Любовта към конспирациите

• 12 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
По темата за образованието, миналата година имаше тук във форума пусната тема за дума за оцветяване, която имало в буквара за първи клас. Думата изглежда като случайно събрани букви, а всъщност се оказва, че е еврейска. Laughing
Не мога да намеря темата.. Дали не беше пусната от Касита?

Не е в стила на Касита. Дали не беше luna  Thinking
Объркала си се.

Praynig Моля за извинение, наистина съм се объркала. Не е нарочно, нито с цел да обидя която и да е от цитираните потребителки.

Намерих темата - ето, за заинтересованите. Забавна е.

# 256
Прощавам ти, разбира се. Великодушна съм, освен че една дума на иврит не би ми образувала драма.

# 257
  • Варна
Свършиха ли конспирациите?  Laughing

# 258
Едва ли.  Mr. Green Аз тези дни наблюдавам сродното им явление "конспирация срещу личността", т.е. заговор срещу конкретна личност.  hahaha

# 259
  • Варна
Едва ли.  Mr. Green Аз тези дни наблюдавам сродното им явление "конспирация срещу личността", т.е. заговор срещу конкретна личност.  hahaha

Да не подозираш заговор срещу теб?   Глобален или в рамките на семейството?  Mr. Green

# 260
Не, не, аз само го наблюдавам.  hahaha Иначе и аз като всеки друг имам дни, в които нищо не може да ме разубеди, че Вселената не изпълнява таен заговор срещу мен, ама това е друго.

# 261
Интересно, откакто не гледам новини и съм в пълно информационно затъмнение какво става по света и у нас, не ми пука за конспирациите.    Laughing
Ако спра да влизам и тук, животът ще стане 100 % съвършен.

# 262
# 263
Интересно, откакто не гледам новини и съм в пълно информационно затъмнение какво става по света и у нас, не ми пука за конспирациите.    Laughing

bouquet  bouquet

# 264
  • София

И поне наполовина по- забавен.

# 265
  Тема с толкова страници, а отг. е един - Талмуд. Главната цел е влошаване ДНК на гоите и акумите за разлика от равините. Всеки чул-недочул изразява мнение по тези въпроси без дори да си направи труда да се ограмоти. По този начин се създава допълнителна паника в този хаос от излишна информация.
   Всяка една "свещенна" книжка  и всяка една религия се използват като оръжия срещу психиката, ДНК и развитието на обществото в световен мащаб. Същото се отнася и за биооръжията и за програмите на службите като напр.: MK-Ultra Monarch, HAARP, Artichoke, Череп и кости (името съвпада с масонския символ и то неслучайно) и т.н. Контрол: ум /съзнание, психика, интелект/, чувства, гени, природа и т.н.  

# 266
Наскоро четох статия за изследване върху "конспиралниците" (вярващите в конспиративни теории) и с изненада открих, че били нормални психически.  Laughing

За някои имам съмнения. Пръскат ги отгоре самолети, облъчват ги, преследват ги...

Психологическите характеристики са: външен локус на контрол (нещата не се управляват от мен, а от висши сили, съдба, богове); установено е и по-ниско самочувствие, съчетано с повишен цинизъм за нещата от живота.

Вярата в конспирации не било гледна точка за конкретно събитие, а цялостен светоглед. Чрез конспиративните теории се създава фалшиво чувство за контрол и "познание", което успокоява чувството за безпомощност, страх, несигурност, което стои на дъното, и придава приятния гъдел "аз знам повече от стадото".

Най-добрият предсказател дали ще повярваш в една конспирация е вярата в друга конспирация, дори и да е противоречива по съдържание.

# 267
И така да е, тва е свързано с малка група хора, масони да са, равини да са, все едно, и тяхната етническа принадлежност нема значение, подробност е...Америка /управлението и/ също гледа да използва вскички неамериканци...Исляма също гледа да подтиска неверниците, жените, кого ли не...
Сега нещо забавно и не толкова сериозно.Багажа на моята приятелка беше задържан за специална проверка на 1 американско летище. Shocked В багажа имаше: възглавничка костенурка, възглавничка акула, калинка, колекция костенурки-сувенири, колекция стикери, мексиканска чергичка на райенца Grinning Като пристигна багажа видяхме, че 1 торбичка е резната. Оказа се, че пчелният прашец от Родопите, екологично чист, който аз държа да и пращам, е помислен за дрога вероятно Laughing Сега, като се сетих, да си взема 1 лъжица аз от него!

# 268
  • София
Аз оня ден видях някаква нова, дебела книга за конспирацията.
Авторът беше с бяла коса. Mr. Green
Ама много скъпа ми се видя - 20 и кусур лева.

# 269
  • Варна
Пънки, откъде се снабдяваш с този прашец? Grinning

Аз оня ден видях някаква нова, дебела книга за конспирацията.
Авторът беше с бяла коса. Mr. Green
Ама много скъпа ми се видя - 20 и кусур лева.

Конспирацията за книгите за конспирацията е, че конспираторите разрешават те да се тиражират, за да внушават у нас чувството на безнадежност.
Аз няма да ги подкрепям, затова не си купувам книги за конспирации... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт