Поморие- лято 2013

• 64 852
  • 650
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Simple Smile

Стана ми интересна темата (като поморийка Simple Smile)

искам да кажа за басейна на хотел "Поморие", че е с морска вода, но не е студена, 25-26 градуса е, като има и плитка част за децата. От басейна се излиза на нещо като тераса към морето, на която има шезлонги с чадъри и външен басейн, мисля че даже имаше и нещо като джакузи. (по спомени)

А колкото до пътуването до Бургас, има спирка пред общината (по-точно пред градинката до общината) с разписание.

Дано е била от полза информацията ми.

# 166
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Събирам информация за Интерхотел Поморие. Интересуват ме вашите впечатления от хотела и храната. На страницата на хотела пише, че в хотела има вътрешен басейн с топла минерална вода. Моля ако някои е ходил да каже водата наистина ли е топла и става ли за плуване.
Хубаво Лято!

На мен по снимките ми изглежда като от соц-времето...

# 167
старата част на интерхотела стартира през 77 а относно водата  в  басейна както и казаха момичетата а морска  Simple Smile

# 168
Здравейте момичета!

Събирам информация за Интерхотел Поморие. Интересуват ме вашите впечатления от хотела и храната. На страницата на хотела пише, че в хотела има вътрешен басейн с топла минерална вода. Моля ако някои е ходил да каже водата наистина ли е топла и става ли за плуване.
Хубаво Лято!

На мен по снимките ми изглежда като от соц-времето...

Хотелът има стара и нова част, не съм гледала снимки на сайта, но старата част е от "соц-а", да, въпреки че е обновена, и главно в нея отсядат възратсни германци и англичани, новата част на хотела (която има топла връзка със старата) е нова, не помня точно то коя година стартира, но е след 2000г.

# 169
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Хубаво Лято!

Здравей. Ние за първи път ще посетим хотела другия месец. Ако 20юли не ти е късно, ще споделя впечатления. Тогава се връщаме.

Като работила по хотели смятам, че в голям хотел вероятността нещо да не е наред е мнооооого малка. Но...винаги си има изключения Simple Smile

# 170
Здравейте,
някой знае ли моб. тел на Д-р Апостолова, чийто кабинет  е на ул. Крайбрежна 27

# 171
Когато ходих 2010 год. имаше Пени маркет,обче сега не откривам адрес в нета,да не би да е затворен?  Rolling Eyes

# 172
deni_4ka88  не е затворен магазина, работи си и е на същото място м/у новия и стария град до бензиностанция Lukoil. Даже лятото работят с удължено работно време

# 173
Здравейте,
някой знае ли моб. тел на Д-р Апостолова, чийто кабинет  е на ул. Крайбрежна 27

Radi_Twin, имам два мобилни, дано са актуални:

0889579693 и 0895681241, последно 2011 сме звъняли.

Има кабинет и в общинската болница.

Поздрави,
Дани

# 174
Момичета след два дни звънене на две места намерих свободни апартаменти,но все още не смея да отложа резервацията в панелката  Confused Единия апартамент е на бул българия 1,над ул крайбрежна  -някъде след хотел Регата се пада -ако ви говори нещо като местоположение споделете.В гугъл мапс ми излизат едни нови кооперации,но и сякаш доста строежи покрай тях , а самия булевард не излиза и не мога много да се ориентирам .Ще ви бъда благодарна  Hug

# 175
Момичета след два дни звънене на две места намерих свободни апартаменти,но все още не смея да отложа резервацията в панелката  Confused Единия апартамент е на бул българия 1,над ул крайбрежна  -някъде след хотел Регата се пада -ако ви говори нещо като местоположение споделете.В гугъл мапс ми излизат едни нови кооперации,но и сякаш доста строежи покрай тях , а самия булевард не излиза и не мога много да се ориентирам .Ще ви бъда благодарна  Hug

Привет, това е една улица, незнам защо се води булевард, и се намира на място с много нови кооперации, както и срещу общинската болница и калните бани, от тази част на града има много на близо плаж с жълт пясък, както и ако се походи малко по улицата с болницата-"Проф.Стоянов", близо е и  централния плаж с черния пясък (който пък е точно срещу Балнеохотел Поморие)

# 176
  • България
за първа година се спряхме на Поморие и ме заболяха очите да чета оферти,много хотели и квартири има
спрях се на тези за сега http://www.hotel-kanarievi.namore.info/
 и тук http://bulrest.com/1366/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0% … 1%80%D0%B8%D0%B5/
дайте мнения за тях,станцията ми хареса че приемат животни,а ние си имаме пинчер и детето мн ще се радва ако го вземем
и друго да питам-в началото на септември има ли много хора,мислим тогава да дойдем

# 177
  • България
сега и тук ми хареса http://www.booking.com/hotel/bg/white-house.bg.html?aid=323176;l … ailability_target
ако сте били на тези места,споделяйте къде е най-добре
има ли плаж на близо
за този хотел не разбрах в коя част е новата или старата

# 178
сега и тук ми хареса http://www.booking.com/hotel/bg/white-house.bg.html?aid=323176;l … ailability_target
ако сте били на тези места,споделяйте къде е най-добре
има ли плаж на близо
за този хотел не разбрах в коя част е новата или старата
Привет, специално за "Бял дом", в старата част е, в горната северна част на полуострова, има изглед към морето, но там са разположени рибарските лодки и не е за плаж на една крачка, от хотела до северния плаж е около 5, макс 10 мин (зависи от крачката) до плажа.

# 179
за първа година се спряхме на Поморие и ме заболяха очите да чета оферти,много хотели и квартири има
спрях се на тези за сега http://www.hotel-kanarievi.namore.info/
 и тук http://bulrest.com/1366/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0% … 1%80%D0%B8%D0%B5/
дайте мнения за тях,станцията ми хареса че приемат животни,а ние си имаме пинчер и детето мн ще се радва ако го вземем
и друго да питам-в началото на септември има ли много хора,мислим тогава да дойдем

Канариеви, е хубаво място, в тиха уличка е, пак близо до северния плаж, на около 5 мин също, в близо има градинка с катерушки, супермаркет и магазин за плодове и зеленчуци, ако това има значение, близо е и до историческия музей на града, а до главната е също 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт