Поморие- лято 2013

• 64 811
  • 650
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Много много ти благодаря за изчерпателната информация. Ще си запиша най-надлежно местата, имената на заведеният, ще огледам подробно картата Simple Smile.
С кола мислим да не ходим, точно зад хотела е спирката и с автобуса до стария град, а ако пуснат наистина влакчето ще е още по-добре.

# 76
  • В.Търново
Някой ходил ли е в Сапунджиеви  в стария град,доволни ли сте?

# 77
silvena83 черния пясък пред бунгалата ли е? И изобщо можеш ли да ми кажеш две думи за бунгалата и района там? Колко всъщност е далеч от центъра? Още ли е толкова трудно паркирането в центъра,колкото се пишеше в миналата тема? Последно - някакво влакче се споменаваше, върви ли и там ли минава до бунгалата /конкретно Далас/?  bouquet

# 78
4ерния пясък е пред бунгалата да. Там плажовете са неохраняеми, Моя приятелка която беше със семейството си миналата година в бунгалата/без малки деца/ тази година пак търси там места, но се оказа че няма свободни/не знам точно кои бунгала е гледала/, в точно този район се строи в момента, предполагам че за лятото ще спрат. Сравнително далеч е от центъра, аз съм ходила преди с колело, има и хора които вървят пеша / предполагам че без малки  деца разстоянието до центъра може да се вземе за 20-25 минути/Улицата където са бунгалата представлява една дълга улица - от едната страна са плажа с бунгалата, а от другата страна са езерата с кал, разхождат се много нацапотени хора които се мажат с кал и после бам в морето - става въпрос за разстояние от 10 крачки от езерата до морето. Дано да ме разбирате че големи обяснения давам. Гледам в картата че тази улица няма име, но последната преди бунгалата се казва Професор Парашкев Стоянов, след тази улица е улицата със бунгалата, вижте я къде се намира в бгмапс. 
До общината направиха доста голям паркинг /предполагам че ще е платен,/ миналата година имаше синя зона - тази година няма да има, но ще има паяк които ще вдига неправилно паркиралите.
За влакче сега чувам, до сега не е имало, не съм чула и да пускат такова, ако чуя нещо такова ще ви кажа.

За Сапунджиеви нищо не мога да кажа освен че са на много хубаво място на 2 крачки от плажа, спокойно може да се върви пеша до центъра, не е далеч.

След дъъъъългите обяснения се надявам че успях да помогна поне малко  Wink
Моя мъж все ми казва че трябва по-малко да обяснявам  hahaha

# 79
  • Русе
След дъъъъългите обяснения се надявам че успях да помогна поне малко  Wink
Моя мъж все ми казва че трябва по-малко да обяснявам  hahaha

Ааа, не, не, добре са обясненията Simple Smile, особено за такива като нас, които никога не са идвали.

# 80
Тая година и ние ще сме в Поморие. Още не съм резервирала апартамент, но виждам, че има голям избор - много ново сторителство, все по Крайбрежна, на север, в старата част. Плажа ще ни е близо, центъра - пак относително близо. Била съм в поморие (отдавна), но в Гугъл се ориентирам. Прочетох и старата тема. Въпросът, който ме притеснява е с храната. Ние ще сме с две малки деца. Оставам с впечатление, че няма достатъчно заведения за хранене. Интересуваме има ли нещо тип бърза закуска, където готвят и топла храна, която да си вземеш за вкъщи?

# 81
Тая година и ние ще сме в Поморие. Още не съм резервирала апартамент, но виждам, че има голям избор - много ново сторителство, все по Крайбрежна, на север, в старата част. Плажа ще ни е близо, центъра - пак относително близо. Била съм в поморие (отдавна), но в Гугъл се ориентирам. Прочетох и старата тема. Въпросът, който ме притеснява е с храната. Ние ще сме с две малки деца. Оставам с впечатление, че няма достатъчно заведения за хранене. Интересуваме има ли нещо тип бърза закуска, където готвят и топла храна, която да си вземеш за вкъщи?
Точно до общината има един голям хранителен магазин и кухня за бързо хранене но му забравих името  newsm78

# 82
магазина се казва Мега/до общината/ и наистина има голямо разнообразие от готвено. Аз взимам от там за малкия когато не съм готвила.
но има и доста други заведения, няма да останете гладни споко.

# 83
Да точно така се казваше.На нас ни харесваше как готвят и е винаги прясно.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 16:22 от mimi0585

# 84
  • София
silvena83  можеш ли да ми кажеш нещо за този хотел http://pochivka.bg/o-19218-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B0%D0%BD%D0%B0 никога не съм била в Поморие и искахме малко да разнообразим, с две деца сме и ми е важно всичко да ми е близо, най-вече плажа. Вече направих резервация, но никъде не прочетох мнение за хотела.

# 85
silvena83  можеш ли да ми кажеш нещо за този хотел http://pochivka.bg/o-19218-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B0%D0%BD%D0%B0 никога не съм била в Поморие и искахме малко да разнообразим, с две деца сме и ми е важно всичко да ми е близо, най-вече плажа. Вече направих резервация, но никъде не прочетох мнение за хотела.

Хотел Диана е много близо до плажа, на около 70 метра, в хубав район, близо до ул. Крайбрежна. Улицата на която се намира е  Нео Анхиало. За хотела нищо не мога да кажа, сравнително нов  семеен хотел, от 5-6г. Има и ресторант, но в района има доста места за хранене. Според мен избора като район е добър.

# 86
silvena83 след толкова обяснения трябва всички да те черпим като дойдем в Поморие  Laughing Ние ще сме за пръв път там и ми е някак много странно  Sunglasses

# 87
за хотел Дияна изцяло копирам мнението на na_ny, друго не мога да добавя. na_ny помориика ли си   Simple Smile
а почерпки приемам всякакви, по всяко време. аз цял ден съм по улиците бягаща след едно малко човече така че ако ме видите свиркайте  Whistling Joy

а White_roses няма смисъл да ти е странно, Поморие си е малко градче, в което целогодишно живеят хора, не е като слънчев бряг където през зимата само призраци се гонят. Така че си има всички магазинчета, аптеки /има и денонощна аптека в новия град е/, ресторантчета, училище, градски транспорт ... от по големите вериги има само Penny - намира се между стария и новия град,
Просто през лятото града се напълва 10 пъти/че и повече/ с туристи /от които напоследък повечето руснаци/.
аз пак дрън, дрън, дрън ...ама лаф да става  Hug
айде  лека вечер и утре ако някои иска да идва с мен на плаж

# 88
  • В.Търново
В Поморие лятото руснаците стават досадно много!Последно като бяхме там и в отсрещната сграда една вечер руснаци на терасата и пуснали някакви руски шлагери,аууууу....направо отвратително беше,то да бяха хубави поне песните,а и руснаците не са от най-възпитаните и кротки хора,много врява вдигат.

# 89
  • русе
А някой ходил ли е тук: http://bghotelite.com/holiday-complex-zora-2000.4510_bg  някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт