Поморие- лято 2013

• 64 839
  • 650
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Пак да питам, ако може. Отзиви за този апарткомплекс Хелиос Бийч:
http://vakanciq.com/hotel-helios-pomorie-hotelid-374
http://niktravel.com/content/view/9827/494/

Разбрах, че плажът е там, няма изхранване и затова най-вече ме интересува дали има кръчми по плажа или много близко в района, магазини. И до Поморие май не е много далеч  newsm78.
И плажът в него район как е, плавен ли е, дълбоко лие, бурно или спокойно?
Знам, че са ми много въпросите, но не сме били в района и ми е крайно непознат.

# 31
  • София
Тази година изборът на хотел оставих на мъжа ми, а той харесал Интехотелът...да видим

# 32
Пак да питам, ако може. Отзиви за този апарткомплекс Хелиос Бийч:
http://vakanciq.com/hotel-helios-pomorie-hotelid-374
http://niktravel.com/content/view/9827/494/

Разбрах, че плажът е там, няма изхранване и затова най-вече ме интересува дали има кръчми по плажа или много близко в района, магазини. И до Поморие май не е много далеч  newsm78.
И плажът в него район как е, плавен ли е, дълбоко лие, бурно или спокойно?
Знам, че са ми много въпросите, но не сме били в района и ми е крайно непознат.

[/quote]

За новата част на Поморие т.е. кв.Свети Георги,  това е много добро място. Съвсем близо до плажа, близо до автобусната спирка и близо до магазини и заведания. На плажа не гъмжи от  кръчми, но комплекса е на хубаво място и има къде да се храните. В самия комплекс миналата година имаше хранителен магазин, но дали и тази година ще има не знам. Така или иначе в района има магазини. Плажа който ще ползвате е така наречения "южен плаж". - дълга и широка плажна ивица .Морето става постепенно дълбоко и е особено подходящо за малки деца, има чадъри, но и достатъчно свободна зона.....дано и тази година да е така.  Пред комплекса има малък неохраняем плаж, който винаги е  препълнен и не го препоръчвам, не защото  не е хубаво морето там, а защото не се почиства често.
До центъра разстоянието е около 3км.   

# 33
  • Русе
Мноооого ти благодаря. Разбрах за този плаж точно пред хотела, другия пък е отстрани на хотела пак точно до него и това, което казваш за него е много добре. Радвам се, че има кръчми, защото като ходя на почивка не готвя. Ако случайно решим да ядем в апартамента, където сме, купуваме готово. Това категорично Simple Smile.
До центъра предполагам не можем да стигнем пеша, по принцип 3км не са много, но зависи и как е пътя.
Много благодаря още веднъж.

# 34
Да се запиша, че ви чета с интерес. Ние ще сме в Далас в края на юли  Wink

# 35
  • В.Търново
Трудна работа да стигнете пеша до центъра,ще ви се отщят всякакви раазходки.Има автобуси,ако не ви се излиза с колата.По-рано имаше и влакчета,но ги спряха,за съжаление.

# 36
Трудна работа да стигнете пеша до центъра,ще ви се отщят всякакви раазходки.Има автобуси,ако не ви се излиза с колата.По-рано имаше и влакчета,но ги спряха,за съжаление.

Знам, четох   bouquet Ама не държа да сме всяка вечер на разходка до центъра. Ще видим де..... Пък може и да ходим пеша и без това и двамата с мъжа ми имаме нужда  Laughing А и друго се сетих, тия разстояния са нещо относително, колко време е до центъра с нормално ходене? До 20-тина минути за мен е нормално...на толкова живея и сега от центъра и си ходя без проблем?

# 37
  • Русе

Това за кого се отнася? Simple Smile
Миналата година бяхме пак така отдалечени на 3-4 км от Приморско (преди ММЦ-то) и с децата си ходихме на разходка. Те си издържаха, че имаше и едно баирче. Но пак казвам зависи от пътя и натовареността.
Дано да има пак влакчета, бихме се радвали.

