Поморие- лято 2013

• 64 867
  • 650
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
някой знае ли моб. тел на Д-р Апостолова, чийто кабинет  е на ул. Крайбрежна 27

Radi_Twin, имам два мобилни, дано са актуални:

0889579693 и 0895681241, последно 2011 сме звъняли.

Има кабинет и в общинската болница.

Поздрави,
Дани

Много благодаря Дани! Ние и миналата година звъняхме, но дали сега са все още актуални? Дано да са , а и най-вече дано не ни се налага да ги ползваме.

# 181
Здравейте,
някой знае ли моб. тел на Д-р Апостолова, чийто кабинет  е на ул. Крайбрежна 27

Radi_Twin, имам два мобилни, дано са актуални:

0889579693 и 0895681241, последно 2011 сме звъняли.

Има кабинет и в общинската болница.

Поздрави,
Дани

Много благодаря Дани! Ние и миналата година звъняхме, но дали сега са все още актуални? Дано да са , а и най-вече дано не ни се налага да ги ползваме.

а за нищо! Simple Smile
Дано не се налага наистина!
Иначе сме доволни от д-р Апостолова Simple Smile, помагала ни е много пъти, когато сме имали нужда

# 182
0895681241 - Апостолова - този е актуален със сигурност.

# 183
  • България
какво ще кажете за тези бунгала http://comunicatorbg.com/dalas2011.html
дали може с куче там
какво има наблизо до тях
и друго вечер къде може да се ходи на разходка

# 184
какво ще кажете за тези бунгала http://comunicatorbg.com/dalas2011.html
дали може с куче там
какво има наблизо до тях
и друго вечер къде може да се ходи на разходка

За домашните любимици най добре се обади и питай директно. Някъде май бях чела че може, но не съм сигурна. Ние ще сме там от 29.07. , пък преди няколко дни май замина една съфорумка и я чакам да каже отзиви Simple Smile Като цяло всичко което аз прочетох бяха положителни отзиви, освен това че е далеч от центъра, ама аз не страдам особено  Grinning

# 185
  • русе
http://bghotelite.com/holiday-complex-zora-2000.4510_bg някакви отзиви за тези бунгала? newsm78

# 186
White_roses   пристигнахме в Поморие тази сутрин. Времето го улучихме и направихме страхотен плаж даже май по - късно пак ще ходим. Най- ми харесва това, че плажа е на една крачка от бунгалото и не представлява никакво усилие да ходиш до плажа колкото си решиш, заради което и дойдохме тук. За отдалечеността от центъра за мен лично е плюс не минус, защото и това исках да избегна. В общи линии всичко на първо време ми харесва, но все пак нека изкараме цялата почивка и тогава ще мога да си изкажа личните впечатления по - точно. Сега само се моля да е хубаво времето  Grinning

# 187
Извинявам се ако въпроса се повтаря , но моля ви ми дайте информация как стои въпроса с калните процедури.Има ли възможност да отседна някъде където е по евтино и да ходя на процедури че много скъпо ми се струва в хотел с балнеология ... Каква е цената на процедура и мога ли лесно да си зазиша такава ?

# 188
  • България
White_roses   пристигнахме в Поморие тази сутрин. Времето го улучихме и направихме страхотен плаж даже май по - късно пак ще ходим. Най- ми харесва това, че плажа е на една крачка от бунгалото и не представлява никакво усилие да ходиш до плажа колкото си решиш, заради което и дойдохме тук. За отдалечеността от центъра за мен лично е плюс не минус, защото и това исках да избегна. В общи линии всичко на първо време ми харесва, но все пак нека изкараме цялата почивка и тогава ще мога да си изкажа личните впечатления по - точно. Сега само се моля да е хубаво времето  Grinning

с нетърпение ще чакам отзивите ти
за стайте,за храната,за града...за всичко

# 189

rositoooo  стаите са точно както са на снимките в сайта на Далас. Храната-тук малко бях изненадана, защото мислех че заведението работи постоянно и когато си реша тогава мога да ям, но се оказа че храненето е на принципа на столова и храната се предлага в определен час от 12,30 до 13,30, а вечерята от 19 до 20 часа иначе е вкусна, на много прилични цени има и меню,но ако не ти харесва има и аламинути, питиетата обаче са през целия ден.

# 190

rositoooo  стаите са точно както са на снимките в сайта на Далас. Храната-тук малко бях изненадана, защото мислех че заведението работи постоянно и когато си реша тогава мога да ям, но се оказа че храненето е на принципа на столова и храната се предлага в определен час от 12,30 до 13,30, а вечерята от 19 до 20 часа иначе е вкусна, на много прилични цени има и меню,но ако не ти харесва има и аламинути, питиетата обаче са през целия ден.

Сподели когато имаш време цени на храната , примерно супичка, скара? Най разпространените неща на какви цени са за ориентир? Цаца има ли  Mr. Green

# 191

Сподели когато имаш време цени на храната , примерно супичка, скара? Най разпространените неща на какви цени са за ориентир? Цаца има ли  Mr. Green

Цаца има -2 лв. кебапче/кюфте - 0,80 лв. пилешка супа - 1,50 лв. пилешки хапки май бяха 3 лв. гарнитура /домати краставици/ - 0,70 лв. пилешки дробчета по селски- 3,50 лв. Утре ще разгледам по подробно цените и ще пиша.

# 192
  • София
biska, мен живо ме интересува много ли е лошо времето в момента?
Ние заминаваме съвсем скоро и направо като гледам какво е в София ми се отщява и море, и всичко.
Днес резервирах хубаво апартаментче в Стария град, нова кооперация, две стаи с кухненски бокс , оборудван с всичко необходимо, на разумната според мен цена от 60лв.

# 193
Здравейте,

влизам в темичката ви със запитване.
Мои приятели чехи (4 членно семейство) искат да почиват тази година в България, по възможност близо до Бургас (заради летището и транспорта). Искат да им препоръчам някой тих и уютен хотел и аз избрах дестинацията да е Поморие. Разгледах няколко от предложенията ви тук, но имам съмнения, че уведените цени ще са същите при резервация от чужденци.   ooooh! Имате ли опит в резервациите и кой хотел/мотел бихте ми препоръчали. Няма лимит за цената, нито инклузив, просто трябва да е приятно и уютно. Термин края на Август.

Благодаря предварително!

# 194
  • В.Търново
Поморие не са силни в хотелите с ол инклузив.Ако не държат на ол инклузив може например в Сънсет Ризорт,но е много скъпо там.

http://www.sunsetresort.bg/

Общи условия

Активация на акаунт