Отговори
# 195
  • София
Ани честито за бебчето Simple Smile Наистина много станаха момите,как ще си разделят нашите момчета незнам  Joy

# 196
Честити розови гащи на Ани и Веселото newsm06
за секса при нас е голяма суша и сме само на kiss но какво да се прави спазваме всичко каквото док каже,само бебо да е ок,ние после ще наваксаме Mr. Green

# 197
На мен секса ми е забранен, заради контракциите, и заради това сигурно пък желанието ми е огромно Simple Smile, мъкииии. На всичкото отгоре и само еротични сънища сънувам.

и аз  Sad
С първото дете никакво желание, даже изпитвах погнуса от човешки допир , вкл. и от мъжа ми, от майка ми...Само до ръката да ме допре някой, все едно оса ме ужилила. После обаче ела да видиш - както ми слезе кърмата и ми се отприщи мерака, едва дочаках да се прибера вкъщи! Добре,че раждах с операция и нямах постродилно кървене.

Сега пък с това огромно желание не знам след раждането да не ми изчезне. Една съученичка 6-7 месеца след раждането въобще не искаше да прави секс, много се тормозеше, обаче желание не идваше. Накрая заради мъжа си почнала да се насилва и малко като в поговорката "апетита идва с яденето".... уж й се възстановил мерака, ама пак не в пълната си страст.

# 198
Ани честито за бебчето Simple Smile Наистина много станаха момите,как ще си разделят нашите момчета незнам  Joy

jumpuu dance

# 199
Aко гледам ФБ, моето момиче е 27 на 26 мъже, пък Памперсс е изнаенада, така, че мобе би са равни, пък. До финала има още много време Wink

Преди малко мъжката част се прибира и му изтърсвам, че окончателно е мома и ми вика, значи остана име да измислим, викам ми май, ако знам, че ще е толкова крива като тебе, ще я кръстя кривотийка, аз му викам пък, ако прилича на тебе, не знам как трябва да я кръстим, беладжийка ли newsm78

# 200
# 201
Честито за момиченцата,да са живи и здрави  Hug

# 202
Току що си смених у фейса бебчето от принцеса на юнак.
Anni0422 изместих те там под номер 4, което беше моето място за да не редактирам всички номера след мен.

# 203
Aко гледам ФБ, моето момиче е 27 на 26 мъже, пък Памперсс е изнаенада, така, че мобе би са равни, пък. До финала има още много време Wink

И аз съм с девойка, но понеже пиша от телефона, не мога да редактирам във ФБ и не мога да се добавя  Crazy

# 204
Благодаря, успехче, както писах и там 4 за мен е много символично число, аз си падам малко по номерологията Hug

Отворете линка от предния ми пост, смятам че е добра оферта и комплект, в някой др сайт или магазин сигурно еи по ефтино Embarassed аз сигурно нещо такова ще си купя само, че не от тук baby_neutral

Кикито пиши долу в коментарите като мене някой друг ще те добави Embarassed аз също пиша от приложение, лаптопа го пускам само за работа, много ми е тромав горкия, плаче за нов, ама няма,пък и аз тоя го обичам повече от ММ Joy

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 19:24 от Anni0422

# 205
  • София

И аз съм с девойка, но понеже пиша от телефона, не мога да редактирам във ФБ и не мога да се добавя  Crazy
Готово мила,добавих те Simple Smile

# 206
zvezdi4ka* остави Контратубекса за след като родиш! Освено това той е за белези, не за стрий. Не знам дали разтегляне ще се повлияе. Освен това за да има ефект, трябва да се мажеш месеци наред. По-добре си вземи някакво масло за бюст за бременни, аз се мажа вече повече от месец.

Да ви кажа, стрии са ми излизали по бедрата след рязко отслабване, изчистих ги с козметичен крем на Орифлейм само за 1 месец и само с 1 туба от 30 лева, изчистиха се без следа и без да се появят отново, така че не ми пука, ако се нацепя, ще повторя процедурата, това да е. Въпреки това се мажа с кремове против стрии за бременни, но не толкова заради самите стрии, колкото кожата ми стана адски суха и почна да сърби.

За венците от началото на бременността съм на Лакалут актив и се жабуря с разтвор на тинктура от натурален пчелен прополис. Пчелари сме, направих си я сама от истински прополис, по-силничка е от купешката, направо смразява венците за по 2-3 дена. Не се налага да се жабуря постоянно.
Да ви кажа, от пастата няма особен ефект. Преди време съм ползвала Сандрин, и от него не видях полза. Само прополисовата тинктура ми оправя венците.

# 207

Готово мила,добавих те Simple Smile

Мерсиии Hug

# 208
Аз държа на маслото против стрии на Икаров, доволна съм от него, въпреки че не е много приятно на мирис, но не ме сърби кожата от него Peace

# 209
  • Пловдив
Anni0422, честита мома. Някой ,ако не ще мома, да знаете че разменям.  hahaha hahaha hahaha И много благодаря за успокоението. Във фейсбук и аз не съм се добавила с цвета на гащите. Ама вие взехте вече розовите гащи... newsm45
Моят малък юнак взеха среброто на детските градини в града и съм много горда мама днес.
Поканиха ме на бал. Естествено нямам какво да облека. Ще търся някаква палатка за хипопотами май.

Общи условия

Активация на акаунт