Съпруги на военнослужещи 6

• 55 852
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • ямбол
Моля някой да ми каже  номера на факса на който се
изпращат платежните за Пампорово

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 21:00 от mari.d

# 646
Моля някой да ми каже  номера на факса на който се
изпращат платежните за Пампорово

Пише го на картата  Peace праща се в Агенцията

# 647
Запазихме си апартамент за х-л Олимп на Боровец за края на януари. Някои може ли да сподели впечатления от последния зимен сезон - храна, басейн, спа и всичко останало. Всъщност какво ползваме безплатно /т.е какво е включено в цената/.
И съответно знаете ли какви са цените на нощувките за външни посетители?

За колко дни сте? Цяла смяна или ....? Интересува ме колко ти излезе 2ма възрастни и дете  Simple Smile  

19,60лв. за възрастен и 9,8лв. за дете.
Ние сме с две деца в апартамент и за 5нощувки заплатихме 289лв.  /5лв. по-малко се падат незнам защо, но толкова ни казаха да преведем/

eforina, може ли да кажеш за ски гардероба ползва ли се някаква отстъпка?

При нас вчера имаше заплати, но бонуси не!

# 648
  • Пловдив
Да попитам някой дали е забелязал дали са му изплатили нарядите от миналия и този месец и по конкретно за Пловдив? Нещо не мога да разбера, при нас май има бонус, пък няма наряди.

# 649
И при нас - в Бургас няма бонуси.

За ски гардероба - не съм много сигурна, но мисля, че за детето цената на ден беше около 10-15 лв. за ски, щеки и обувки.

# 650
Здравейте! При нас днес преведоха бонусите (за Варна става въпрос), но сумата е 300лв,  newsm78

# 651
  • Пловдив
Нашите вече свършиха Mr. Green
Иначе ги преведоха вчера по 350лв на калпак Peace
(Пловдив)

# 652
  • Пловдив
Бонуса е 350, но като го обложат с данъци мисля, че става 300.
А да попитам нещо -  получавате ли фишове за заплатата си?

# 653
  • Пловдив
Бонуса е 350, но като го обложат с данъци мисля, че става 300.
А да попитам нещо -  получавате ли фишове за заплатата си?

във фиша пишеше 350 - необл. /винаги са разпечатани на хартия втора употреба т.е. от едната страна вече е разпечатвано нещо друго и са толкова малки, че трябва едва ли не с лупа да четеш, ама за икономия сигурно разпечатват по 20 фиша на страница  Mr. Green/
като сметнах сумата за превод по банковата сметка, поне според мен не е обложена с данък

# 654
 E, как при мъжа ми доколкото виждам са превели 350, но може и аз да съм грешка, че те на тази карта му превеждат нарядите ... newsm78

# 655
350 лв. са преведени.
На мен само порцион и бонус ми превеждат сега и затова съм сигурна.
Пуснаха ми 2 SMS-а от банката - един за порцион и един за бонуса.

# 656
  • Пловдив
350 лв. са преведени.
На мен само порцион и бонус ми превеждат сега и затова съм сигурна.
Пуснаха ми 2 SMS-а от банката - един за порцион и един за бонуса.
Значи нас нещо са ни орязали, превели са само 300 лв и без наряди. А фишове не получаваме. Всеки друг ли получава фиш?

# 657
И  при нас са преведени вече -  350лв., но моят мъж има 400лв. /5човека трябвало да  се наградят с по 50лв.  или нещо такова ми каза/.

# 658
И в Благоевград са 350 лв. ама за фиш не съм питала дали има.Сега другия месец трябва да се преведат и остатъците от лимитните книжки.

# 659
  • Пловдив
И на мен ми превеждат само порциона + бонуса този месец - та със сигурност е 350лв Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт