Отговори
# 180
Здравейте!Новата тема да ни е честита и само хубави неща да се коментират Simple SmileНе съм сядала скоро...да се похваля с 90% точност очакваме момиченце  Heart Eyes Simple SmileДнес разбрахме чудесната новина...и вече се потготвяме за голямото пазаруване още 1 седмица и съм в 6 месец...ах колко бързо минава времето...за сега  Grinning

# 181
  • Пловдив
За пърхота има един български лосион Себорал форте  Само с него ми минава. Иначе и на мен ми се лющи жестоко главата. Има и един шампоан с катран, но много гадни мирише и не го препоръчвам.
За заспиване препоръчвам снукър по "Евроспорт". Mr. Green

# 182
Да се включа за паниките и да кажа пак, че Sleeping beauty е написала точно каквото и аз мислех. Паниките по време на бремеността нищо не са в сравнение с това, което е после. Поне от моя гледна точка - в момента бебето е добре защитено, изцяло зависимо от теб; можеш да се обърнеш, за да го предпазиш от удар; можеш да контолираш какво яде и най-вече, най-много да те разрита малко, което пък изобщо не те поставя в неудобно положение спрямо околните. Като се роди и отвори онова гърлище и не знаеш какъв му е зора и защо реве, и никой не може да ти каже и нищо не помага...  Mr. Green Така че, наистина - спокойно, природата го е измислила, майката наистина трябва много сериозни усилия да положи, за да навреди на бебето си, че и дори да ги положи, пак не е сигурно, че ще успее Laughing

Безсъние не ме гони. Спя неспокойно, искам още да спя, но вече три години така съм се програмирала да използвам всяка минута, която малкият звяр ми отпуска, че нищо не може да ме накара да стана, ако той още спи Simple Smile Кошмарите, въртенето, честото будене - да. Отделно само при мисълта, че предстоят нови месеци/години със ставане по 4-5-10 пъти на нощ, се залепям за възглавницата и отнасям Simple Smile

Някой беше споменал за секса и ритането на бебето. Да се върна аз на темата  Embarassed Не помня с предишната бременост как е било, но нямам спомен да сме се лишавали от секса заради бебето (само последния месец някаква бактерия ли, гъбички ли , забравих какво борех и затова ни казаха да се въздържаме). Сега обаче този юнак вечер като легна почва с едни дивни танци, пък аз се чувствам някак странно, докато той ме разритва да се впускаме в близости... Embarassed При вас как е положението?

# 183
Lulu25 ние преустановихме още след положителния тест, но аз съм с 2 спонтанни аборта миналата година и при мен е опасно за бебото.

# 184
Момичета, да ви питам, мислите ли да ходите на море и кой месец?

# 185
На мен секса ми е забранен, заради контракциите, и заради това сигурно пък желанието ми е огромно Simple Smile, мъкииии. На всичкото отгоре и само еротични сънища сънувам. Но ще издържа, по-важното е бебето да е добре.

# 186
Да се включа и аз за   luvbed
С предната бременност още от 2 месец ми беше забранен  Tired Лекарката ми беше казала ,"никакви полови контакти",като казах на мъжо той отговори с усмивка,"че тя на тебе забранява не на мене"  #Cussing out Сега се отпускаме чат пат/понеже засега нямам проблеми относно скъсяване на шийка,ниска плацента/,не че е нещо кой знае какво бурно  Laughing ,даже го карам и презерватив да ползваме,че ме е страх от бактерии и тем подобни.
Я и аз с един тъп въпрос  Embarassed Днес влизам в 22 гс,това значи че съм вече в 6 месец ли?Колко изчетох и калкулирах е не мога да го разбера.Според мен в 6 трябва да съм юни месец ама де да знам  newsm78 Може би ми се движат месеците от средата на единия до средата на другия и така само се обърквам.

# 187
  • София
Да се включа и аз за   luvbed
С предната бременност още от 2 месец ми беше забранен  Tired Лекарката ми беше казала ,"никакви полови контакти",като казах на мъжо той отговори с усмивка,"че тя на тебе забранява не на мене"  #Cussing out Сега се отпускаме чат пат/понеже засега нямам проблеми относно скъсяване на шийка,ниска плацента/,не че е нещо кой знае какво бурно  Laughing ,даже го карам и презерватив да ползваме,че ме е страх от бактерии и тем подобни.
Я и аз с един тъп въпрос  Embarassed Днес влизам в 22 гс,това значи че съм вече в 6 месец ли?Колко изчетох и калкулирах е не мога да го разбера.Според мен в 6 трябва да съм юни месец ама де да знам  newsm78 Може би ми се движат месеците от средата на единия до средата на другия и така само се обърквам.
Аз ето тези калкулатори си ползвам:
http://www.mamaibebe.com/calc.php
http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/koya-gestacionna- … ta-otgovarya.html

Относно секса,ние от както сме разбрали че съм бременна не сме правили секс,но не защото ми е забранено,а просто защото ММ е голяма паника и все го е страх да не му направи нещо още повече сега когато вече шава  Laughing

# 188
 Привет мамита!
 Сутринта излязох в 7 за да давам кръв. Резултатите ще ги взема утре и в понеделник ще ги дам на АГ. Сега се прибирам. Голямо обикаляне, голямо чудо  Laughing
 Минах през Хиполенд и взех на Томи Типи две бибки с розовко  Simple Smile
 Мими , за месец съм качила 3кг., което е много добре на фона на предния- цели 7кг.
 Имам въпрос. Към каква помпа за кърма сте се насочили? Мисля утре да купя на Медела, но се колебая между елетрическата и ръчната им.

