въобще я е имало.

# 1 609
  • София
Ирис, това го написах още на петнайста страница - че всеки си има своите страхове. Но също така написах, че личните решения са лични решения. На мен ми изглежда нечистоплътно едно лично решение да бъде превръщано в ПР събитие и всеки път като цъкна на някой сайт или тв канал, или някаква медия, веднага да ми цъфва А.Д. Очевидно, че при такава масова кампания, вече нейното решение има отношение и от мен, защото просто не мога да се скрия от нея. Както написа някой по-назад, само от застрахователя му още не е писан този случай. Аман вече, писна ми от тази история! Като жената е преценила, да си държи преценката и действията в семейството!

# 1 610
Ирис, това го написах още на петнайста страница - че всеки си има своите страхове. Но също така написах, че личните решения са лични решения. На мен ми изглежда нечистоплътно едно лично решение да бъде превръщано в ПР събитие и всеки път като цъкна на някой сайт или тв канал, или някаква медия, веднага да ми цъфва А.Д. Очевидно, че при такава масова кампания, вече нейното решение има отношение и от мен, защото просто не мога да се скрия от нея. Както написа някой по-назад, само от застрахователя му още не е писан този случай. Аман вече, писна ми от тази история! Като жената е преценила, да си държи преценката и действията в семейството!

Ми ДА,

Андариел, що не можех и аз да пиша така хубаво като теб.
Експонирането на историята в медиите и не историята е гадно.

# 1 611
  • София
Мерси за комплимента!  Grinning

# 1 612
Да го държи в семейството, ама как?
Нездравия интерес на обществото към селебритита е факт,
наивно е да се смята, че такава новина щеше да може да се задържи в тайна.
Изборът е писмо в NY Times или изобличение в The National Enquirer, Star, TMZ и т.н. със солидна доза инсинуации.

# 1 613
  • София
Е, да, точно нездравият интерес я е сложил на корицата на Пийпъл! То, така ставало! Нали я знаеш приказката, че покритото мляко котката не го лочи? Е, същата работа е - на никого не му пука какво е направила тя и на никого не му пукаше до момента, в който тя самата не го изтипоса на мегдана.

# 1 614
Е как да не им пука, след като от една-единствена нейна провокативна реплика,
изръсена, докато вземаше златния чичко, медиите съчиниха цял инцест-роман???

# 1 615
  • София
Нямам никаква идея за какво говориш. Подозирам, че говориш за Оскарите, но изобщо не съм в час, защото не се интересувам от светски блясъци. При положение, че не ги следя, ми е много неприятно да се обръща на световна новина това, че някакво селебрити направило нещо, дето накрая ще се окаже, че е направено и разгласено точно в подходящия момент, защото тече някакво дело и т.н. Каквато и реплика да е казала, тя е била добре сметната и премерена. Хората си репетират речите доста преди да са сигурни, че ще вземат статуетката.

# 1 616
Аз не разбрах какво толкова четете и гледате, че отвсякъде ви изскача Анджелина? Сигурно и тази тема ви е натрапена.

# 1 617
И правнуците ни ще гледат хубавите филми на Анджелина и Брат, мноу след като тази тема се разпадне на свободни електрони... Wink

# 1 618
  • София
Кои са точно тези филми, че не разбрах? Сигурно Лара Крофт. Не помня да е играла в някой филм, който си заслужава човек да го гледа втори път или да помни. Всичко е ширпотреба - скъпа, но ширпотреба. От А.Д нямам никакъв, ама никакъв спомен нито за филм, нето за сцена, нито за нищо. Има актриси, на които не им помня имената, но като ги мярна на екрана, се залепвам да ги гледам, има и филми, на които не им помня имената, но помня сцени или положително усещане.

# 1 619
Браво, само че тук темата не е за нейните филми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт