Айде вземете се изяснете поне дали само жените се скатават

Мира, аз съм работила и в частна фирма, на норма - да, определено физическата работа там е повече... Не ми понесе - напуснах

В армията съм 10 години и признавам си, идеята за напускане ми се е въртяла из главата, но не съм я осъществила, защото както имам задължения, които трябва да изпълнявам, така имам и права, които се спазват

Бяхме сравнително голямо поделение - над 200 човека - имаше и много "банкоматаджий" (държа да отбележа - и от двата пола) - е, не се забелязваше толкова

След няколкото подбора, в момента са не повече от 50 (говоря вече в трето лице, понеже след пшоследните "реорганизации" аз се водя на подчинение към другия район) - е 3 скатавки има (и тримата от мъжки пол) - ами набива се доста на очи...
Да, службата беше "песен" преди години - знаехме си нарядите - през 3 дни на 4тия, през останалото време никой не те закача... Беше... То и армията беше 50 000...
AIR много добре го е казала - като е лесно, що не станете военни? - ще си клатите краката по цял ден, ще си правите кефа, по един или друг начин, пък държавата ще Ви плаща за таз работа
...Ама тогава да не вземете да ревете, че пари за хартия събирали, пари за моливи, пари за маркучи, акумулатори... Че на РД на детето си, сте се паднали наряд и няма кой да Ви смени... Че в 9 вечерта Ви са се обадили, да застъпите дежурни на сутринта, защото колежка се е разболяла (нище, че Вие сте на 350км при това в отпуск...
...а и последно... едно е да чуваш от далечни познати, друго е да си обкръжена от военни, трето и четвърто е да си в системата