Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 321
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 635
  Е какво чудно има - холивудските звезди правят изявления по всякакви случаи, които интересуват света - болест, развод, или нещо по-дребно, не е единствената.
  А за медиите това е топ новина, докато не дойде да я смени някоя друга, за която светът да говори три дни.

Само напразно оплюхте жената. А това пък за филмите и е направо смешно - ако беше някоя дето да и харесвате филмите като че ли  нямаше да излеете тая злъч Rolling Eyes

# 1 636
  • На земята, която е всъщност звезда.
И правнуците ни ще гледат хубавите филми на Анджелина и Брат.............
Кои са те?    newsm78
За нито един филм, достоен да се превърне в класика, не се сещам.....

Е, ако ще броим само класиките, трябва да изхвърлим 70% от известните актьори и режисьори в Холивуд. Анджелина не ми е любима актриса, но в "Джия" и "Добрият пастир" прави съвсем прилични роли и филмите не са за еднократна употреба. Брадко пък има доста повече, особено последните години, да не ги изброявам.

Както и да е, може да не са титани на филмовото изкуство, но имат своето място в него, за популярност да не говорим.

# 1 637
Не им помня заглавията, но ранните и филми, преди Оскара, мноу ми допадат.Играе бунтарки, с тежко детство, скитници, като манекенка-наркоманка съм я гледала...А ролите на откачалки на Брат са суперски,  аз пък него не харесвам като мъж, ако е там работата... Confused

# 1 638
  • София
Е, и за по-сигурно, да не би случайно да излезе наяве, тя цъфна на корицата на Пийпъл!

Ами от това се интересуват хората - що не снимат теб...

Мерси, не щъ!  Stop

# 1 639
Е, и за по-сигурно, да не би случайно да излезе наяве, тя цъфна на корицата на Пийпъл!

Ами от това се интересуват хората - що не снимат теб...

Мерси, не щъ!  Stop

Щото ако си им интересна, някой ще дойде да те пита.  Mr. Green

# 1 640
  • София
Какво точно се опитваш да кажеш? newsm78

# 1 641
Какво точно се опитваш да кажеш? newsm78

Че медиите показват това, което интересува публиката. А Анджелина е достатъчно публична, та маса народ да се интересува от всичко, което прави. Такава и е работата.

на корицата на Пийпъл е имало както звезди-анорексички, така и звезди, които очевидно прекаляват с храната - и не храната е важното, а фактът, че на някакви хора им е много интересно как живеят едни конкретни други хора и затова си купуват списания.

Ако ти имаше Оскар или поне беше женена за Брад Пит, сигурно щеше да има заглавия във вестниците "Звездата от филма X има тежка зависимост от Интернет" - ама сега само ние го знаем.  Mr. Green Шегичка, да не се разсърдиш...

# 1 642
  • София
Грешка! Медиите показват това, за което някой е платил или счел за необходимо да бъде показано. В случая обикновеното население изобщо не е знаело и не се е интересувало от операцията, докато АД сама не е била барабана. Селебрититата сами се натискат да са под прожекторите, защото това за тях е част от бизнеса. Потребителският вкус се възпитава, а не се ходи по него. На практика СНН са измислили реалитито, когато решават за пръв път в историята на телевизиите да показват спасяването на едно момиченце на живо, в реално време. Дотогава драгите зрители хабер са си нямали, че искат да гледат такова нещо.

# 1 643
Грешка! Медиите показват това, за което някой е платил или счел за необходимо да бъде показано.

Грешка! Медиите показват това, което се купува. CNN може да са измислили реалитито - ама воайорството е старо като света. Любимото занимание на всички баби в моето детство беше да заничат по прозорците кой къде отива и с кого - просто някой се е сетил в един момент да прави пари от това.

Бях свидетелка как десетки хора, заклеймяващи Биг Брадър като формат, бяха се зарибили на първото излъчване в България. Не щото някой ги е "възпитал" за половин час - а защото такава си е човешката природа - обича да си вре носа в живота на другите.

# 1 644
Кои са те?    newsm78

Е, ако ще броим само класиките, трябва да изхвърлим 70% от известните актьори и режисьори в Холивуд.

В общи линии си права, да.Повечето актьори са посредствени.Единици са тези, които ще се помнят и от правнуците ни.
За да се гледа един филм поколения наред, той трябва да е класика.Не еднодневка, която догодина никой няма да помни.
А А.Д. и Б.П. нямат такъв филм-класика, силен, въздействащ, разтърсващ......А за да бъде един филм такъв, не е достатъчен само сценария.И актьорската игра трябва да е незабравима.
А.Д. няма чак такъв талант.

# 1 645
  • София
Аз лично харесвам много "Легенди за страстта" и ми е въздействал страшно този филм, но едва ли дъщеря ми би го разбрала и би го харесала някой ден. Но пък има и нещо друго - и на мен филми, обявени за класика хич не ми харесват и не ми въздействат :/
Според мен е въпрос на различни поколения...

# 1 646
  • Boston, MA
Просто няма друго такова животно като ССФ, то е генетик, медик, но и кинокритик.

# 1 647
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А А.Д. и Б.П. нямат такъв филм-класика, силен, въздействащ, разтърсващ......
hahaha hahaha hahaha

# 1 648
  • София
... и ако цялата шумотевица е свързана с това кой как и защо държи патентите, то утре може всяка от нас да се окаже в ролята на пациент, зависещ от действията на държателите на патента, било то пряко като диагностика, било то като пътека, по която ще вървят научните изследвания. Вече не става въпрос за личното решение на АД.

Значи да сме благодарни на АДж, че ни насочи вниманието към този въпрос  Peace

Пояснение евентуален патент в САЩ, касае само САЩ...
Исканията на Мириад Дженетикс за патенти в страни-членки на ЕС са отказани.

Касае само САЩ толкова, колкото и ГМО касаят само САЩ. Засега Европа устоява на натиска на Монсанто и американската държава, но рано или късно ще капитулира и ще изостави интересите на гражданите си. И за никакво лично решение на Ангелина не може да става въпрос, защото тя отправя послания, апелира към всички жени - че вече имали избор, можели да се "погрижат" превантивно за здравето си и пр. Дава пример жената. И разни неуравновесени и податливи на манипулации натури, особено ако имат случаи на рак в семейството, могат да тръгнат по нейния път.

# 1 649
  • София
Кои са те?    newsm78

Не зная на кое викаш "класика", ама има поне 10 филма с негово участие, които са ми в топ 100.
Нея и аз не я харесвам особено нито като актриса, нито като външност, но така и не разбрах какво общо може да има горното с темата.

Общи условия

Активация на акаунт