Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предложените съвети и препоръки във форума?
-
За какво служат пелените?

В четвъртък съм на нефролог, ама силно се надявам просто бебето да притиска нещо
И аз сънувам разни глупости, но винаги съм сънувала. Радвам се, че напоследък поне не си помня сънищата - преди до обяд бях киселяк от някои глупости. Sleeping beauty, аз бях убедена, че ще е момче, но 2 пъти казаха, че е момиче. Ще видим като се роди. Вече се настроих за момиче де. Хубав ден ви желая! На тези, които ще ходят по балове - весело изкарване! Cold eyes каза, че ще пътува и когато се върне ще пусне новата темичка. Поръча да не изписваме всичко!
каквото и да е само се моля да го износя до 9-ия месец и да е живо и здраво
Дано са познали ,ако не здраво бебче е най важното!
, а кото чета вашите бебоци ви ритат доста. Дано всичко е ок.
Боли ей,дори и като се раздвижа седна ли за малко и пращя отвсякъде.Точно в средата ме боли,док ми каза че можело да си слагам пластири и да се мажа с диклак ама нещо не ми се пробва.
Направо станах като някоя баба,вечно мрънкаща и оплакваща се

вие имате ли такова безсъние...мн е досадно не смея и да помръдна за да не събудя таткото