Отговори
# 600
Здравейте мами Simple Smile
Дано се задържи хубаво време Simple Smile
Моят малък калпазанин вчера и тая нощ беше хиперактивен, не ме остави да спя, не знам защо така  newsm78
Дали щото два дни съм си в къщи и само лежа, не съм излизала никъде  Thinking
В понеделник съм на преглед, едва ли има нещо притеснително, но аз го мисля - Що не ще да спи, Неудобно ли му е  newsm78
Оффффф  #Crazy
За бельото и аз не мога да сложа прашки, много са ми неудобни  Shocked
Днес мисля да поизляза, пък ще видим довечера бебчо дали пак така ще рита
Лек ден мами   bouquet

# 601
  • Пловдив
Добър ден. Изпратих голямото говедо на изпит по математика и стискам палци да се справи. На БЕЛ смятахме около 50 т., което е около 5, но не знам втория модул как ще го оценят. Каквото- такова. Да е жив и здрав.  Grinning
Оправили са ми банковата сметка за болничните!  newsm44 Има надежда да ми ги изплатят вече!
Kikito86, шофьорът няма да откаже да спре на бременна жена си мисля, а и те спират на дълги разстояния. Лек път ти пожелавам.
nenimira, моето си кротуваше до одеве, ама се събуди явно и рита като съм седнала, ама то пък не може само да лежа. Ти при Троянчев ли се записа за понеделник?
Гащи вече само памучни бабешки нося. Взех си някакви бамбукови, много мекички и ги има в много весели цветове. Преди носех пак памучни само, но прашки. Сега адски ме дразнят. Носех колан след бременностите, но ефект особен няма. По едно време и коремни преси правих, но не съм сериозна.  Blush

# 602
Здравейте коремчета!

Пожелав Ви лек и без болки ден! Бременността е нещо велико, на което трябва само да се наслаждаваме. pregnant

# 603
здравейте момичета!
Не съм писала и не съм ви чела много време,просто не ми остава време.Вече съм в Б-я и си оправям документацията в понеделник ще ми правят картон.Доста проблеми изникнаха около мен хемоглобина ми е 78 искат да ми правят кръвопреливане на поне 2 банки кръв.Отидох при невролог за проблемите ми с кръста,праавиха ми нова снимка на гръбнака с оловна престилка за да не облъчат малката,оказа се че имам разместени лумбални прешлени. Правиха ми ЕМГ на долни крайници оказа се че нервите на левия крак са ми увредени.Неврологът ми издаде бележка ,че трябва да съм секцио.Гинеколога се съгласи с решението на неврролога ,но беше излязал от спешно секцио и беше изтощен и за това отложихме нещата за понеделник.Общо взето доста неща ми се насъбраха и като прибавя и това ,че мъжа ми не е до мен  Cry ,но се надявам от тук насетне да се пооправят нещата  Praynig
Съжалявам ,че не съм ви следила ,от тук на татък ще се опитам да се включвам по-честичко.
Лек ден на всички   bouquet

# 604
Дидка това са много кофти новини Hug , няма страшно важното е, че докторите са видели тези работи и ще ги съобразят с бременността и раждането. Тоя хемоглобин голям досадник, само проблеми създава на хората, ама тва с преливането на кръвта е нормално, приятелки и от чужбина са казвали, че това им правят при много нисък показател. Стискам палци да се закрепиш и ни сме тук, ще те подкрепяме, като го няма мъжа ти Hug

# 605
Дидка, стискаме палци всичко лека, полека да се нареди и септември да се гушите здрава мама и здраво бебе  Praynig

Петя, при Троянчев съм, в понеделник му се обадих и ми даде час за следващия- 27
Каза да ида сутринта към 11
Да стискате палци  Peace
Успех и на твойто говедо  hahaha
Малката ми сестра днес е на втора матура, беше се паникьосала вчера, чакам я да се обади, да видим какво е направила с тая биология  ooooh!

