Отговори
# 150
Здравейте, момичета!
Има ли някой от Стара Загора или да е правил 4Д в Стара Загора?
Нуждая се от името на часната клиника и по възможност телефон за контакт и име на лекар.

# 151
Здравейте и от мен!

Успех на тези, които днес са на преглед и само хубави новини.

По въпроса с психозата, аз с тази бременност съм много зле, притеснява ме всяко нещо, живея в страх, но това го отдавам на проблемите, които имах.

# 152
Здравейте коремчета!

Днес съм на ФМ при Марков и дано всичко да е добре с малкия мъж.

Искам да попитам какъв матрак ще купувате за леглото? За баткото бяхме купили някакъв кокосов, който беше наистина добър, но не знам сега кои се предпочитат. Препоръчайте ми английски сайтове от които сте пазарували.

Не знам как сте с килограмите, но аз този месец съм качила доста, а и корема е вече доста голям. Притеснявам се на какво ще приличам в 9-тия.

Днес съм доста натоварена в работа, но ще хвърлям по едно око тук.

Лек и усмихнат ден!

# 153
  • Русе
здравейте,мамчета !!!!
Не съм  писала отдавна надявам ,че всички са добре и коремчетата натежават и бебчетата ритат:). Честито Възкресение Христово малко със закъснение,но нямах интернет и не съм влизала по простата причина ,че си правя почивки от него понякога ме изнервя.
  #Crazyooooh! ooooh! От почти седмица ме мъчи едно безсъние което направо ме убива спя в денонощието по 4-5 часа бебо почна да ритка вечер и съм като кукуряк самабулясах а и вече ми е доста тежко а съм още в 6 месец никак не ми се шета и така  ooooh!
авно тази бременост ще я мина тежко:( надявам се безсънието да утихне хапвам си мед и орехи
Искам да попитам някоя мама за магнерода и магнерича дали през цялата бременост трябва да се пие или определени месеци аз от него се чувствам добре не съм напрегната аг ми каза да го пия но незнам ...взех си едни хапчета за сън хомеопатични седатив ,но не смея да ги смуча  Tired
Днес свекърва ми иска да вземе едно легълце ,но аз съм против от толкова рано,но не искам да споря с нея  Peace като иска да го вземе
И така коремчета,много се тревожа мъжа ми почна да се изнервя с това мое безсъние и се чудя  Thinking да зема да сляза при родителите ми да го оставя да си почива  Confused
толкова съм досадна посто незнам
А,ходих на 4D видях му личицето на моя синчец ,но беше тъжничак горкия сигурно страда с моето безсъние или може би е твърде рано да се усмихва все пак съм още в 6 месец
чудя се да правя ли оше фатални морфологии просто незнам не издаржам на напана финансово тези прегледи ми идват в повече и се чудя като съм правила една фм имало още 2 да ги правя или не някои може ли да ме посъветва
Ако имам мами от Русе някой знае ли как вървят цените за Доплер-ехокардиография при Хубчев ,защото искам да отида но не знам каква е цената

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 10:25 от harikliq_222

# 154
С кг-те  съм мноооого зле, доста съм качила - 12 кг, а с предната бременност 18 кг за цялата. Но докторката ми каза, че са много, но не ми личи понеже съм била слабичка  Simple Smile  преди това и организма имал нужда.  newsm78

# 155
взех си едни хапчета за сън хомеопатични седатив ,но не смея да ги смуча  

Направо ги изхвърляй! кой ти ги препоръча? Съдържат беладона и предизвикват халюцинации! Фактът,че са хомеопатични може да те обърка и да решиш,че са безвредни, но случаят не е такъв!

На мен ми е препоръчвано това от лекар, но в крайна сметка реших,че ще се справя с безсънието без медикаменти. Пий вечер една чаша топло прясно мляко + мед  Peace

# 156
запис и в новата тема, че ме нямаше няколко дни и имам мнооого да наваксвам с четене Simple Smile

# 157
  • Русе
взех си едни хапчета за сън хомеопатични седатив ,но не смея да ги смуча  

Направо ги изхвърляй! кой ти ги препоръча? Съдържат беладона и предизвикват халюцинации! Фактът,че са хомеопатични може да те обърка и да решиш,че са безвредни, но случаят не е такъв!

