Поморие- лято 2013

• 64 881
  • 650
  •   1
Отговори
# 195
Валенцето  Разбирам те прекрасно, аз имах същото притеснение, но за щастие времето е хубаво. Още преди да тръгнем знаех, че днес цял ден ще вали, с няколко гръмотевични бурии но за щастие всичко отмина до обяд и пак ходихме на плаж и дори изгоряхме, а аз деня го бях отписала. По прогноза не го дават да вали.  Peace Аз съм от северозападна България и знам че там е адски студ но тук времето е хубаво.  Grinning

# 196
  • София
Много, много ти благодаря, не знаеш как ме успокои!

# 197
Валенцето  Разбирам те прекрасно, аз имах същото притеснение, но за щастие времето е хубаво. Още преди да тръгнем знаех, че днес цял ден ще вали, с няколко гръмотевични бурии но за щастие всичко отмина до обяд и пак ходихме на плаж и дори изгоряхме, а аз деня го бях отписала. По прогноза не го дават да вали.  Peace Аз съм от северозападна България и знам че там е адски студ но тук времето е хубаво.  Grinning

И аз съм от северозапада и направо не се връщай, че тука е гадна есен, дъжд, мъгли, не е спирало да вали днес, гадост голяма е.

# 198
  • София
Оф, това време ме отчайва направо. Сега за събота пак го дават дъжд с гръмотевици из цялото Черноморие. Rolling Eyes

# 199
Валенцето би ли дала линк за апартамента, че аз още се оглеждам, но пък и дати не знам  Rolling Eyes
Пожелавам ви хубаво време, то на морето докато завали и е пекнало после  Simple Smile

# 200
  • София
http://pochivka.bg/o-16790-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

60лв/вечер е цената

За времето- направо съм се отчаяла, честно. Това с  "вали, после пеква" да ти кажа не ме успокоява. Случвало ми се е два пъти така на морска почивка- завали, става супер студено , ужас. Направо съм се отчаяла, честно, така го чакат децата това море , да идем и то да завали...Сигурно така се получав, защото не обичам морето и ако зависеше от мен не бих стъпила, само заради децата ходим.

# 201
Благодаря ти  Hug. Времето ще е хубаво ще видиш  Whistling

# 202
  • София
Благодаря ти, Цветенце, дано си права, но във всички прогнози в събота го дават буря с гръмотевици...

# 203
Времето виж тук.  http://www.accuweather.com/bg/bg/pomorie/253/july-weather/253    - искам да отбележа, че и за вчера го гледах седмица преди да тръгнем с гръмотевични бури и дъжд, а както казах всичко свърши до обяд и после погледнах в сайта -вече го бяха сменили. Не вярвай и не се настройвай,че ще ви е лошо времето и ще вали. Хората тук казват че не е валяло месец и половина.       

# 204
  • Пловдив
А плажа един ли е в Поморие?

# 205
  • Троян
Biskai,а как е самия плаж?Говори се,че много се е стеснила плажната ивица и има строителство наоколо.Плитичко ли е дъното,почиства ли се пясъка?
Ние ще почиваме чак от 8-ми август,но вече събирам отзиви Wink
А,и как стои въпросът със закуската-столовата работи ли?Има ли откъде да се вземе нещо за хапване за децата?

# 206
  • Пловдив
Сигурно така се получав, защото не обичам морето и ако зависеше от мен не бих стъпила, само заради децата ходим.

Аз съм по абсолютно същия начин. Май ще трябва да заобичам морето за 10 дена, докато дойде нашият ден за заминаване  Mr. Green Дано да помогна на времето

А за времето, аз гледах месечна прогноза на Синоптик.бг. На този сайт най-много вярвам, тоест най-често съм улучвала съвпадения. Та, там казват, че жегите почват. Щяло да има отделни облачни и валежни дни, но като цяло ще си е жега  Laughing

# 207
Biskai,а как е самия плаж?Говори се,че много се е стеснила плажната ивица и има строителство наоколо.Плитичко ли е дъното,почиства ли се пясъка?
Ние ще почиваме чак от 8-ми август,но вече събирам отзиви Wink
А,и как стои въпросът със закуската-столовата работи ли?Има ли откъде да се вземе нещо за хапване за децата?

Плажа не е от най - плитките но не е и дълбок. Зависи колко са малки децата. Моето малкото е на 4 г. и баш не смее да влиза много във водата, повече на брега играе иначе на мен като вляза ми е горе долу до коленете. Пясъка е черен, но мен това не ме притеснява, почиства се и го подравняват. На мен лично ми харесва.
Строителство има в началото на района, което в момента е замразено и не пречи.
За храната - има столова,а готвеното е с предварително записване от предния ден има и друго от типа скара и аламинути. Гледам че провят и повече порции та понякога и без да си се записал можеш да си вземеш и  от менюто за обяд и вечеря. На бара има разни пуканки, бисквити, сладолед и други. 

# 208
  • Русе
Някои може ли да ми препоръча хотелче или нещо подобно в края на ул. Морска или по Княз Борис зад хотел Хелиос (пресечка с ул. Мусала)?
На наши приятели ни им се иска да дойдат с нас, но в Хелиос им се струва скъпо. Не знам обаче как да търся точно там. Някой от местните може би Simple Smile, голяма помощ сте.   bouquet

# 209
  • България

biskai многоо много ти благодаря за информацията
кажи ми как са бунгалата
каква е разликата между тях
има ли да гледат от верандата към морето..хах май мн питам
имам и още въпроси
къде ходите вечер има ли за разглеждане

Общи условия

Активация на акаунт