Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предложените съвети и препоръки във форума?
-
За какво служат пелените?

Лекарката ми беше казала ,"никакви полови контакти",като казах на мъжо той отговори с усмивка,"че тя на тебе забранява не на мене"
Сега се отпускаме чат пат/понеже засега нямам проблеми относно скъсяване на шийка,ниска плацента/,не че е нещо кой знае какво бурно
Може би ми се движат месеците от средата на единия до средата на другия и така само се обърквам. 
Изненадах се, защото не съм наддала толкова на бюст, че да се появяват, но.... не ми се мисли занапред какво ще става...Днес си взех контратубекс. Някой ако има доказани лекове, да казва 

Аз ако гледам слаби девойки най-много да си докарам хронично безсъние от яд
Сутринта ходих за болничния, занесох го на работа, после на кафенце и ето деня почти си мина
1 рокля, 2 жилетки, 2 долница /тип шалвари, но са за есен-зима/, 3 чифта чорапогащник...та всичко това е за 35 лв.
Много съм доволна от покупките 
док е сигурна, че е момиче