# 38
  • В.Търново
Влакчетата ги няма,махнати са заради много тъпа причина,пречили на градския транспорт,нещо такова беше...

А на мен разстоянието ми се вижда много,заради децата.Поне моето малкото сега няма 4 год. и бързо се изморява,какво остава за самата разходка,че и после да се прибира пак пеша,ще ни се откъснат ръцете от носене.В центъра на Поморие е много приятно,имат страхотна сладкарница-Захаро с евтини и вкусни торти и сладолед.На връщане може с автобуса да се прибирате,мисля че към 22 часа все още имаше работеща линия.

Вижте какво намерих,май ще има пак влакчета:
http://globusnews.net/2013/71426

По-рано маршрута беше между новия и стария град.

# 39
  • Русе
Определено не ми е познат района, иначе добре звучи. Не, че ни остава много време за разходки, но поне 1 път ще отидем до града (стига да отидем там, че още не сме резервирали). Така или иначе всяка вечер трябва да им намираме занимание на децата като няма анимация. Пък то предвидено да има влакче, но дали тази година, ще видим евентуално Simple Smile.

# 40
  • В.Търново
Meggysan,да ти кажа,резервирай вече,защото Поморие е желана дестинация от много българи и руснаци предимно.Не се знае дали ще има места за вашите дати.Аз последно през 2011г. като бяхме там резервирах още на 8 март и жената каза,че повечето й стаи са заети вече.

# 41
Meggysan, щом често ходите няма да ви е проблем. От двете страни на пътя има достатъчно широки тротоари. Е, посчупени са, но не виждам да е проблем. Празни са, така че и натоваренността да не те притеснява.
Росина, за теб и мен и децата ни това е много, но на братовчедка на мъжът ми децата минаваха по километри всеки ден. Моите на 3-4 едва ги изкарах от количката,а нейните на 1-1,5 вече не сядаха вътре.
Ще следя да видя, кои са август там, може да спретнем среща на форумките   Crazy

# 42
  • В.Търново
Чиколина,всяко лято ли сте в Поморие?На мен май много ми стана пет пъти и за това променяме.Много харесваам Поморие,но ми се иска нещо различно.По-рано не исках да чуя за най-южните точки на Черноморието,но тази година сме на 2км .под Царево.Предполагам,че може да ми е скучно в Царево,но ще видим...Миналата година бяхме близо до Созопол и въобще не ми хареса града,ама въобще.Няма да повторим може би там.

# 43
  • Русе
Ние пък всяка година сменяме курорта, не си спомням скоро да сме повтаряли Simple Smile. Не, че успявам да разгледам всичко, даже никак откакто се родиха децата, но все пак предпочитам различните места и като цяло все на юг.
Ние с Росина си менкаме мнения из двете теми тук и за Царево, но това е супер, хубаво си е да имаш отзиви.
Днес утре разглеждам още тук-там и се обаждам да резервирам, че наистина си е зор с местата, но пък и никога не съм резервирала толкова напред Simple Smile, обикновено 2 седмици преди почивката, защото е трудно с отпуските.
А за децата какво да кажа, нямат друг шанс освен да ходят, никога не са носени на ръце, просто защото няма как да ги нося двамата едновременно. Даже и не знаят какво е това да вдигнат ръце да искат някой да ги носи Simple Smile.

# 44
От 2006 сме винаги там, защото взехме малък апп. Ние сме от тези, които предпочитат да ходят на едно исъщо място и да знаят какво ги очаква  Wink
След отпуска в хотел 2004 се отказах от хотели. 2006 първо бяхме на квартира в апп. Юлия и стигнах до извода, че лично аз предпочитам да е квартира ( разбира се без хазяи и със собствена баня, уточнявам за жената, която се оплаква от нейната квартира в тази тема). Като се видят снимките на съответния апп и местоположението, вероятността за лоши изненади е минимална.

Общи условия

Активация на акаунт