Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предложените съвети и препоръки във форума?
-
За какво служат пелените?

Ехххх, Памперс, как не те е срам... и аз искам на плаж
.Онзи ден се примирих с джопане на крачката в една рекичка. Как пък не си намерих мъж от някое морско градче.
Да предупреждава поне!!!
На всички препоръчвам книгата "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния". Уникален смях+ много истини. Моя мъж вместо да гледа кошарки, гледа телевизори, на който да гледал мач.
Майка ми не ѝ се седи в София, а ако дойде тук позволява абсолютно всичко само и само да не ревне и малката я върти на малкия си пръст, а след тези посещения какво е докато влезе в релси.
От това малката е като залепнала за мен, не иска изобщо баща си и не знам изобщо след раждането на бебето как ще се оправя, че тя ми е инат и половина. Ще има доста ревност, някой знае ли подходяща литература за случая?
Дали да не напиша книга скоро....
Докато не е опрял ножа до кокал и има кой да го нахрани, смени, забавлява, доста мъже няма да се сетят сами да предложат (а това не значи, че не биха се справили

Знам какво е. 
, номоито ще го държа изкъсо докато се очовечи

някой ще си купува ли от тези преносимите кошарки