# 606
  • София
Момичета, какво се подарява на татковците, когато бебето се роди? Питам за момента, когато мама и бебе са в болницата, а той събира приятелите си за почерпка.

# 607
Брех! За пръв път чувам да се подарява нещо на татковците!
Освен каса бира, даже 2-3, друго подходящо не се сещам  Laughing

# 608
  • София
И аз не съм чувала затова питам Simple Smile Сутринта се е родило бебеце на колега на моя и той ме попита.

# 609
Здравейте момичета  Simple Smile

Досега нямах много време да влизам и да ви чета,но сега мисля в тези жеги да наваксам....

Искам да ви попитам кога започвате да пазарите за бебковците...
  bouquet

# 610
ясно.
Ами по нашия край подаръци се подаряват,когато майката се прибере вкъщи и се прави малко тържество, по традиция свекървата го организира - посрещане на бебето вкъщи, малки ритуалчета и не много малки подаръчета, основно се канят роднини, но аз си поканих и няколко приятелки.

В деня, в който Ива се роди, мъжа ми също беше събрал компания вкъщи, но никой нищо не му е подарил. Бяха се напили зверски, а на мен трябваше да ми се донесат спешно някои неща в болницата. Първо,че звънях близо час на всички видове телефони и никой не вдигна, второ,че като ги намерих все пак, се оказа,че всички са твърде пияни, за да се качат на кола и да ми носят нещата. Майка ми не беше пила, ама тя не е шофьор. И тогава доста си поревах, чувствах се безпомощна и изоставена, санитарките ми намериха отнякъде консумативите,които ми бяха нужни, а родата се достави на сутринта, вече без ефект.
Понеже го помня много болезнено този момент, сега съм казала на мъжа ми, на брат ми, на баща ми - никакви почерпки и никакво пиене докато не ни изпишат от болницата. После ще имаме време за празнуване.

Нека мъжа ти пита другите поканени дали ще носят подаръци и да се разберат помежду си. Но ако ще се събират по мъжки, по-скоро да не се занимават с неща, които не са им присъщи. Да съберат пари - то така обичайно се прави между колеги. После майката ще си организира подаръците измежду приятелките си  Wink

# 611
Ами и аз незнам да се подарява нещо конкретно.
Със сигурност няма да откаже няколко каси бира  Wink
В офиса на сестра ми на скоро правиха торта от памперси за едно бебенце, таткото почерпил, взел си тортата и хайде по живо по здраво Simple Smile
Ако искат да е някаква закачка, може да му подарят едни пати за уши Simple Smile
И аз подкрепям Амели - ако е мъжко парти няма смисъл

# 612
И тук един вятър е задухал.

Аз щях да казвам за тези бодежи от ляво и от дясно и аз ги имах. Док ми изписа Биолектра. Каза че това е магнезии. Пих 3 хапчета, те са шумящи таблетки, но са ми много гадни едва ги пия и спрях. Не съм ги пила няколко дни и пак се върнаха тези болки. Така че ги захващам пак, гадни не гадни.

И някои вечери се събуждам посред нощ от едни адски болки в стомаха. Сякаш е напълно празен и направо дупка дълбае. Като стана да се поразходя понякога минава. Има ли някой друг с болки в стомаха.  Thinking

Днес съм си поръчала да ми купят маса със столове за двора. Приготвям се за болничния да си седя на дворчето, да си почивам  Grinning А дано Simple Smile

# 613
# 614
  • София
До сега рових и се чудих и точно за торта от памперси се сетих ,и това предложих. Дали ще го одобрят си е тяхна работа. Амели, те ще правят именно такъв запой, за който говориш, предполагам. Нищо семейно няма да има за сега. Ако на мен ми се случи това обаче, докато съм в болницата не знам дали ще го простя някога. Обаче, не се и съмнявам като знам как и без това никога не си чува телефоните, защото са на вибрация.

Общи условия

Активация на акаунт