Поморие- лято 2013

• 64 828
  • 650
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Да, в него. Едноспален апартамент 120 лв, двуспален 140лв. Не е много евтино, но мъжът ми държи на двуспален апартамент. Иначе си има кухня, пералня, разни такива неща, но аз не готвя на почивка.

# 121
Ще има ли почиващи в Далас тази година и кога заминават?  Wink

# 122
  • Пловдив
Ние сме от 8-ми до 18-ти август в двойно бунгало.

# 123
Ние сме от 8-ми до 18-ти август в двойно бунгало.

Вие сте след нас  Wink

# 124

Да и ние. На  29.06. заминаваме. Вече чакам с нетърпение въпреки, че малко ме е страх да не е студена водата, ама каквато е такава. Щом пристигнем ще пиша.  Grinning

# 125
ааа водата е добре, едва ли ще ви е студена ...приятна почивка на всички
а и гледам че далас са бунгалата на черния пясък - там бос на пясъка не можеш да стъпиш ...

# 126
Ето и една изгодна оферта до 16 юли http://grabo.bg/na-more-v-pomorie-0vtqn

# 127
ааа водата е добре, едва ли ще ви е студена ...приятна почивка на всички
а и гледам че далас са бунгалата на черния пясък - там бос на пясъка не можеш да стъпиш ...

Благодаря! Много се радвам, че водата вече е добре  Grinning     

# 128

Да и ние. На  29.06. заминаваме. Вече чакам с нетърпение въпреки, че малко ме е страх да не е студена водата, ама каквато е такава. Щом пристигнем ще пиша.  Grinning

Да не ни забравиш да пишеш Wink

# 129
  • софия
здравейте. Нова съм във форума и ни предстои почивка в Поморие. Ще пътувам сама с 4 тинейджърки  на 13-15 години. #Crazy Резервирах апартамент в къща за гости "Синьо лято". Ако има някой който е летувал там да сподели мнението си. благодаря ви предварително  bouquet

# 130
Здравейте и от мен. Насочили сме се към Поморие тази година и моля за отзиви за някой апартамент, близо и до плажа и до центъра. Да е до 70-80лв., за юли месец. Звънях в Апартаменти Юлия, но всичко е заето.
Благодаря предварително.

# 131
Здравейте!
И аз се присъединявам към почиващите в Поморие това лято.Доста ми е вълнуващо ,тъй като ще ми е за първи път там ,но и малко притеснено ,защото не знам какво да очаквам  Confused
Резервирахме за 01.08 апартамент ,който се намира на ул Добрич 6-много моля някой от живеещите там да каже -близо ли е до плажа ,има ли заведения за хранене наблизо,т.като тръгваме с две малки деца и все пак да знам.Другото което е пише ,че апартамента е близо до централния плаж-той ли е с черния пясък и има ли покрай плажа заведения,както е на източния плаж . Rolling Eyes

# 132
dilein вие сте между пясъчната и каменистата част на плажа в Поморие. Точно пред вашата квартира по едни стълби надолу има една много малка ивичка плаж/няма спасител/, иначе централния не ви е далеч. Източният е продължението на централния/това е един плаж - ивицата е много дълга и са я разделили с различни имена/
 там има заведения - аз си празнувах рождения ден на едно заведение там - Фантазия и ми хареса и кухнята и това че си бяхме направо на плажа - страхотна гледка. Задължително си вземете репелент за комари и за вас и за децата. 
Черния плаж ви е много далече, не ви трябва да ходите чак там, много близо до вашата квартира си има хубав плаж. Спокойно можете да си ходите на източния плаж - просто си вижте добре картата че аз все още мога да се изгубя там по малките улички /ама аз съм изключение така или иначе -никва ориентация/.
Та като цяло само апартаментите на улица крайбрежна /която е много дълга/ са точно на плажа - можете да проверите дали ще ви хареса малкия плаж точно пред вашата квартира или ще ходите на източния. Това са ви двата вариянта според мен, за черния пясък ще трябва с кола да се ходи, аз по нагоре някъде съм писала къде се намира плажа с черния пясък ако все пак решите че искате да се мацате с кал. 

извинявам се че не отговарям на тези които питат за апартаменти- чета ви редовно но не мога да препоръчвам защото не съм посещавала.

вчера имахме запис - с малкия бяхме плажа и той реши да се изака  /той още не казва/ #Crazy
ужааас и неска ще е с бански въпреки че аз съм против, ама ми стана много неудобно, играят толкова много деца на плажа и да плуват на моя синковец акотата между тях ....... бях като луда гонеща ако, е улових си рибата някрая с триста зора  Shocked

# 133
silvena83  супер си  Hug много ти благодаря!!!Между другото аз предпочитам източния плаж -веднъж само минахме с колата и хапнахме там ,така че много ми хареса.Затова се радвам че не е с черен пясък ,а за малкия плаж ,който казваш има ли откъде да се стигне освен по тези стълби ,защото и количка ще бутаме  Confused,въпреки че ако са малко ще ги преодолеем ...

# 134
ами май не бяха много стълбите /точно до паметника на Яворов са/ и до бабите които плетат покривки  / Laughingа бабите не можеш да ги пропуснеш просто/ .... мисля че може да минете и от страната на кея - тръгвате към кея и точно преди кея в ляво, просто не съм много сигурна как беше, но няма да ви отнеме много време да проверите.

Общи условия

Активация на акаунт