На мен ми е препоръчвано това от лекар, но в крайна сметка реших,че ще се справя с безсънието без медикаменти. Пий вечер една чаша топло прясно мляко + мед  Peace
Амелли така и ще направя благодаря ,че ме посъветва пробвах с мет и мляко не става
сега си хапвам мед и орехи и лимонче надявам се да постигна резултат поне да поспивам по 8 часа чувствам се много уморена Sad
надявам се това безсъмние да е само в 6 месец ,защото ако съм така и в 7 просто не знам как ще издържа

# 158
Здравейте, коремчета! Блудният син се завърна  hahaha
Умрях от студ в тая София. Може ли насред хубавото време такъв леден есенен вятър да ни чака там с пороен дъжд?! ooooh! Пък ние с по една блуза с дълъг ръкав и едно яке - изпаднаха ми поломбите от тракане на зъби. Добре поне, че за концерта времето се смили и се стопли, за да му се насладим на нормални температури.
Бебчето изкара без протести над 1000 навъртяни км, целодневно обикаляне на столицата от единя до другия край с всевъзможен транспорт, танците ми насред концерта.....абе геройче ми е то. Чак след като се прибрахме у дома удари един ритник да сигнализира, че е оцеляло.  Joy Особено след като се качихме във възможно най-раздрънката маршрутка и минахме паважа по Житница се чудех, дали всичко вътре не се е разбило като в шейкър кана  hahaha

Малко по-късно, като оправя багажа, ще вляза да надникна какви покупки сте правили докато ме няма. Mr. Green Аз в Сф се влюбих в едно готино сгъваемо гърне. Та догодина по това време ще издирвам къде го продават. Аз още не съм минала на етап покупки за бебе, ама и това ще стане някой ден.

Да честитя на всички с поводи - годишнини, рождени дни, на разбралите цвета на гащите! Все повече хубави новини да има в темата и много поводи за радост на всички!

zvezdi4ka*, в центъра има няколко, но не мога да ти дам по-конкретна информация, защото никак не ме влече това нещо йогата. Rolling Eyes Но другите момичета сигурно знаят.
За варненките, които не са в групата във ФБ - ще се срещаме в 12 часа в събота на Крамер. Заповядайте!

Amelly, дай линк към тази интериорна тема във форума. Имам нужда и аз от вдъхновение.

Tanishte, консултантите по кърмене са много против шишетата и казваха за други алтернативи за даване на мляко на бебетата освен гърда. Така, че аз ще се възползвам от алтернативните методи, ако ми се наложи. А иначе и аз мисля да я съхранявам кърмата после за захранването да се ползва.

Не им се шашкайте на мерките на мъниците толкова - нали растат и докторите не виждат притеснителни неща в развитието им. И нашето е с кръгъл череп - ама да мумисля аз при раждането. Особено, ако ни  надмине по размери, че с баща му се сме родили направо отгледани бебета hahaha

За обезкосмяването - за сега успявам, но за напред нямам намерения да се мъча и мисля тригълника да го  минавам с бръснач. Но времето ще си покаже. Може пък да измисля някоя нова поза, подобно на йогите  hahaha За обуването на чорапи и маратонки съм си намерила позата, макар че и на Tanishte лекаря е прав - и седнал става.  Mr. Green

Аз утре съм на преглед, но акушерката ми е в отпуск и няма да разбера с колко см и кг съм напред за последния месец. Само не знам как ще остискам 3 часа без храна преди изследванията. Tired

За спането - аз посотянно сменям позите. Зависи как ще се наместя и за колко време. Но като цяло не издържам дълго в една поза и  през деня и през нощта.  Mr. Green

Аз до сега не съм попадала на хора, които да не се съобразяват с положението ми. Дори прекаляват с вниманието си и се чувствам малко неловко.  Blush На концерта също не съм имала проблем, макар че беше навалица при влизането.

Като говорите за предчувствия - на мен все по-често ми казват "момче", ама да видим дали няма да се връзват панделки на финала  hahaha

П.С. Хайде сега за наказние, че трябваше да чета 20-на страници да наваксам, четете и вие дълъг пост  hahaha

# 159
  • София
harikliq, ако това, че не спиш от една седмица наричаш тежка бременност, не знам какво да кажат другите, които с месеци са на легло и по болници. Вкарай си малко живец, намери си с нещо да се занимаваш и да те зарежда, щом мисълта за бебето не може. А ако мъжът ти от една седмица безсъние се е изнервил не знам как ще се справяте след бебето. Оставяй го да спи и си намери занимание в друга стая. С мед и орехи сън няма да дойде, как изобщо ви хрумват тези неща. Доплер се прави ако има съмнения от втората фетална, не е нужно да се вкарваш допълнително в преразход. Изобщо, препоръчвам ти да си купиш една - две хубави книги, да седнеш в някой парк и да се наслаждаваш на това, което ти предстои, не само да се вкарваш в разни филми.

# 160
  • Русе
harikliq, ако това, че не спиш от една седмица наричаш тежка бременност, не знам какво да кажат другите, които с месеци са на легло и по болници. Вкарай си малко живец, намери си с нещо да се занимаваш и да те зарежда, щом мисълта за бебето не може. А ако мъжът ти от една седмица безсъние се е изнервил не знам как ще се справяте след бебето. Оставяй го да спи и си намери занимание в друга стая. С мед и орехи сън няма да дойде, как изобщо ви хрумват тези неща. Доплер се прави ако има съмнения от втората фетална, не е нужно да се вкарваш допълнително в преразход. Изобщо, препоръчвам ти да си купиш една - две хубави книги, да седнеш в някой парк и да се наслаждаваш на това, което ти предстои, не само да се вкарваш в разни филми.
soho doll бебо ме зарежда напротив .....но аз съм с първа бременост и просто нямам тренинг  Cry Confused  Tired
може би си права  Embarassed

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 11:13 от harikliq_222

# 161
  • Gone with the wind
И Сохо е с първа бременност, и аз, и Памперс, и Веселото и още и още, но не сме се филмирали така, въпреки че нямаме тренинг. И аз съм имала седмици, в които ми се събират по 3-4 часа сън на нощ - като се ококоря в 3 и не мога и не мога да заспя. Отивам в друга стая и я книжка чета, я филмче гледам, я на бебешки теми се образовам /онзи ден дори си излъсках кухнята по нощите/.
Гледай си кефа, радвай се на последните месеци тишина и "време за себе си" и на хубавото време на вън  Simple Smile.

Мая, ти твоя мъж що не го сръга в ребрата, майка му ти била казала  Crazy
Мисля, че лекарят може да прецени по-добре от майка му  Laughing, пък и последното, от което имаш нужда е някой да ти вменява чувство на вина и да се чуди как да те стресира. Аз моя го дресирах вече  Mr. Green - като изохкам и изпъшкам директно си признава - "знам, знам, аз съм виновен".

# 162
  • Пловдив
Добър ден! Вчера бях на тържество на малкия в детската градина. Днес пак сме на мач за финала. Много се забавлявам на мачовете.  Grinning
harikliq_222, поредността на бременност не е гаранция за спокойствие. Аз съм с трето, а също се шашкам за разни щуротии. Даже колкото повече знаеш и си минал, май повече се притесняваш. Но не се поддавам на депресии и лоши мисли. Прави са момичетата- наслаждавай се на ритничетата и си намери хоби. Престани да си правиш разни изследвания, щом не ти ги е препоръчал лекар и не са нужни. Бебетата не са толкова крехки, колкото си мислиш. Аз например на втора ФМ ще отида предимно заради пола на бебето. Вече спрях да се шашкам добре ли е. Рита, аз съм добре, значи и то е добре.  Mr. Green И мъжа не го жали толкова. Ти като не спиш какво правиш? Да не му бъркаш в ушите или да го гъделичкаш?
Пловдивчанки, аз се записах за училището и даже ще домъкна ММ. Ако не му се седи ще го изгоня да си ходи.  Mr. Green То всъщност той прояви желание. Нали му е първо на него, а аз ще се радвам да се запознаем.
Диана и аз сънувах някакви кошмари. Хормонално е май пак.

# 163
Памперс, добре дошла!
Момичета, давайте го наистина малко по-спокойно - много сме неориентираните първескини (ей, много гадна дума),ама нервите само ни вредят. Изберете си лекари на които вярвате и ги слушайте тях, ние тук сме само за подкрепа и компания!
Да измрънкам и аз - от болницата са ми забравили болничния и вместо да го взема днес тепърва го търсихме къде са го завряли и ги пратиха кън комисия.. отделни трябваше да пия 30 дена хапове и пак изследвания на хормоните, ама вече не признават направлението и ме одрусаха с още 40 лв. Не стига че НОИ не ми превеждат пари, ами и само ме цакат за още
Хайде след малко отивам на зъболекар да видим той какво ще ми прави. Той поне ни е близък и дано да не ме тормози много.
П.с. сори за грешките, но ми е супер трудно от таблета  Peace

# 164
  • Русе
И Сохо е с първа бременност, и аз, и Памперс, и Веселото и още и още, но не сме се филмирали така, въпреки че нямаме тренинг. И аз съм имала седмици, в които ми се събират по 3-4 часа сън на нощ - като се ококоря в 3 и не мога и не мога да заспя. Отивам в друга стая и я книжка чета, я филмче гледам, я на бебешки теми се образовам /онзи ден дори си излъсках кухнята по нощите/.
Гледай си кефа, радвай се на последните месеци тишина и "време за себе си" и на хубавото време на вън  Simple Smile.

Мая, ти твоя мъж що не го сръга в ребрата, майка му ти била казала  Crazy
Мисля, че лекарят може да прецени по-добре от майка му  Laughing, пък и последното, от което имаш нужда е някой да ти вменява чувство на вина и да се чуди как да те стресира. Аз моя го дресирах вече  Mr. Green - като изохкам и изпъшкам директно си признава - "знам, знам, аз съм виновен".
Peace  bouquet
благодаря ви момичета,май съм голяма паника  newsm78 ще се стегна

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 11:50 от harikliq_222

Общи условия

Активация на акаунт