Поморие- лято 2013

• 64 883
  • 650
  •   1
Отговори
# 210
rositoooo   Бунгалата са като на снимките в сайта само, че сега са лилави. Единичните са с по - голяма баня, но и в двойните е достатъчна. От терасата не се вижда морето,защото входа на бунгалото и терасата е към двора, но от прозореца на тези дето са към плажа се вижда, другите които са в двора така да кажа - разпръснати не се вижда, но всички са много близо до плажа, буквално на пет крачки. Децата се разхождат по плажа. Днес не ни беше хубаво времето валя, духаше и ходихме до центъра, но с колата. Аз не се разхождам никъде, не искам да ходя където и да било, ходим  да купим нещо необходимо и тук     

# 211
Да се включа и аз с въпросче  Simple Smile
Единичните бунгала с колко легла са и каква е цената за тях ?
Благодаря предварително!

# 212
  • България
biskai много благодаря
с теб в коя тема сме се среща ли..за някоя диета май
аз направих запитване отговориха ми,но още сега не можем да запазим и платим,не сме сигурни в отпуската като дати и време
четох че може с куче,дали е така
ако може  попитай някой и ако кажат да то къде ще стой
домашно е и малко
приятна почивка

# 213
  • София
Още 11 дни. Броя ги като войниците вече Rolling Eyes

# 214
Доника, до 11 се брои по- бързо от колкото до 21   Wink

# 215
Препоръчайте ми къща за гости /стая със самостоятелен санитарен възел/ близо до плажа, в старата част на града. Предпочитам някой, който е почивал и е останал доволен. Всъщност колко плажа има в Поморие - един в стария и един в новия град ли? Миналата година не успяхме да намерим подходящо място и ходихме на Равда. Ще се радвам на конкретно споделени места, благодаря Ви  Simple Smile Hug

# 216
Имам въпрос-в поморие има ли някое хотелче с малък аквапарк.В нета нета намирам на сл.бряг в Кубан и Котва на прилични цени,защото за "истински" не ми се дават по 36 лв. на човек,та за това питам в Поморие има ли хотелски?

# 217
  • В.Търново
Категорично - не!

# 218
  • България
а къде може да водим детето вечер да се забавлява

# 219
а къде може да водим детето вечер да се забавлява
Привет, за забавление на деца може да отидете в началото на главната улица в стария град, има нещо като лунапарк, с детско влакче, батут, блъскащи се колички, стрелбище, патенца за ловене във вода, въздушен хокей, има от издигащите се малки въртележки, това ми идва на ум...иначе в попската градинка (тази с църквата Св. Богородоца), точно срещу лунапарка, има люлки, пързалка, колички и бъгита за каране.
Друго забавление може да е разходката с корабче, както и малка екскурзия с комета до Несебър или Созопол.

Някой питаше за кални бани и отсядане, може да се вземе направление от личния лекар, до колкото знам за процедурите, правила съм си без такова, и в зависимост от процедурата преди 2 години варираха от 10-15лв, така че за цените не ми е точна инф., в санаториума, когато сте с направление има стаи, и там може да се отсяда, иначе за близка квартира може в някоя от къщите в близост до разклона за калните бани.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 23:08 от albatros3

# 220
  • България
albatros3 благодаря ти за отговора
с милото замисляме в Поморие да подпишем брак
имам въпрос правят ли ритуали извън обредната зала
ще потърся и сайт ако имат

# 221
# 222
Роси,пързалката не е вече там.
Албатрос, какви са цените тази година на блъскащите колички? Всяка год.ги увеличаваха, миналата бяха 5лв. Колко са сега?

# 223
  • Русе
Някой може ли да ме ориентира за къща в стария град близо до плажа /който е при ул. Крайбрежна/, която разполага с двор и барбекю? За 4 големи човека.
Разгледах купища обяви,но повечето са за апартаменти, та ако може някой да помогне ще съм му благодарна. Видях и къщи с дворове и възможност за барбекю, но в новия град. За там обаче какво ще кажете - как е плажа, далеко ли е от къщите и т.н. Всяко мнение ми е от полза.  bouquet

Бунгала също ме устройват - за Далас прочетох отзивите, разбрах че до града трябва да се ходи с кола, примерно 1-2 км предполагам  newsm78 А за Зора някой нещо да каже? Видях, че и преди мен някой е питал, но не видях отговори...

# 224
Някой ходил ли е в Интерхотел Поморие? Спряхме се на него, но май само агенции го обслужват. В сайта им няка телефон на хотела, само намирам разни оферти на тур. агенции.
Моля, споделете и какво сте чули за него, ако не сте ходили. Всяка информация ще ми е от полза.  Grinning

Най-отдолу има телефон, имейл и адрес . Това копирах от там.
  Interhotel Pomorie, Bul.Yavorov 3, 8200 Pomorie, Bulgaria, Tel: +359 596 /22440; 22450; 22103 :: Fax: +359 596 22280 :: Email: office@interhotelpomorie.com

Хотела е супер, чувал съм много добри отзиви, няма да сгрешиш с него, ето ги и цените. А защото не искаш с агенция, след като цените им са значително по-ниски от тези на рецепция?

Това на човек или помещение/т.е за двама/ newsm78
Цените са за помещение, за трети човек се доплаща допълнително, има информация за всички цени на страницата с линка.

Общи условия

Активация на акаунт