# 189
Здравейте  bouquet

Нямам с какво да се похваля, но затова пък, има с какво да се оплача Mr. Green От вчера съм с кърваво червени стрии в долната част и на двете гърди cry Изненадах се, защото не съм наддала толкова на бюст, че да се появяват, но.... не ми се мисли занапред какво ще става...Днес си взех контратубекс. Някой ако има доказани лекове, да казва Praynig

За шашкането Simple Smile на мен ми е първа бременност, но съм толкова щастлива, че не ми остава време да се психирам. Случва ми се да не спя по цяла нощ от киселини , но и това минава. Нервите на работа са ми достатъчни. Права (за мен) е тази, която каза, че трябва да си "обучите" мъжа Mr. Green Звучи малко грубо, но подкрепата от тяхна страна е много важна Hug

RAQSVETLINA, за венците док ми каза витамин це и парадонтакс паста за зъби. При мен има ефект, въпреки че витамините не ги пия толкова често.

DianaR, какви методи за сън само Joy Аз ако гледам слаби девойки най-много да си докарам хронично безсъние от яд Joy

И аз да се изкажа  luvbed Ние си се обичаме. Не толкова често като преди, но не се въздържаме. Бебка не е създавала проблеми досега, надявам се така да продължава Heart Eyes

Хубав ден, мами!

# 190
И на нас секса ни е забранен, но пък остана още малко... като се роди бебчо ще имаме време да се обичаме  Grinning newsm44

# 191
Здравейте, пупенца Hug След вчерашното чистене, днес съм се отдала на разходки и почивка Crazy Сутринта ходих за болничния, занесох го на работа, после на кафенце и ето деня почти си мина Laughing В магазин Fashion Gallery /който вече го споменавам за стотен път/ има намаление 50% на част от дрешките - информирам ви тъй като забелязах, че има и други мами, които го посещават. Купих няколко нещица hahaha 1 рокля, 2 жилетки, 2 долница /тип шалвари, но са за есен-зима/, 3 чифта чорапогащник...та всичко това е за 35 лв. #Crazy Много съм доволна от покупките Crazy

Harikliq в коя седмица си правила ФМ? Втората се прави до към 23 седмица, а третата е 28-30 г.с. Ако си правила втората и доктора не е казал нищо притеснително, можеш да я пропуснеш третата ФМ, но ако си направила само първата /около 13 г.с./ и си пропуснала втората, по-добре си направи последната ФМ /28-30 г.с./  Blush

Sonka сподели за някой хубав магазин/борса в Русе за бебешки истории Crazy че другия месец май ще прескочиме за няколко дни.

# 192
  • София
Аз за моите венци си взех Сандрин и капвам по 8-10 капки в малко вода и така сутрин и вечер се жабуря и какво да ви кажа мисля че има ефект,пак си ми кървят чат пат,но не са ми подути и не ме болят,но то каквото и да правиме няма как на този етап да ни мине все пак това си е чат от бременността за съжаление.
Относно помпата за кърма аз съм си харесала една най-обикновенна ръчна в Kaufland на Bertoni,мисля че 20-25 лв струваше.Аз съм си казала че за помпа и стерилизатор няма да давам много пари.

# 193
Мили шкембачета Embarassed
Връщам се от докито Mr. Green
Ние сме супер, просто вървим си по термин, глава ръце крака нос очи всичко ни е добре, мърдаме много, активни от всякъде, ритаме на мама пикочния мехур, ама тя ще търпи Joy
И мога да ви кажа ЩЕ НОСИМ РОЗОВО И ПАНДЕЛКИ smile3522 док е сигурна, че е момиче baby_neutral
Специално за Петя да я успокоя и аз имам много косми по корема големи и черни, ама ще е женско тва е, не че съм се съмнявала, че ще е друго Flutter
За венци, пародонтакс и сенсудин, на моите родители тва им помага, аз нямам такива екстри и вода за уста листерин май беше, а за пърхота, баща ми е мн зле и само низурал и хед енд шоудърс ама не от бГ купуван му помага Peace
Аз ще пускам урина, че нещо се съмнявам за бациликуси и ще трябва се лекуваме Whistling

Ох, малко съм в еуфория Joy Направо не мога да мисля hahaha

# 194
 Ани, браво на бебка! Много моми си имаме  newsm06

Общи условия

Активация на акаунт