Поморие- лято 2013

• 64 843
  • 650
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
освен че ще бъдем от почиващите в Поморие, искам да ви попитам дали някой може да ми даде някакви координати на Манастир Свети Георги Победоносец. Искаме да си кръстим детенце там, но за  съжаление не ми отговарят нито на запитването онлайн, нито на телефона обявен в сайта. Ако някой може да ми помогне с някаква информация ще бъда безкрайно благодарна.
Извинявам се предварително ако сте писали по напред в темата, но нямам  време в момента да прочета назад.

# 136
Здравейте, на всички решили да почиват тази година на Поморие. Нашето сем-во за първа година ще почива там в този хотел http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … a-beach-2270.html. Ще ми бъде полезно ако някой даде информация за заведение в което предлагат хубава храна предимно супи и готвени ястия, защото ще сме се бебе и искам наистина надеждна храна.

# 137
Здравейте,
освен че ще бъдем от почиващите в Поморие, искам да ви попитам дали някой може да ми даде някакви координати на Манастир Свети Георги Победоносец. Искаме да си кръстим детенце там, но за  съжаление не ми отговарят нито на запитването онлайн, нито на телефона обявен в сайта. Ако някой може да ми помогне с някаква информация ще бъда безкрайно благодарна.
Извинявам се предварително ако сте писали по напред в темата, но нямам  време в момента да прочета назад.
добро утро
мъжа ми има рекламна агенция и скоро правихме визитки за попа/малко странно  Rolling Eyes /, забравих му името ... но днес, най късно утре обещавам да отида до офиса да видя на визитките какъв е телефона и ще ти го драсна ...
уговорката с попа беше като му направим визитките да му се обадим да дойде да си ги вземе - звъним, звъним няма никой а беше обед и мъжа ми вика еми той вече е пиян  Laughing - та исках да кажа че трябва яко да се звъни - не знам дали е пиян, но в момента там винаги има страшно много хора, руснаци българи ....
другото място където можете да си кръстите детенце е това - църквата е много хубава, правят кръщенета, на центъра е /само показвам като втори вариант/

http://www.trivago.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B5 … %86%D0%B0-1303262

# 138
silvena83, много ти благодаря!
Това е наистина много добра алтернатива, ще го имам впредвид  Hug

# 139
Здравейте, на всички решили да почиват тази година на Поморие. Нашето сем-во за първа година ще почива там в този хотел http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … a-beach-2270.html. Ще ми бъде полезно ако някой даде информация за заведение в което предлагат хубава храна предимно супи и готвени ястия, защото ще сме се бебе и искам наистина надеждна храна.
Мястото е чудесно, наблизо е общината,а зад нея е Мега ( магазин, за който в тази тема вече с споменато). От там можеш да си вземаш за в къщи, има и ресторант. Сградата, в която ще бъдете е в долната част на Крайбрежна. До гората е пълно с ресторанти. Ние лично сме най- доволни от един в горната част, но все забравям Амфора или Афродита беше  newsm78 Има още един със супер обслужване и храна, но не помня, дали беше фантазия или до фантазията. Там са няколко един след друг, като само пред добрия ресторант е едно усмихнато момче. Пред другите 2 са симпатични момичета, но храната и обслужването бяха  newsm11 Ако Силвена мине и щракне една снимка там ще го видим кой точно беше   bouquet

# 140
Здравейте! След голямо търсене вече имам резервация за тук http://namore.ovo.bg/
Дано останем доволни. Почти се бях отказала. Попадах на доста некоректни оферти и  неприятни личности, но благодарение  на поморийките (специални поздрави), на всички пишещи в темата и Google view, вече се ориентирам в Поморие като в родния си град Simple Smile
За търсещите препоръчвам два сайта - http://bulrest.com/   и http://my.pomorie.com/. Има много обяви и със сигурност ще откриете нещо, което да ви допадне.
Ще продължа да ви чета, споделяйте!

# 141
silvena83  имам една молба към теб-преди малко рових в Google view и на адреса на който сме запазили излиза супер стар блок  Confused Ако си имаш на представа какво е положението на ул Добрич 8 моля да пишеш.Според картата това е последния блок до морето!Някак ми е странно,че ще почиваме в  жилищен блок  Sad-на обявата изглеждаше като нова кооперация,но нищо да си изкараме добре е по важно  Peace

# 142
dilein ще отида до там да видя, не знам кога ще е , но при първа възможност, че ми се пада малко далеч. Там има и нови и стари кооперации .... само ми напиши точно кои номер е, че на едното място пишеш 6, а после 8.

