Съпруги на военнослужещи 6

• 55 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде в Европа...

Хехе, много сме дето се оглеждаме за Рибарица или Олимп  Simple Smile
Само да ги изкарат офертите, и тогава ще се разберем кой с кого ще се засече на Купона!  Simple Smile

Aa, az si чакам морските оферти  Wink...ако пък има и някакви за Турция...., а дано, ама надали!

# 586
Запазихме си апартамент за х-л Олимп на Боровец за края на януари. Някои може ли да сподели впечатления от последния зимен сезон - храна, басейн, спа и всичко останало. Всъщност какво ползваме безплатно /т.е какво е включено в цената/.
И съответно знаете ли какви са цените на нощувките за външни посетители?

# 587
Запазихме си апартамент за х-л Олимп на Боровец за края на януари. Някои може ли да сподели впечатления от последния зимен сезон - храна, басейн, спа и всичко останало. Всъщност какво ползваме безплатно /т.е какво е включено в цената/.
И съответно знаете ли какви са цените на нощувките за външни посетители?

Аз лично съм много доволна от престоя ми в хотел " Олимп". Три години поред сме били там. Но зависи какво търсиш. Ние ходехме да караме ски и цял ден ни нямаше в хотела. За спа процедурите не мога да кажа нищо, не съм ги ползвала. Басейна е голям, водата лично на мен ми е студена и само веднъж съм се накиснала в него. Но пък на другите хора не им беше студено и си се къпеха и децата също. Така, че ще пробваш и ще решиш. Басейнът влиза в цената и не се заплаща допълнително,както и фитнес уредите. Но след цял ден на пистите хич не ми беше до фитнес и не съм го уважила,само съм го видяла какво представлява. Храната на мен и семейството ми ни допадаше. Харесваше ни,че дават сухи пакети за обяд, че си хапвахме на пистите. Но пак казвам зависи за какво сте отишли. Важното за мен беше, че стаята ни беше топла и нямаше проблеми относно топлата вода.
Жалко, че тази година ще пропусна зимната почивка.

# 588
  • Пловдив
Девойки, да сте видяли фишовете със заплатите за този месец ... има изненада в тях, ама хубава.

# 589
  • Пловдив
ама наистина ли има или е като миналогодишната Mr. Green

# 590
В петък го коментирахме, но махнах поста за да не завиждат тези, където все военните са им трън в очите. Е, честно не вярвах, че  с тази заплата ще  е плащането , но и аз днес видях фиша.

# 591
Предната година имаше награда, а по предната-2011 имаше заповед ,ведомости и накрая хеликоптери.
Така, че нека да изчакаме плащането във вторник...

# 592
  • Пловдив
ле ле, чак във торник ли? нашите са надяваха да видят пари по сметките си утре ...

# 593
  • Пловдив
ммм да, грешката е моя Simple Smile
Айде дано Praynig

# 594
 Е, верно ли Shocked Моя мъж е компенсация тази седмица и няма фиш...Наистина ли ги има? Някоя добра душа на ЛС ще ме светне ли колко са Hug

# 595
ако може и на мен някой на ЛС да ми каже подробно за какво иде реч.Ние чакаме бебок и всеки лев ни е добре дошъл

# 596
За бонусите - дано да не е пързалка тоя път Peace

Иначе сигурно вече сте разбрали, но премахват възрастта като условие за пенсиониране - остават само 27-те години стаж в армията. Министърът си удържа на думата да премахне тази "гениална поправка" на гербаджиите Wink

# 597
  • Пловдив
Че това за годинито откога е? До вчера социалният министър не даваше да се връща старото положение, даже иска и за полицаите да се въведе възраст.

Иначе за чакащите бебоци - има подарък за памперси със заплатите този месец  Party

# 598
Промяната е гласувана в НС днес - знам за амбициите на Хасан Адемов, но в крайна сметка мнозинството е решило друго Peace

# 599
Момичета аз като бременна пак нещо не съм в час. Rolling Eyes само лимита или и бонусите ще са изплатени с тази заплата.ММ е отпуска за малак ремонт и до вторник ще сме в невидение

Общи условия

Активация на акаунт