# 143
искам нещо друго да драсна тука /някои може и да се запита тая пък кви ги дрънка, обаче аз реших да кажа/.
Моя приятелка беше в болницата с малкия - болен с висока температура и втрисане. Там съответно била с рускиня с малко дете в стаята. Рускинята казала на лекаря че детето и по принцип е здраво и не боледува, а лекаря казал - да но в Русия, тук вирусите са други и съответно обратното. Тука е фул с руснаци, идват и си мъкнат и вирусите с тях, а нашите деца нямат имунитет към тях. Това мнение го чух и от друг лекар. Масово болницата е била пълна с деца с висока температура и втрисане. Доста деца са болни от типа летен вирус, но вдигат много висока температура. Та от цялата работа исках да кажа да си пазите децата - миене на ръце, мокри кърпи ... и ако видите че детето вдига температура не го подценявайте. В Поморие има денонощна аптека /в квартала/ има и болница, но тука доста майки направо си водят децата в Бургас в тази болница http://www.lifehospitalbg.com/ На много лесно място е, всичко минава през здравна каса за болния /без престоя на придружител/.
Надявам се и ви пожелавам това дето го писах на никой да не му потрябва  Hug

приятен ден и приятен плаж  newsm57

# 144
# 145
mystic woman аз 2007г. съм била в х-л Ели. беше спокойно и чисто, ако резервираш двойна стая и сте с дете не трябва да е на последния етаж. Там са с скосен таван, малка квадратура и вътре са 2 единични легла разположени под ъгъл. Бяхме август месец, но едната вечер като се прибрахме в 22:30 се наложи да чукаме на вратата, администратора се беше заключил. Сравнително близо до централния плаж, но там трудно намирахме места. До другия плаж се ходи с кола.

# 146
искам нещо друго да драсна тука /някои може и да се запита тая пък кви ги дрънка, обаче аз реших да кажа/.
Моя приятелка беше в болницата с малкия - болен с висока температура и втрисане. Там съответно била с рускиня с малко дете в стаята. Рускинята казала на лекаря че детето и по принцип е здраво и не боледува, а лекаря казал - да но в Русия, тук вирусите са други и съответно обратното. Тука е фул с руснаци, идват и си мъкнат и вирусите с тях, а нашите деца нямат имунитет към тях. Това мнение го чух и от друг лекар. Масово болницата е била пълна с деца с висока температура и втрисане. Доста деца са болни от типа летен вирус, но вдигат много висока температура. Та от цялата работа исках да кажа да си пазите децата - миене на ръце, мокри кърпи ... и ако видите че детето вдига температура не го подценявайте. В Поморие има денонощна аптека /в квартала/ има и болница, но тука доста майки направо си водят децата в Бургас в тази болница http://www.lifehospitalbg.com/ На много лесно място е, всичко минава през здравна каса за болния /без престоя на придружител/.
Надявам се и ви пожелавам това дето го писах на никой да не му потрябва  Hug

приятен ден и приятен плаж  newsm57

Силвена, благодаря за инфото. Ние вече две поредни лета сме в Поморие и за съжаление и двете се разболяваме.
В тази връзка да попитам знаете ли дали телефоните на Д-р Апостолова е променен, както и адреса на кабинета и. Ние при нея сме ходили. Аз знам за тел:0889579693 и адрес на ул. Крайбрежна 27.
Записала съм си и тел на Д-р Христова също педиатър 0888211625, която преглеждала в поликлиниката.
Моля ако някой знае актуални ли са тези данни или има промяна да си ги запиша за всеки случай

# 147
Някой ходил ли е в Интерхотел Поморие? Спряхме се на него, но май само агенции го обслужват. В сайта им няка телефон на хотела, само намирам разни оферти на тур. агенции.
Моля, споделете и какво сте чули за него, ако не сте ходили. Всяка информация ще ми е от полза.  Grinning

Най-отдолу има телефон, имейл и адрес . Това копирах от там.
  Interhotel Pomorie, Bul.Yavorov 3, 8200 Pomorie, Bulgaria, Tel: +359 596 /22440; 22450; 22103 :: Fax: +359 596 22280 :: Email: office@interhotelpomorie.com

Хотела е супер, чувал съм много добри отзиви, няма да сгрешиш с него, ето ги и цените. А защото не искаш с агенция, след като цените им са значително по-ниски от тези на рецепция?

# 148
  • Пловдив
Някой ходил ли е в Интерхотел Поморие? Спряхме се на него, но май само агенции го обслужват. В сайта им няка телефон на хотела, само намирам разни оферти на тур. агенции.
Моля, споделете и какво сте чули за него, ако не сте ходили. Всяка информация ще ми е от полза.  Grinning

Най-отдолу има телефон, имейл и адрес . Това копирах от там.
  Interhotel Pomorie, Bul.Yavorov 3, 8200 Pomorie, Bulgaria, Tel: +359 596 /22440; 22450; 22103 :: Fax: +359 596 22280 :: Email: office@interhotelpomorie.com

Хотела е супер, чувал съм много добри отзиви, няма да сгрешиш с него, ето ги и цените. А защото не искаш с агенция, след като цените им са значително по-ниски от тези на рецепция?

Това на човек или помещение/т.е за двама/ newsm78

# 149
  • Пловдив
simo86, благодаря за инфото. Не бях попадала на този сайт.
Не знам колко и дали са по-ниски цените, защото не знам хотелът какви цени има. Попадах само на оферти на агенции.
Вече резервирахме там с агенция и се надявам наистина да не сме сбъркали.

Общи условия

Активация на акаунт